Transport gratuit peste 199 lei

Frazele de cuceritori ale bărbaților zodiacului

Frazele de cuceritori ale bărbaților zodiacului

Semne că te iubeşte sau că te dorește. Astrele îți dezvaluie cum iubesc bărbații în funcție de zodie. Bărbaţii, prin natura lor, sunt cuceritori,

„vânători”! Oamenii, nu doar bărbaţii, ci şi femeile au modul propriu, unic, de a se exprima, de a se comporta, dar există unele elemente care sunt comune. Unii îşi exprimă mai uşor atracţia amoroasă decât iubirea, alţii se folosesc de glume, iar altora le place să arate ce simt prin gesturi de protecţie.

Cert este că dragostea este importantă pentru fiecare şi nu există persoane care să nu fi simţit fiorii iubirii, amalgamul de trăiri în frunte cu fericirea, speranţa şi dorinţa.

Uneori, bărbaţilor le este greu să-şi exprime în cuvinte directe dragostea, aşa că se folosesc de diverse fraze, dictate de trăsăturile caracteristice. Datorită elementelor comune definitorii fiecărei zodii, astrologii au putut determina care este fraza prin care îşi arată iubirea nativii din horoscop.

BERBEC: „Nu vreau să fiu bădăran, dar crede-mă că în ultimele 8-9 luni, de când sunt singur, nu am făcut dragoste cu nimeni, dar ai apărut tu și mă provoci, îmi pierd controlul!”

TAUR: „Vreau să îți mărturisesc ceva... Nu am mai simțit niciodată pentru nimeni ceea ce simt pentru tine. Tu ești femeia care face să îmi crească pulsul. Vrei să verifici?”

GEMENI: „Oaau... ce priveliște minunată se vede de la fereastra ta! Cred că dimineaţă, când ne vom trezi, va fi şi mai frumos. Aşa e? Vreau doar să te țin strâns în brațe!”

RAC: „Draga mea, ce vor spune ai tăi când vor veni? Nu vreu să îți fac probleme, știi cât de mult țin la tine! Totuși, îmi este așa de greu să plec, să te las singură în pat!”

LEU: „Dacă vrei, poți să rămâi la mine peste noapte. Pot să... te duc eu mâine la muncă... oricum am ceva treabă în zonă. Poate gătim ceva împreună, facem o baie!”

FECIOARĂ: „Simţi şi tu ca mine - că sufletele noastre sunt ca 2 viori? Trebuie să acordezi tu puțin instrumentul meu şi sunt sigur că toți vecinii vor fi bucuroși de ce vor auzi.”

BALANȚĂ: „Sigur nu vrei să urci la mine? Nu e nimeni să ne deranjeze şi îţi pot arăta colecţia mea de tablouri. Nu ai încredere în mine? Stai liniştită, nu se întâmplă nimic!”

SCORPION: „Nu știi ce pierzi... Mama a gătit cea mai bună plăcintă din oraș, sigur o să îţi placă şi o să vrei şi tu rețeta... Ce tot vorbesc eu prostii? Ştii că te doresc... de îmi vine să arunc aici hainele de pe mine!”

SĂGETĂTOR: „Ce zici dacă ai rămâne la mine în seara asta? Am toate dotările, de 7 stele pot spune. Doar sunt și eu... pentru un masaj special!”

CAPRICORN: „Bună! Ce zici, iei cina la mine? Gătesc eu! Îmi doresc să petrecem mai mult timp împreună, mai ales că de cele mai multe ori sunt ocupat cu munca...”

VĂRSĂTOR: „Te provoc! În ultima zi din lună vii la hotelul unde ne-am văzut prima dată, camera nr 8, etajul 1. Ce zici?”

PEȘTI: „Tocmai am primit invitaţia la nunta unui văr... Ai vrea să mergi cu mine? Poate e prea devreme să te prezint rudelor, dar știi că te iubesc şi că îmi doresc să fiu non-stop cu tine... să te ating, să te sărut, să îți simt respirația pe gâtul meu... Te vreau!”

Viziteaza magazinul online