Zodii razbunatoare. Ingeri si demoni: în ce tabara se incadreaza zodia ta?

Zodii razbunatoare. Ingeri si demoni: în ce tabara se incadreaza zodia ta?

Puncte forte, puncte slabe, oportunități și slăbiciuni – cu toții le avem, iar modul în care le folosim face diferența între îngeri și demoni.

Se știe despre Berbec faptul că are multe vicii și nu se sfiește să-i păcălească pe cei din jur dacă are ceva de câștigat. Merge în tabăra demonilor.

Taurul este iertător și are o inimă bună, chiar dacă oamenii ajung să profite de el, așa că este nelipsit din categoria îngerilor.

Nativii Gemeni sunt duali și pendulează între extreme cu o ușurință de neegalat. La fel se întâmplă și la capitoulul îngeri sau demoni.

Racul este bun și iubitor pentru că își dorește din tot sufletul să fie așa, dar este și el om și cade pradă tentațiilor. Încearcă să fie înger, dar nu întotdeauna reușește.

Nativul Leu este puternic și nobil, dar în același timp au latura întunecată bine dezvoltată. Este un înger atât timp cât se simte respectat, dar ajunge foarte ușor la polul opus când este dezamăgit.

Fecioara este darnică, plăcută și dornică să le facă pe plac celor dragi. Când vine vorba despre răzbunare, se transformă într-un adevărat demon.

Nativul Balanță iubește echilibrul, pacea și liniștea, așa că luptă cu toate puterile pentru a trăi astfel. Nu poate face din altă tabără decât cea a îngerilor.

Scorpionul este atrăgător, ispititor, dar și meschi și dur. Se folosește de magnetismul său pentru a manipula, ca un adevărat demon.

În general, nativul Săgetătorul iubește oamenii, nu doar pe cei ce îi sunt apropiați. Doar minciuna îl poate transforma într-un demon.

Capricornul este destul de egoist, iar când vine vorba de răzbunare, este cel mai bun strateg. Se încadrează perfect în tabăra demonilor.

Nativul Vărsător adoră să le facă favoruri oamenilor, chiar și celor pe care nu-i cunosc prea bine. O fac doar pentru a vedea bucuria pe chipurile lor, iar aceasta este genul de faptă bună care șterge orice păcate. E un înger.

Cei din zodia Pești și-au creat un cod propriu de etică, pe care îl respectă cu sfințenie. Sunt iubitori, iertători, chiar și atunci când cineva îi supără. Pot face parte dintr-o singură categorie – cea a îngerilor.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă puneți în evidență calitățile și să vă îmbrățișați defectele, astfel încât să le puteți șlefui așa cum vă doriți.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!