Ce bărbați se află în topul celor mai răzbunători și malițioși din zodiac

30.DECEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: dexter.wikia.com
Cei mai răi bărbați din zodiac de care trebuie să te ferești. Partenerul tău se regăsește oare în top? Fiecare dintre noi avem o anumită doză de

răutate, pe care putem alege să o folosim pentru a ieși din situații de criză ori pur și simplu pentru că ne face să ne simțim mai puternici decât alții. Semnul zodiacal ne poate spune cât de mare este înclinația nativilor spre acțiunile meschine și cât de multă plăcere le poate face să fie „răi”. Astăzi vom vorbi despre bărbații zodiacului. Bărbatul Berbec este cunoscut pentru încăpățânarea sa.

Berbecul este cunoscut și pentru dorința sa de răzbunare, în cazul în care cineva a îndrăznit să îl supere. Așteaptă să facă asta până în momentul în care știe că poate lovi cel mai bine, chiar dacă nu este tocmai genul de om care să își creeze adevărate planuri malițioase. Are tendința de a fi reticent și rău cu cei pe care nu îi cunoaște și nu evită să își arate dezgustul față de cei care nu îi plac.

Loading...

Deși nu extrem de rău, și bărbatul Taur are o anumită înclinație de a fi malițios, iar asta se întâmplă de cele mai multe ori cu persoanele pe care le simte a fi mai puțin puternice decât el. Este modul său de a lupta cu propria-i nesiguranță.

Un loc fruntaș în topul celor mai răi bărbați este ocupat de Gemeni, ei fiind printre cei mai răzbunători și malițioși din zodiac. Fac rău de cele mai multe ori fără a-și da seama de asta. Pe de altă parte, spre deosebire de bărbații Berbec, Gemenii își croiesc bine, până în cele mai mici detalii, planurile de răzbunare, iar cei care le-au greșit sigur vor avea de suferit.

Bărbatul Rac alege rareori să se răzbune și este cunoscut mai mult pentru blândețea sa nativă, pentru nevoia sa de a găsi căi de împăcare, chiar dacă asta înseamnă să ajungă la compromis.

Bărbatul Leu, pe de altă parte, are tendința de a le face rău celor care îl împiedică să fie pe primul loc sau celor care îi rănesc orgoliul. Deși nu este genul de persoană care să facă planuri de răzbunare ori de luptă, face totul pentru a câștiga, chiar dacă asta înseamnă să fie fără scrupule.

Asemenea nativului Gemeni, bărbatul Fecioară este foarte pervers când vine vorba de persoanele care l-au rănit. Deosebirea între cele două zodii constă în faptul cu Fecioara face rău conștient și chiar îi face plăcere să croiască planuri malițioase, pe care abia așteaptă să le pună în aplicare.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  3
VOTURI
8964
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate SCORPION cu zodii. Compatibilitate zodii  | ZODIACOOL®
Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face
Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop BANI Bivol SANATATE
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,
Zodiac chinezesc 2019 TIGRU, horoscop chinezesc zodia Tigru 2019
Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.