Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei

Sportul preferat al zodiilor. Ce sport ți se potrivește cel mai bine pentru o viață sănătoasă

Sportul preferat al zodiilor. Ce sport ți se potrivește cel mai bine pentru o viață sănătoasă

Sporturile care presupun competiție sau cele de tactică? Alege-ți sportul favorit în funcție de zodie. Pentru o viață sănătoasă, sportul joacă un rol

foarte important, fie că e făcut din pasiune sau din dorința de a ne păstra formele și starea de bine. În timp ce unele persoane fac sport din plăcere și și-au găsit deja tipul preferat, altele sunt încă în căutarea celui compatibil cu stilul de viață. Iată câteva tipuri de sport pe care le putem practica, în funcție de zodie.

Persoană dinamică și puternică, nativul din zodia Berbec preferă sporturile care presupun competiție, dar și consum mare de energie. Sunt indicate sporturile de echipă cum ar fi voleiul, handbalul, fotbalul, baschetul sau tenisul, ciclismul, ridicatul greutăților.

Mai puțin amatori de sport sunt Taurii, care urăsc să transpire la sala de fitness sau pe un teren de sport. Totuși, cele mai potrivite sunt sporturile de tactică, precum golful, tenisul, jogging-ul sau schiatul. Dacă se optează pentru sala de fitness, sunt indicate exercițiile ceva mai simple, cum sunt cele de pilates, stretching ori diverse tipuri de dans.

Viziteaza magazinul online