Ce bărbați se află în topul celor mai răzbunători și malițioși din zodiac

30.DECEMBRIE.2018
Ce bărbați se află în topul celor mai răzbunători și malițioși din zodiac

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:dexter.wikia.com

Cei mai răi bărbați din zodiac de care trebuie să te ferești. Partenerul tău se regăsește oare în top? Fiecare dintre noi avem o anumită doză de

răutate, pe care putem alege să o folosim pentru a ieși din situații de criză ori pur și simplu pentru că ne face să ne simțim mai puternici decât alții. Semnul zodiacal ne poate spune cât de mare este înclinația nativilor spre acțiunile meschine și cât de multă plăcere le poate face să fie „răi”. Astăzi vom vorbi despre bărbații zodiacului. Bărbatul Berbec este cunoscut pentru încăpățânarea sa.

Berbecul este cunoscut și pentru dorința sa de răzbunare, în cazul în care cineva a îndrăznit să îl supere. Așteaptă să facă asta până în momentul în care știe că poate lovi cel mai bine, chiar dacă nu este tocmai genul de om care să își creeze adevărate planuri malițioase. Are tendința de a fi reticent și rău cu cei pe care nu îi cunoaște și nu evită să își arate dezgustul față de cei care nu îi plac.

Deși nu extrem de rău, și bărbatul Taur are o anumită înclinație de a fi malițios, iar asta se întâmplă de cele mai multe ori cu persoanele pe care le simte a fi mai puțin puternice decât el. Este modul său de a lupta cu propria-i nesiguranță.

Un loc fruntaș în topul celor mai răi bărbați este ocupat de Gemeni, ei fiind printre cei mai răzbunători și malițioși din zodiac. Fac rău de cele mai multe ori fără a-și da seama de asta. Pe de altă parte, spre deosebire de bărbații Berbec, Gemenii își croiesc bine, până în cele mai mici detalii, planurile de răzbunare, iar cei care le-au greșit sigur vor avea de suferit.

Bărbatul Rac alege rareori să se răzbune și este cunoscut mai mult pentru blândețea sa nativă, pentru nevoia sa de a găsi căi de împăcare, chiar dacă asta înseamnă să ajungă la compromis.

Bărbatul Leu, pe de altă parte, are tendința de a le face rău celor care îl împiedică să fie pe primul loc sau celor care îi rănesc orgoliul. Deși nu este genul de persoană care să facă planuri de răzbunare ori de luptă, face totul pentru a câștiga, chiar dacă asta înseamnă să fie fără scrupule.

Asemenea nativului Gemeni, bărbatul Fecioară este foarte pervers când vine vorba de persoanele care l-au rănit. Deosebirea între cele două zodii constă în faptul cu Fecioara face rău conștient și chiar îi face plăcere să croiască planuri malițioase, pe care abia așteaptă să le pună în aplicare.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.