Sportul preferat al zodiilor. Ce sport ți se potrivește cel mai bine pentru o viață sănătoasă

27.NOIEMBRIE.2018
Sporturile care presupun competiție sau cele de tactică? Alege-ți sportul favorit în funcție de zodie. Pentru o viață sănătoasă, sportul joacă un rol

foarte important, fie că e făcut din pasiune sau din dorința de a ne păstra formele și starea de bine. În timp ce unele persoane fac sport din plăcere și și-au găsit deja tipul preferat, altele sunt încă în căutarea celui compatibil cu stilul de viață. Iată câteva tipuri de sport pe care le putem practica, în funcție de zodie.

Persoană dinamică și puternică, nativul din zodia Berbec preferă sporturile care presupun competiție, dar și consum mare de energie. Sunt indicate sporturile de echipă cum ar fi voleiul, handbalul, fotbalul, baschetul sau tenisul, ciclismul, ridicatul greutăților.

Loading...

Mai puțin amatori de sport sunt Taurii, care urăsc să transpire la sala de fitness sau pe un teren de sport. Totuși, cele mai potrivite sunt sporturile de tactică, precum golful, tenisul, jogging-ul sau schiatul. Dacă se optează pentru sala de fitness, sunt indicate exercițiile ceva mai simple, cum sunt cele de pilates, stretching ori diverse tipuri de dans.

Nativilor din Gemeni le place mișcarea, dar se plictisesc repede, așa că ar putea alege mersul cu bicicleta, patinajul artistic, skatebording-ul, pe care să le practice alternativ. În plus, sunt indicate sporturile de echipă, dar care să nu aibă multe reguli.

Racilor li se potrivesc sporturile acvatice, dar și patinajul ori dansul, datorită firii artistice. Pe oricare l-ar alege, sigur îl vor practica cu pasiune și chiar pot ajunge la performanță în acel domeniu.

Mișcarea este metoda perfectă de relaxare pentru nativul Leu, fie că vorbim de sport de performanță, fie că sunt doar plimbări interminabile. Rezonează foarte bine cu artele marțiale sau scrima. Atenție însă la problemele cu inima, așa că ar fi binevenite exerciții pentru circulație și care nu necesită efort susținut, ca jogging-ul, pilates sau dansul.

Fire conservatoare, nativul Fecioară nu se plictisește ușor, așa că poate opta pentru șah (sportul minții!), atletism sau gimnastică.

Cei din zodia Balanță fac sport pentru a fi mereu în formă. Nu se descurcă bine la jocurile în echipă, dar se simt în elementul lor când practică echitație, înot, ciclism sau gimnastică.

Cu firi foarte active, dar și impulsive, Scorpionii se simt atrași de cele mai multe ori de sporturile extreme, ca boxul, artele marțiale, motociclismul ori alergatul de rezistență.

Sporturile în aer liber sunt perfecte pentru Săgetător. Nativii acestei zodii pot opta de exemplu pentru echitație, jogging, hochei, tirul cu arcul, offroad, carting, kickboxing sau sporturile nautice.

Pentru Capricorn cele mai indicate sunt activitățile de echipă, care presupun viteză de reacție și multă concentrare, cum ar fi tenisul. De asemenea, sunt indicate sporturile de munte, ca alpinismul.

Cel mai nonconformist semn al zodiacului, Vărsătorul este stimulat de sporturile care cer strategii geniale. Ar fi bine să încerce schiul nautic, surfingul, parasailingul, dar și baschet, handbal sau volei.

Peștii urăsc rutina, așa că ar putea încerca mereu sporturi noi. Cele mai indicate pentru ei sunt sporturile nautice, dar și cele extreme, ca parașutismul, snowboardingul. De asemenea, ar putea practica dansul sau aerobicul.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,89  9
VOTURI
3485
3.89
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Dragon in anul 2019. Horoscop chinezesc 2019 zodia Dragon
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon: ani: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976,
Horoscop TAUR SANATATE. Principalele problemele de sanatate în 2019
Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă
Horoscop sexual Rac. Femeia Rac în pat și barbatul Rac plăceri în pat
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.