Care îţi este zodia opusă în dragoste, un tango al contrastelor ce se atrag

11.SEPTEMBRIE.2018
Care îţi este zodia opusă în dragoste, un tango al contrastelor ce se atrag
Horoscop. Zodii AUTOR: FOTO: cosmicpsychic.com
Atracția magnetică. Descoperă care îţi este zodia opusă în dragoste, cum va fi relația de dragoste cu aceasta . Legea atracției funcționează între

nativii zodiilor opuse, fapt de necontestat, însă fericirea în dragoste nu este direct proporțională cu atracția, unele zodii sunt predestinate să rămână pentru toată viaţa împreună, altele nu. Iată care sunt cele şase perechi de zodii opuse în dragoste și gradul de compatibilitate de la 1 la 5:

Berbec – Balanţă - 4

Combinație mistică între o zodie de foc și una de aer, acest cuplu se iubește cu pasiune. Iubirea lor se clădește pe intuiție, de aceea se vor sincroniza mereu. Berbecul se ridică la așteptările Balanței și o completează perfect, totuși stabilitatea în relație va fi o problemă.

Loading...

Taur- Scorpion - 5

Combinație armonioasă între o zodie de pământ și una de apă. Acești nativi vin în relație cu o doză mare de încăpățânare, dar loialitatea este fundația pe care se clădește cuplul. Totul se poate nărui din pricina crizelor de gelozie ale Taurului.

Gemeni – Săgetător - 5

Iată o combinație excelentă între un semn de aer și un semn de foc. Comunicarea și dorința de nou sunt lianții care sudează acest cuplu. Relația este perfectă, fiecare partener respectă libertatea celuilalt și au un dinamism mental similar.

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

Rac – Capricorn - 5

Combinație între o zodie de apă și una de pământ. Această relație care atinge un maxim de compatibilitate se bazează pe încredere și responsabilitate. Este una dintre cele mai durabile relații din horoscop, în dragoste nativii fac pași mici, dar siguri.

Leu – Vărsător – 5

Combinație ideală între o zodie de foc și una de aer. Chiar dacă orgoliul pune stăpânire pe acești nativi, acesta nu este decât un pretext ca fiecare să devină mai bun. Dacă cuplul nu are copii, relația lor are șanse mai reduse să reziste în timp, totuși, cu o comunicare sinceră, dragostea poate supraviețui.

Fecioară – Peşti - 5

Combinație fascinantă între o zodie de pământ și una de apă. Încrederea și sinceritatea sunt precum două zeițe ale dragostei, care conferă relației stabilitate. Desigur, odiseea lor romantică va include și câteva probleme, însă acestea vor fi soluționate rapid.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,35  26
VOTURI
23392
4.35
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Persoană prudentă, își controlează impecabil modul de a se exprima, motiv pentru care se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.