În pat cu zodiile: ferește-te de acești nativi, rezultatele pot fi dezastruoase!

16.MAI.2019
În pat cu zodiile: ferește-te de acești nativi, rezultatele pot fi dezastruoase!

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Uneori, magia din dormitor pare să lipsească total, chiar dacă sentimentele există. Nevoile, dorințele, mișcările sunt la poli opuși. Iată zodiile care au

toate șansele ca în pat să fie total incompatibile. Berbecul este incompatibil în așternuturi cu Racul. Firile lor sunt diametral opuse, iar nevoile în pat vin de pe planete diferite.

Pe de o parte, Berbecul este extrem de îndrăzneț, deschis, iar pe de cealaltă, Racul este romantic, sensibil, calm și foarte rezervat. Racul poate ajunge să se simtă neglijat de un partener Berbec.

Taurul ar fi bine să se ferească în pat de Leu.

La prima vedere, ar părea că cele două zodii au toate șansele să se satisfacă reciproc în pat, dar să nu uităm de încăpățânarea lor legendară. Ambii vor să domine și niciunul nu prea poate ajunge la compromis.

Loading...

Gemenii nu sunt compatibili cu nativii Fecioară când vine vorba de amor.

Dacă ne gândim pe de o parte la jucăușul, imprevizibilul și curiosul nativ Gemeni, și de pe altă parte la serioasa, inflexibila și responsabila Fecioară, nu mai avem nevoie de prea multe explicații.

Balanța este incompatibilă în pat cu nativul Capricorn.

Dacă Balanța poate găsi un echilibru între viața personală și cea profesională, rareori putem spune același lucru despre Capricorn, care ia tot stresul de la muncă și în pat. Pe de altă parte, ambii parteneri simt nevoia să dețină controlul și niciunul nu este dispus să renunțe la el.

Vărsătorul ar face bine să se ferească în pat de Scorpion.

Profilurile lor sentimentale sunt mult prea diferite pentru a se putea înțelege în așternuturi, așa că rareori pot să își citească reciproc impulsurile, să fie pe aceeași lungime de undă.

Specialistul ZODIACOOL vă amintește că prin exercițiu, comunicare deschisă, multă voință și putere, se poate trece peste orice problemă!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Horoscop 2020 Taur pe starea de sănătate. Atenție la accidente în trafic
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2020, pentru dragoste, căsătorie și relații: la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.