Dragoste și compatibilitate în funcție de zodie

Horoscop. Zodii AUTOR: Ivona Mara

Cu cine suntem compatibili în dragoste, alături de cine putem avea o relație împlinită

„Unde dragoste nu e, nimic nu e!”, spune Gheorghe Gheorghiu în piesa cu acelaşi nume, de prin anii '93, după versurile Roxanei Popescu. Am crescut ascultând melodia aceasta, fredonând-o din vremea când nu înţelegeam încă mesajul ei.

 

Dragostea înseamnă în primă fază atracţie, curiozitate, „chimie” şi, apoi, respect reciproc, înţelegere.

Pentru o relaţie pe viaţă trebuie să fim compatibili în gesturi, gânduri, atitudine faţă de viaţă, în trăsături definitorii ale personalităţii. Deja ştim că fiecare zodie poate fi definită după o serie specifică de calităţi şi limite, însă care zodii sunt compatibile este deja o discuţie de profunzime, de cunoaştere amănunţită a acestui domeniu.

De câte ori nu ne-am simţit atrași inexplicabil de cineva, nu am simţit că putem comunica fără bariere, că avem acelaşi mod de a gândi şi de a acţiona? Asta se explică din prisma compatibilităţii dintre zodii.

În baza analizelor caracteristicilor specifice fiecărui grup de zodii (de foc, aer, apă, pământ), specialiştii noştri au realizat un ghid al compatibilăţilor, pe trei niveluri – slabă, puternică, respectiv foarte puternică.

Este important să ştim de la început cât de compatibili suntem cu persoana care ne atrage, pentru a evita o decepţie şi dacă să ne aşteptăm la o relaţie de lungă durată sau doar la una pasageră, fie ea şi foarte intensă.

Astfel, în funcţie de grupul de zodii din care facem parte sunt următoarele tipuri de compatibiliţi:

Elementul zodiei AER APĂ FOC PĂMÂNT
AER foarte puternică slabă puternică slabă
APĂ slabă foarte puternică slabă puternică
FOC puternică slabă foarte puternică slabă
PĂMÂNT slabă puternică slabă foarte puternică

Mai pe larg, următoarele cupluri de zodii au şanse mari să trăiască fericite:
Berbec-Leu, Taur-Taur, Taur-Rac, Taur-Fecioară, Taur-Scorpion, Taur-Capricorn, Taur-Pești, Gemeni-Leu, Gemeni-Berbec, Gemeni-Vărsător, Rac-Rac, Rac-Fecioară, Rac-Scorpion, Rac-Capricorn, Rac-Pești, Leu-Vărsător, Leu-Leu, Leu-Săgetător, Feicoară-Fecioară, Fecioară-Scorpion, Fecioară-Capricorn, Fecioară-Pești, Balanță-Balanță, Balanță-Săgetător, Balanță-Vărsător, Scorpion-Scorpion, Scorpion-Pești, Săgetător-Săgetător, Săgetător-Gemeni, Săgetător-Vărsător, Capricorn-Capricorn, Capricorn-Pești, Vărsător-Vărsător, Pești-Pești

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

La polul opus ar fi de evitat combinaţiile: Berbec-Rac, Gemeni-Pești, Rac-Leu, Rac-Săgetător, Rac-Vărsător, Leu-Scorpion, Leu-Capricorn, Leu-Pești, Balanță-Pești, Berbec-Scorpion, Scorpion-Săgetător, Scorpion-Vărsător, Săgetător-Pești, Vărsător-Pești. ***

Indiferent de combinaţia de zodii care este în cazul relaţiei tale, fii întotdeauna tu însăţi/însuţi, alege respectul şi bucură-te de fiecare clipă de iubire adevărată din viaţa ta, pentru că „unde dragoste nu e, nimic nu e”!

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  8
VOTURI
9436
4.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
105 VOTURI
18150 lei
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.