Ce zodie ești dacă te-ai născut într-o zi cu două zodii

01.AUGUST.2017
Ce zodie ești dacă te-ai născut într-o zi cu două zodii

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena ZODIACOOL

Toată viața ai crezut că ești născut într-o zodie, dar de curând ai aflat că ești în alta. Există zile cu două zodii. În astrologie, trecerea de la o

zodie la alta poate fi la o anumită oră din zi.

DE INTERES: Astrograma personalizată pe zile de naștere se interpretează de astrolog

Se întâmplă deseori să cunoaștem persoane ce au crezut toată viața că sunt născute într-un anumit semn zodiacal, iar care ulterior au aflat, că de fapt sunt nativi ai altui semn, deoarece sunt născute în zilele de trecere de la o zodie la alta.

Două semne zodiacale, aceeași zi. Cum afectează acest moment existența și felul de a fi?

O schimbare în ceea ce privește raportarea ca individ la o altă zodie, care prezintă trăsături diferite față de ceea ce considerau a fi corect, face ca adaptarea psihică să fie destul de îngreunată.
De obicei, oamenii născuți în aceste situații preferă să aleagă zodia pe care o consideră mai bună sau cu care cred că rezonează.

Loading...

Chiar dacă pe zodiacool.ro am publicat anumite perioade corespunzătoare pentru fiecare zodie, datele sunt orientative și, de aceea, am considerat necesar să explicăm pe larg acest aspect care produce confuzie în rândul unor persoane.

De ce unii oameni s-au născut într-o zi cu două zodii?

Astrologia este o știință, fixă, exactă, bazată pe calcule matematice, totuși, nimic nu poate influența Soarele să-și respecte aceeași traiectorie în fiecare an, întrucât, la rândul său, acesta este influențat de Sistemul solar în care se află și care gravitează în jurul Galaxiei.

Tot ce este în jurul nostru face parte dintr-un sistem aflat în interdependență, care se resimte la nivel de individ, sub forma unui destin ce trebuie asumat în funcție de momentul nașterii.
Acest eveniment ne vorbește despre misiunea pe care noi o avem de îndeplinit aici și acum, încercând să devenim mai buni și mai iubitori față de noi și față de ceilalți.
Civilizațiile vechi indo-europene: chaldeenii, romanii, grecii și arabii au constituit un sistem matematic, bazat pe observații astronomice, care poartă numele de Astrologie Europeană.

Horoscopul bazat pe Lunații și trecerea la calendarul energetic

Inițial, Horoscopul cuprindea 13 zodii. Constelația Opchiuchus făcea și ea parte din acest sistem, fiind poziționată între Scorpion și Săgetător, dar, deoarece steaua α nu este situată pe enclitică, cu timpul, s-a renunțat la ea. Astfel, s-a înlocuit Horoscopul bazat pe Lunații (13 evenimente de Lună plină într-un an), introducându-se și parcurgerea de Soare a unei constelații (în 30 zile).

Astronomii au luat această decizie întrucât se ajunsese la o eroare de 13 zile (după calendarul vechi).
Soarele realizează o rotație completă în 365 sau 366 de zile (în an bisect), iar gradele zodiacului sunt în număr de 360 (fiecare grad corespunde unei zile). Aşadar, rezultă cinci sau şase zile în plus.

Pe de altă parte, viteza unghiulară a Soarelui, aparentă față de viteza unghiulară a Pământului, diferă, astfel încât fiecare an, dată, oră și minut de intrare a Soarelui într-o zodie de 30 de grade diferă!
Soarele, odată intrat într-un semn, va emite o vibrație proprie. Acest principiu poartă numele generic de zodiac. Cu alte cuvinte, vorbim de un calendar energetic. Cine îl cunoaște și este conștient de acesta, va utiliza această energie aplicată pe diverse metode de lucru energetic pe plan subtil, pentru evoluție spirituală.

Fiecare om se naște cu propria vibrație cosmică

Un om, indiferent de momentul nașterii, se naște cu propria vibrație cosmică, vibrație care acționează din momentul venirii sale pe lume: o hartă astrologică care arată poziția Soarelui, a Lunii și a celorlalte planete aflate pe cer, într-un anumit moment.
Zodiacul este împărtit în 12 diviziuni egale (de câte 30 de grade), cunoscute ca semne zodiacale : Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetator, Capricorn, Vărsator și Pești.

Un exemplu concret, cea mai bună explicație

Considerăm că tot ce am argumentat mai sus are nevoie de un exemplu pentru a lămuri acele dileme. Cu alte cuvinte, vom analiza o astrogramă a unei persoane care se va naște pe data de 23 octombrie 2017, ora 8:32 dimineața, în București.
Se observă că, începând de la această oră, cei născuți vor fi nativi Scorpion, iar până la ora 8:32 sunt nativi Balanță.
Cu alte cuvinte, înțelegem că data de 23 octombrie va fi împărțită de Balanțe și de Scorpioni.

Vibrația Soarelui, în funcție de zodie, va face ca fiecare nou născut să își îndeplinească misiunea diferit: nativul Balanță va veni pe Pământ să instaleze echilibrul, pacea și armonia între oameni, iar Scorpionii să descopere unele secrete spirituale.

Două zodii ale unei zile vor simți influențe din partea celeilalte

Totuși, odată cu trecerea anilor, cei care se nasc în această zi care aparține celor două zodii vor observa că sunt influențați de planetele foarte mari sau de evenimentele astrologice ce se vor desfășura în semnele vecine. Așadar, nativul Balanță va simți influențe din partea planetelor mari ale Scorpionului (Jupiter, Saturn, Nodul Nord), înainte ca acestea să ajungă în domiciliu, cu cel puțin 6-8 luni înainte. Acest principiu se respectă și viceversa.
Iată de ce previziunile făcute pentru zodii, în general, nu sunt indicate celor care s-au născut la granița dintre semne.
Ce zodie sunt?

Sursă imagine: therichdaily.com

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Wu Xing este teoria celor 5 elemente Feng Shui. Numite și 5 faze de dezvoltare ale energiei, cele
Horoscop 2020 sănătate Leu: există aspecte care predispun nativii Leu la accidente, mai ales la
Previziuni anul 2020 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.