În pat cu zodiile: ferește-te de acești nativi, rezultatele pot fi dezastruoase!

În pat cu zodiile: ferește-te de acești nativi, rezultatele pot fi dezastruoase!
Uneori, magia din dormitor pare să lipsească total, chiar dacă sentimentele există. Nevoile, dorințele, mișcările sunt la poli opuși. Iată zodiile care au

toate șansele ca în pat să fie total incompatibile. Berbecul este incompatibil în așternuturi cu Racul. Firile lor sunt diametral opuse, iar nevoile în pat vin de pe planete diferite.

Pe de o parte, Berbecul este extrem de îndrăzneț, deschis, iar pe de cealaltă, Racul este romantic, sensibil, calm și foarte rezervat. Racul poate ajunge să se simtă neglijat de un partener Berbec.

Taurul ar fi bine să se ferească în pat de Leu.

La prima vedere, ar părea că cele două zodii au toate șansele să se satisfacă reciproc în pat, dar să nu uităm de încăpățânarea lor legendară. Ambii vor să domine și niciunul nu prea poate ajunge la compromis.

Gemenii nu sunt compatibili cu nativii Fecioară când vine vorba de amor.

Dacă ne gândim pe de o parte la jucăușul, imprevizibilul și curiosul nativ Gemeni, și de pe altă parte la serioasa, inflexibila și responsabila Fecioară, nu mai avem nevoie de prea multe explicații.

Balanța este incompatibilă în pat cu nativul Capricorn.

Dacă Balanța poate găsi un echilibru între viața personală și cea profesională, rareori putem spune același lucru despre Capricorn, care ia tot stresul de la muncă și în pat. Pe de altă parte, ambii parteneri simt nevoia să dețină controlul și niciunul nu este dispus să renunțe la el.

Vărsătorul ar face bine să se ferească în pat de Scorpion.

Profilurile lor sentimentale sunt mult prea diferite pentru a se putea înțelege în așternuturi, așa că rareori pot să își citească reciproc impulsurile, să fie pe aceeași lungime de undă.

Specialistul ZODIACOOL vă amintește că prin exercițiu, comunicare deschisă, multă voință și putere, se poate trece peste orice problemă!

3421
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.