Care îţi este zodia opusă în dragoste, un tango al contrastelor ce se atrag

Care îţi este zodia opusă în dragoste, un tango al contrastelor ce se atrag
Atracția magnetică. Descoperă care îţi este zodia opusă în dragoste, cum va fi relația de dragoste cu aceasta . Legea atracției funcționează între

nativii zodiilor opuse, fapt de necontestat, însă fericirea în dragoste nu este direct proporțională cu atracția, unele zodii sunt predestinate să rămână pentru toată viaţa împreună, altele nu. Iată care sunt cele şase perechi de zodii opuse în dragoste și gradul de compatibilitate de la 1 la 5:

Berbec – Balanţă - 4

Combinație mistică între o zodie de foc și una de aer, acest cuplu se iubește cu pasiune. Iubirea lor se clădește pe intuiție, de aceea se vor sincroniza mereu. Berbecul se ridică la așteptările Balanței și o completează perfect, totuși stabilitatea în relație va fi o problemă.

Taur- Scorpion - 5

Combinație armonioasă între o zodie de pământ și una de apă. Acești nativi vin în relație cu o doză mare de încăpățânare, dar loialitatea este fundația pe care se clădește cuplul. Totul se poate nărui din pricina crizelor de gelozie ale Taurului.

Gemeni – Săgetător - 5

Iată o combinație excelentă între un semn de aer și un semn de foc. Comunicarea și dorința de nou sunt lianții care sudează acest cuplu. Relația este perfectă, fiecare partener respectă libertatea celuilalt și au un dinamism mental similar.

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

Rac – Capricorn - 5

Combinație între o zodie de apă și una de pământ. Această relație care atinge un maxim de compatibilitate se bazează pe încredere și responsabilitate. Este una dintre cele mai durabile relații din horoscop, în dragoste nativii fac pași mici, dar siguri.

Leu – Vărsător – 5

Combinație ideală între o zodie de foc și una de aer. Chiar dacă orgoliul pune stăpânire pe acești nativi, acesta nu este decât un pretext ca fiecare să devină mai bun. Dacă cuplul nu are copii, relația lor are șanse mai reduse să reziste în timp, totuși, cu o comunicare sinceră, dragostea poate supraviețui.

Fecioară – Peşti - 5

Combinație fascinantă între o zodie de pământ și una de apă. Încrederea și sinceritatea sunt precum două zeițe ale dragostei, care conferă relației stabilitate. Desigur, odiseea lor romantică va include și câteva probleme, însă acestea vor fi soluționate rapid.

24558
4.35
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.