Pretențioase, prea directe sau critice. Iată care sunt zodiile cele mai greu de iubit

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: 2.bp.blogspot.com

La categoria „cel mai greu de iubit”, podiumul este ocupat de nativii la care nici nu te aștepți

Unele persoane sunt mai greu de plăcut decât altele, chiar dacă au numeroase calități. Deseori, a fi prea încrezător, critic sau direct nu este un avantaj în relaționare. În spatele acestor atitudini se ascunde un cu totul alt comportament.

 

Fecioara este una dintre cele mai dificile zodii, deoarece are obiceiul de a ține oamenii la distanță, prin atitudinea sa de gheață, până simte că poate avea încredere. Nici criticile aduse persoanelor dragi nu o ajută prea mult. Trebuie doar să înțelegi că o Fecioară critică doar din dorința de a te vedea că evoluezi și că o face din iubire.

Scorpionul este destul de misterios, pentru că de multe ori nici el nu știe ce vrea. Este greu de înțeles și atunci mulți renunță la prietenia cu el. Până la maturitate, nu este stabil în cuplu, ceea ce îl face și mai greu de iubit și apreciat.

Capricornul este muncitor și pragmatic, motiv pentru care de multe ori vede prieteniile și relația de iubire ca pe afaceri. De fapt, se luptă cu o mare neîncredere interioară și are nevoie constantă să știe că nu va suferi, așa că va părea mereu rece și calculat, cu toate listele sale pro și contra.

Leul este încrezător în forțele proprii, adoră să fie independent și urăște să pară vulnerabil, așa că va da impresia mereu că nu are nevoie de ajutorul celorlalți. E greu să ajungi la inima lui, astfel încât să îți arate adevărata față, așa că te va ține la distanță mult timp cu atitudinea sa superioară și arogantă.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,25  16
VOTURI
3230
4.25
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: FECIOARĂ
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.