Ajutorul celor 12 apostoli ai lui Iisus pentru fiecare zodie în parte

10.IULIE.2018
Ajutorul celor 12 apostoli ai lui Iisus pentru fiecare zodie în parte

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixels.com

Crezi că este întâmplător faptul că există 12 zodii, tot atâtea câți apostoli a avut Iisus Mântuitorul. Astrologii au constatat că Sfinții Apostoli

guvernează fiecare câte un semn zodiacal. Legătura dintre cele 12 zodii și cei 12 apostoli se bazează pe ceea ce simbolizează fiecare apostol și nu pe data la care se sărbătorește în calendarul creștin, după cum urmează:

BERBEC — SF. PETRU

Numele Petru are origine latină și se traduce prin ,,piatră”, temelia pe care s-a clădit biserica creștină. Cu un temperament coleric, Sf. Petru simbolizează viața, energia, dorința de a începe ceva nou. Sf. Petru poate fi invocat atunci când avem o problemă în a începe ceva nou (dezvoltare profesională și personală, afacere etc.)

Loading...

TAUR — SF. SIMON

Sf. Simon nu este nimeni altcineva decât mirele de la celebra nuntă din Cana Galileei, unde Iisus a preschimbat apa în vin, simbol al abundenței. De atunci Sf. Simon este protectorul căsătoriei și poate fi invocat ori de câte ori apar probleme în cuplu, de ordin material, financiar sau sentimental. O parte din sfintele sale moaște se află la Biserica Podeanu din București.

GEMENI — SF. IACOB

Sf. Iacob degajă o aură plină de mister, a fost menționat rar în Biblie. Sf. Iacob simbolizează înțelepciunea și poate fi invocat atunci când vrem să cunoaștem mai multe despre un anumit domeniu, lucru, persoană și să eliminăm confuzia, dubiile.

RAC — SF. ANDREI

Sf. Andrei este cel care l-a urmat pe Iisus fără să se îndoiască de el. Numele Andrei simbolizează curajul, este cel care ne poate ajuta să scăpăm de griji, frici, pentru a ne regăsi pacea și echilibrul interior, la nivel psihic și emoțional.

LEU — SF. IOAN

Sf. Ioan a fost ,,ucenicul prea iubit al lui Iisus”. El este simbolul inteligenței, guvernează planul psihic. Este bine să îl invocăm atunci când dorim să luăm o decizie corectă, să alegem între bine și rău, înainte de un interviu, un examen important.

FECIOARĂ — SF. FILIP

Sf. Filip simbolizează ordinea, simțul practic și inteligența de a face lucrurile să meargă. Poate fi invocat atunci când simțim că se impune o schimbare majoră în viață, când vrem să ne organizăm mai bine agenda zilnică, când avem nevoie să găsim soluția potrivită la o problemă.

DE INTERES: Zodiac european

BALANȚĂ — SF. BARTOLOMEU

Sf. Bartolomeu reprezintă întruchiparea purității și a corectitudinii. Sf. Bartolomeu este tipul filosofului și poate fi invocat atunci când suntem stresați, abătuți, debusolați și tânjim după armonie și echilibru interior. El este cel care ne ajută să facem lumină în întunericul minții cuprinsă de disperare și îndoială.

SCORPION — SF. TOMA

Aici vorbim despre celebrul Toma, numit și ,,necredinciosul” din pricina faptului că nu credea în învierea lui Iisus. Sf. Toma simbolizează tipul celui care cercetează și apoi trage concluzii și prin aceasta poate fi invocat atunci când nu avem suficientă încredere în noi sau în cei din jur, când dorim să elucidăm un mister.

SĂGETĂTOR — SF. IACOB

Sf. Iacob este cel care a fost martorul schimbării la față a lui Iisus. El simbolizează voința, tăria de caracter și poate fi invocat atunci când simțim că nu mai știm cum să ieșim dintr-o situație limită, când suntem descurajați și avem nevoie să ne găsim motivația necesară pentru a merge mai departe.

CAPRICORN — SF. MATEI

Sf. Matei este vameșul care a lăsat în urmă bogăția materială și financiară pentru a o găsi pe cea spirituală. El este întruchiparea diplomației și a bunătății sufletești și este bine să îl invocăm atunci când întâmpinăm probleme financiare majore, pentru a găsi soluții viabile.

VĂRSĂTOR — SF. IUDA

Sf. Iuda este fratele vitreg al lui Iisus (fiind fiul lui Iosif, tatăl adoptiv al lui Iisus). Sf. Iuda simbolizează speranța și trebuie invocat atunci când vrem să transformăm emoțiile negative (ura, furia etc.) în emoții pozitive (iubire, apreciere etc.), atunci când credem că totul s-a sfârșit și nu ne mai găsim resursele interioare pentru a continua pe drumul ales.

PEȘTI — SF. MATIA

Sf. Matia este cel care a fost ales prin tragere la sorți după ce Iuda l-a trădat pe Iisus și apoi s-a sinucis. El simbolizează iertarea și îl putem invoca în situațiile în care vrem să vindecăm o traumă de natură psihică, emoțională.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020: Vărsător sănătate: pentru nativii din zodia Vărsător, guvernați de planetele
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.