Transport gratuit peste 199 lei

Dragoste și compatibilitate în funcție de zodie

Dragoste și compatibilitate în funcție de zodie

Cu cine suntem compatibili în dragoste, alături de cine putem avea o relație împlinită. „Unde dragoste nu e, nimic nu e!”, spune Gheorghe Gheorghiu în

piesa cu acelaşi nume, de prin anii '93, după versurile Roxanei Popescu. Am crescut ascultând melodia aceasta, fredonând-o din vremea când nu înţelegeam încă mesajul ei.

Dragostea înseamnă în primă fază atracţie, curiozitate, „chimie” şi, apoi, respect reciproc, înţelegere.

Pentru o relaţie pe viaţă trebuie să fim compatibili în gesturi, gânduri, atitudine faţă de viaţă, în trăsături definitorii ale personalităţii. Deja ştim că fiecare zodie poate fi definită după o serie specifică de calităţi şi limite, însă care zodii sunt compatibile este deja o discuţie de profunzime, de cunoaştere amănunţită a acestui domeniu.

De câte ori nu ne-am simţit atrași inexplicabil de cineva, nu am simţit că putem comunica fără bariere, că avem acelaşi mod de a gândi şi de a acţiona? Asta se explică din prisma compatibilităţii dintre zodii.

În baza analizelor caracteristicilor specifice fiecărui grup de zodii (de foc, aer, apă, pământ), specialiştii noştri au realizat un ghid al compatibilăţilor, pe trei niveluri – slabă, puternică, respectiv foarte puternică.

Este important să ştim de la început cât de compatibili suntem cu persoana care ne atrage, pentru a evita o decepţie şi dacă să ne aşteptăm la o relaţie de lungă durată sau doar la una pasageră, fie ea şi foarte intensă.

Astfel, în funcţie de grupul de zodii din care facem parte sunt următoarele tipuri de compatibiliţi:

Elementul zodiei AER APĂ FOC PĂMÂNT
AER foarte puternică slabă puternică slabă
APĂ slabă foarte puternică slabă puternică
FOC puternică slabă foarte puternică slabă
PĂMÂNT slabă puternică slabă foarte puternică

Mai pe larg, următoarele cupluri de zodii au şanse mari să trăiască fericite:
Berbec-Leu, Taur-Taur, Taur-Rac, Taur-Fecioară, Taur-Scorpion, Taur-Capricorn, Taur-Pești, Gemeni-Leu, Gemeni-Berbec, Gemeni-Vărsător, Rac-Rac, Rac-Fecioară, Rac-Scorpion, Rac-Capricorn, Rac-Pești, Leu-Vărsător, Leu-Leu, Leu-Săgetător, Feicoară-Fecioară, Fecioară-Scorpion, Fecioară-Capricorn, Fecioară-Pești, Balanță-Balanță, Balanță-Săgetător, Balanță-Vărsător, Scorpion-Scorpion, Scorpion-Pești, Săgetător-Săgetător, Săgetător-Gemeni, Săgetător-Vărsător, Capricorn-Capricorn, Capricorn-Pești, Vărsător-Vărsător, Pești-Pești

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

La polul opus ar fi de evitat combinaţiile: Berbec-Rac, Gemeni-Pești, Rac-Leu, Rac-Săgetător, Rac-Vărsător, Leu-Scorpion, Leu-Capricorn, Leu-Pești, Balanță-Pești, Berbec-Scorpion, Scorpion-Săgetător, Scorpion-Vărsător, Săgetător-Pești, Vărsător-Pești. ***

Indiferent de combinaţia de zodii care este în cazul relaţiei tale, fii întotdeauna tu însăţi/însuţi, alege respectul şi bucură-te de fiecare clipă de iubire adevărată din viaţa ta, pentru că „unde dragoste nu e, nimic nu e”!

Viziteaza magazinul online