Frazele de cuceritori ale bărbaților zodiacului

09.DECEMBRIE.2018
Semne că te iubeşte sau că te dorește. Astrele îți dezvaluie cum iubesc bărbații în funcție de zodie. Bărbaţii, prin natura lor, sunt cuceritori,

„vânători”! Oamenii, nu doar bărbaţii, ci şi femeile au modul propriu, unic, de a se exprima, de a se comporta, dar există unele elemente care sunt comune. Unii îşi exprimă mai uşor atracţia amoroasă decât iubirea, alţii se folosesc de glume, iar altora le place să arate ce simt prin gesturi de protecţie.

Cert este că dragostea este importantă pentru fiecare şi nu există persoane care să nu fi simţit fiorii iubirii, amalgamul de trăiri în frunte cu fericirea, speranţa şi dorinţa.

Uneori, bărbaţilor le este greu să-şi exprime în cuvinte directe dragostea, aşa că se folosesc de diverse fraze, dictate de trăsăturile caracteristice. Datorită elementelor comune definitorii fiecărei zodii, astrologii au putut determina care este fraza prin care îşi arată iubirea nativii din horoscop.

Loading...

BERBEC: „Nu vreau să fiu bădăran, dar crede-mă că în ultimele 8-9 luni, de când sunt singur, nu am făcut dragoste cu nimeni, dar ai apărut tu și mă provoci, îmi pierd controlul!”

TAUR: „Vreau să îți mărturisesc ceva... Nu am mai simțit niciodată pentru nimeni ceea ce simt pentru tine. Tu ești femeia care face să îmi crească pulsul. Vrei să verifici?”

GEMENI: „Oaau... ce priveliște minunată se vede de la fereastra ta! Cred că dimineaţă, când ne vom trezi, va fi şi mai frumos. Aşa e? Vreau doar să te țin strâns în brațe!”

RAC: „Draga mea, ce vor spune ai tăi când vor veni? Nu vreu să îți fac probleme, știi cât de mult țin la tine! Totuși, îmi este așa de greu să plec, să te las singură în pat!”

LEU: „Dacă vrei, poți să rămâi la mine peste noapte. Pot să... te duc eu mâine la muncă... oricum am ceva treabă în zonă. Poate gătim ceva împreună, facem o baie!”

FECIOARĂ: „Simţi şi tu ca mine - că sufletele noastre sunt ca 2 viori? Trebuie să acordezi tu puțin instrumentul meu şi sunt sigur că toți vecinii vor fi bucuroși de ce vor auzi.”

BALANȚĂ: „Sigur nu vrei să urci la mine? Nu e nimeni să ne deranjeze şi îţi pot arăta colecţia mea de tablouri. Nu ai încredere în mine? Stai liniştită, nu se întâmplă nimic!”

SCORPION: „Nu știi ce pierzi... Mama a gătit cea mai bună plăcintă din oraș, sigur o să îţi placă şi o să vrei şi tu rețeta... Ce tot vorbesc eu prostii? Ştii că te doresc... de îmi vine să arunc aici hainele de pe mine!”

SĂGETĂTOR: „Ce zici dacă ai rămâne la mine în seara asta? Am toate dotările, de 7 stele pot spune. Doar sunt și eu... pentru un masaj special!”

CAPRICORN: „Bună! Ce zici, iei cina la mine? Gătesc eu! Îmi doresc să petrecem mai mult timp împreună, mai ales că de cele mai multe ori sunt ocupat cu munca...”

VĂRSĂTOR: „Te provoc! În ultima zi din lună vii la hotelul unde ne-am văzut prima dată, camera nr 8, etajul 1. Ce zici?”

PEȘTI: „Tocmai am primit invitaţia la nunta unui văr... Ai vrea să mergi cu mine? Poate e prea devreme să te prezint rudelor, dar știi că te iubesc şi că îmi doresc să fiu non-stop cu tine... să te ating, să te sărut, să îți simt respirația pe gâtul meu... Te vreau!”

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
6001
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 4
Steaua Zburătoare 4, cunoscută ca steaua romantismului, a dragostei, cu noroc la căsătorii,
Horoscop Erotic Berbec, femeia Berbec în pat și ce vrea barbatul BERBEC în pat
Sexualitate Berbec: cum seduci o femeie Berbec, cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăcere,
Zodia SOBOLAN. Femeia Sobolan in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
Trece cu rapiditate de la o dispoziție la alta și este o persoană capricioasă. Își

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.