Dragoste și compatibilitate în funcție de zodie

24.IULIE.2018
Dragoste și compatibilitate în funcție de zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Cu cine suntem compatibili în dragoste, alături de cine putem avea o relație împlinită. „Unde dragoste nu e, nimic nu e!”, spune Gheorghe Gheorghiu în

piesa cu acelaşi nume, de prin anii '93, după versurile Roxanei Popescu. Am crescut ascultând melodia aceasta, fredonând-o din vremea când nu înţelegeam încă mesajul ei.

Dragostea înseamnă în primă fază atracţie, curiozitate, „chimie” şi, apoi, respect reciproc, înţelegere.

Pentru o relaţie pe viaţă trebuie să fim compatibili în gesturi, gânduri, atitudine faţă de viaţă, în trăsături definitorii ale personalităţii. Deja ştim că fiecare zodie poate fi definită după o serie specifică de calităţi şi limite, însă care zodii sunt compatibile este deja o discuţie de profunzime, de cunoaştere amănunţită a acestui domeniu.

Loading...

De câte ori nu ne-am simţit atrași inexplicabil de cineva, nu am simţit că putem comunica fără bariere, că avem acelaşi mod de a gândi şi de a acţiona? Asta se explică din prisma compatibilităţii dintre zodii.

În baza analizelor caracteristicilor specifice fiecărui grup de zodii (de foc, aer, apă, pământ), specialiştii noştri au realizat un ghid al compatibilăţilor, pe trei niveluri – slabă, puternică, respectiv foarte puternică.

Este important să ştim de la început cât de compatibili suntem cu persoana care ne atrage, pentru a evita o decepţie şi dacă să ne aşteptăm la o relaţie de lungă durată sau doar la una pasageră, fie ea şi foarte intensă.

Astfel, în funcţie de grupul de zodii din care facem parte sunt următoarele tipuri de compatibiliţi:

Elementul zodiei AER APĂ FOC PĂMÂNT
AER foarte puternică slabă puternică slabă
APĂ slabă foarte puternică slabă puternică
FOC puternică slabă foarte puternică slabă
PĂMÂNT slabă puternică slabă foarte puternică

Mai pe larg, următoarele cupluri de zodii au şanse mari să trăiască fericite:
Berbec-Leu, Taur-Taur, Taur-Rac, Taur-Fecioară, Taur-Scorpion, Taur-Capricorn, Taur-Pești, Gemeni-Leu, Gemeni-Berbec, Gemeni-Vărsător, Rac-Rac, Rac-Fecioară, Rac-Scorpion, Rac-Capricorn, Rac-Pești, Leu-Vărsător, Leu-Leu, Leu-Săgetător, Feicoară-Fecioară, Fecioară-Scorpion, Fecioară-Capricorn, Fecioară-Pești, Balanță-Balanță, Balanță-Săgetător, Balanță-Vărsător, Scorpion-Scorpion, Scorpion-Pești, Săgetător-Săgetător, Săgetător-Gemeni, Săgetător-Vărsător, Capricorn-Capricorn, Capricorn-Pești, Vărsător-Vărsător, Pești-Pești

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

La polul opus ar fi de evitat combinaţiile: Berbec-Rac, Gemeni-Pești, Rac-Leu, Rac-Săgetător, Rac-Vărsător, Leu-Scorpion, Leu-Capricorn, Leu-Pești, Balanță-Pești, Berbec-Scorpion, Scorpion-Săgetător, Scorpion-Vărsător, Săgetător-Pești, Vărsător-Pești. ***

Indiferent de combinaţia de zodii care este în cazul relaţiei tale, fii întotdeauna tu însăţi/însuţi, alege respectul şi bucură-te de fiecare clipă de iubire adevărată din viaţa ta, pentru că „unde dragoste nu e, nimic nu e”!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: Situația pe plan profesional și
Horoscop Berbec sănătate 2020: corpul răspunde provocărilor profesionale

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.