Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Zodii răzbunatoare. îngeri și demoni: În ce tabară se încadrează zodia ta?

Zodii răzbunatoare. îngeri și demoni: În ce tabară se încadrează zodia ta?

Puncte forte, puncte slabe, oportunități și slăbiciuni – cu toții le avem, iar modul în care le folosim face diferența între îngeri și demoni.

Răzbunarea nu este întotdeauna soluția finală, însă anumite zodii nu se sfiesc să o folosească

Berbec

Faptul că are multe vicii și nu se sfiește să-i păcălească pe cei din jur dacă are ceva de câștigatîl pozționează pe  acest nativ în tabăra demonilor.

Taurul

Este iertător și are o inimă bună, chiar dacă oamenii ajung să profite de el, acest nativ încadrându-se în tabăra îngerilor.

Gemeni

Sunt duali și pendulează între extreme cu o ușurință de neegalat.

La fel se întâmplă și la capitoulul îngeri sau demoni.

Racul

Este bun și iubitor pentru că își dorește din tot sufletul să fie așa, dar este și el om și cade pradă tentațiilor.

Încearcă să fie înger, dar nu întotdeauna reușește.

Leu

Este puternic și nobil, dar în același timp are  latura întunecată bine dezvoltată. Este un înger atât timp cât se simte respectat, dar ajunge foarte ușor la polul opus când este dezamăgit.

Fecioara

Este darnică, plăcută și dornică să le facă pe plac celor dragi.

Când vine vorba despre răzbunare, se transformă într-un adevărat demon.

Balanța

Iubește echilibrul, pacea și liniștea, așa că luptă cu toate puterile pentru a trăi astfel. Nu poate face parte din altă tabără decât cea a îngerilor.

Scorpionul

Este atrăgător, ispititor, dar și meschin și dur. Se folosește de magnetismul său pentru a manipula, ca un adevărat demon.

Săgetătorul

 În general, iubește oamenii, nu doar pe cei ce îi sunt apropiați. Doar minciuna îl poate transforma într-un demon.

Capricornul

Este destul de egoist, iar când vine vorba de răzbunare, este cel mai bun strateg. Se încadrează perfect în tabăra demonilor.

Vărsător

Adoră să le facă favoruri oamenilor, chiar și celor pe care nu-i cunosc prea bine. O fac doar pentru a vedea bucuria pe chipurile lor, iar aceasta este genul de faptă bună care șterge orice păcate. E un înger.

Pești

Aceștia și-au creat un cod propriu de etică, pe care îl respectă cu sfințenie. Sunt iubitori, iertători, chiar și atunci când cineva îi supără. Pot face parte dintr-o singură categorie – cea a îngerilor.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă puneți în evidență calitățile și să vă îmbrățișați defectele, astfel încât să le puteți șlefui așa cum vă doriți.

Viziteaza magazinul online