Cât de amuzant sau plictisitor ești?

18.APRILIE.2018
Cât de amuzant sau plictisitor ești?

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:ecestaticos.com

Eşti o fire plină de umor, faci lumea să zâmbească sau eşti plictisitor? Astrele îţi pot elucida misterul. O persoană cate te face să zâmbești în orice

situație este înzestrată cu un dar deosebit: acela de a ști să aducă buna dispoziție pe chipul oamenilor, de a privi viața cu simțul umorului. Tu ești o astfel de persoană? Iată ce spun astrele:

Berbec
Amuzant din cale-afară, nativul Berbec este dispus să facă orice pentru a aduce zâmbetul pe buze celor dragi. Nici nu se chinuie prea tare, căci totul vine de la sine. Îi place să se costumeze, să se maimuțărească, iar cei din jur îl consideră un izvor nesecat de veselie.

Taur
Mai degrabă ironic decât cu simțul umorului, Taurul știe cum să facă haz de necazul oamenilor, de micile defecte verbale, în special, atât de natural și amuzant încât nici nu te poți supăra pe el, ci din contra, râzi cu toată pofta.

Loading...

Gemeni
Plin de energie, nativul Gemeni știe cum să facă atmosferă în orice condiții, în special prin intermediul glumelor bune pe care le spune așa cum trebuie. Este înzestrat să aducă zâmbetul pe buze oamenilor, chiar dacă uneori se poate întrece cu gluma.

DE INTERES: Zodiac European pentru toate zodiile

Rac
Partea proastă la un Rac este că niciodată nu știi dacă vorbește serios sau totul e o glumă. Aparent atât de serios, acesta de fapt, plin de subtilitatea caracteristică, face glume poate prea inteligente, ce sunt deseori cu greu înțelese.

Leu
Sufletul petrecerii, Leul se simte în largul lui în orice grup și se integrează foarte rapid, datorită darului de a ști cum să-i înveselească pe cei prezenți. Chiar dacă mai înflorește câte puțin, ce-i al lui e recunoscut și apreciat de către auditoriu.

Fecioară
Prea serioasă pentru a-i arde de glumă, Fecioara pare la prima vedere cam plictisitoare. Dacă însă ajungi să o cunoști, poți avea surpriza să descoperi o persoană autoironică, care chiar știe să guste o glumă bună, asumându-și-o cu zâmbetul pe buze.

Balanță
O sursă de amuzament nesecată, dar doar atunci când are chef, nativul Balanța știe să întrețină atmosfera și o noapte întreagă, făcându-i pe toți să se simtă bine în compania lui. Prea răutăcios și ironic uneori, acesta poate exagera cu glumele nesărate.

Scorpion
Nu tocmai cel mai finuț nativ, Scorpionul poate avea un umor mai agresiv, fiind răutăcios și ironic cu cei din jur. Chiar dacă glumele lui au un fundament, sinceritatea sa, împachetă cu umor, poate fi deranjantă.

Săgetător
Comunicativ și plăcut, Săgetătorul nu e totuși prea glumeț din fire. Lipsa sa de amuzament este însă compensată de rarele momente în care reușește să aducă zâmbetul pe buze celor prezenți prin remarcile sale ironice, venite la momentul potrivit.

Capricorn
Râsete și seriozitate într-o singură persoană? Cu siguranță este vorba de un Capricorn. Trece când te aștepti mai puțin de la agonie la extaz, molipsindu-i pe toți cu pofta sa de râs. Niciodată nu știi când va deveni serios, poate că ăsta e și farmecul.

Vărsător
Deși nu-și propune să facă show sau să se facă apreciat, Vărsătorul reușește, cam rar, ce-i drept, să facă oamenii să zâmbească. Parcă venind de la sine, deloc forțat, remarcile sale reușesc să anime atmosfera.

Pești
Ori face glume ori, ori nu se joacă. Nativul Pești are un simț al umorului cam ciudățel, care uneori este apreciat, iar alteori chiar judecat, deranjându-i pe cei vizați. Important este că nu se lasă, poate poate cineva îi va aprecia umorul ”unic”.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Tigru și Bivol este Nord-Estul. Nativii din aceste
Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.