Atitudinea bărbaților față de modă în funcție de zodie

14.MARTIE.2018
Atitudinea bărbaților față de modă în funcție de zodie

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Horoscopul modei: felul în care se îmbracă fiecare bărbat este dictat de personalitatea cu care acesta ne naște. Semnul zodiacal ne poate influența abordarea

cu privire la tendințele modei. Fără să ne dăm seama, acesta ne dictează felul de a ne îmbrăca, de a ne alege stilul vestimentar, de a transmite prin ținute ceva despre felul nostru de a fi.

BERBEC - Nu acordă prea multă importanță aspectului său, iar noutățile despre modă și cele mai recente tendințe pentru el nu există, el își urmează propriile tendințe. Se îmbracă cu haine confortabile, deoarece pentru Berbec contează să se simtă liber, în mediul său natural.

TAUR - Acordă o importanță deosebită aspectului. Se îmbracă cu clasă, cu bun gust și mult stil. Întotdeauna arată perfect, deoarece apreciază moda, dar nu ține cont de tendințe, important pentru el este să se simtă atractiv. Verde este culoarea sa, dar și portocaliu, galben sau maro deschis.

GEMENI - Nu are un stil definit, ci îi place să amestece diverse elemente în ținutele sale, la fel de multe ca hainele pe care și le cumpără, neapărat îndrăznețe și colorate, deoarece îi place să iasă în evidență. Ținutele nativului Gemeni îi pun în evidență personalitatea, iar asta este și scopul.

RAC - Adeptul clasicului, cel căruia nu îi place să iasă în evidență, ci se ascunde în spatele hainelor, așteptând ca cei interesați să-l cunoască să privească dincolo de aparențe. De aceea se îmbracă modest, mereu clasic și în culori pastelate.

LEU - Acordă atenție felului în care se îmbracă, deoarece aspectul exterior contează foarte mult pentru el, iar rezultatul se vede. Culoarea roșie este alegerea perfectă pentru a-i evidenția puterea și misterul unui Leu, dar și încrederea în forțele proprii.

FECIOARĂ - Apreciază clasicul, eleganța și simplitatea. Atunci când își alege o ținută are grijă ca aceasta să se potrivească momentului, deoarece nu-i place să fie diferit, să atragă atenția celor din jur.

Loading...

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

BALANȚĂ - Se remarcă prin bun gust, interesul pentru modă și felul în care arată. De aceea își creează propriul stil, pentru că obiectivul său este să aibă grijă de el și nu să fie la modă. Datorită farmecului personal, bărbatul Balanță arată întotdeauna perfect.

SCORPION - Folosește îmbrăcămintea pentru a provoca, alegând ținutele care îl fac să fie atrăgător. Nu are bun gust, iar deseori arată ciudat, deoarece alegerile făcute nu sunt chiar cele mai potrivite.

SĂGETĂTOR - Alege confortul și comoditatea în defavoarea modei, care reprezintă o simplă curiozitate. Deși este la curent cu noutățile, nu ține cont de ele, doar ocazional are grijă cu ce se îmbracă, alegând hainele în care se simte special. Adoptă stilul casual.

CAPRICORN - Are propriul său stil, cu care nu dă greș niciodată. Pune accent atât pe calitate cât și pe cantitate. Înzestrat cu bun gust, nativul Capricorn nu renunță pentru nimic în lume la stilul său elegant.

VĂRSĂTOR - Plin de originalitate, bărbatul Vărsător este cel care își creează propriile tendințe în modă, reușind de fiecare dată, printr-un stil neconvențional și provocator, să atragă atenția, dovedind o încredere în sine desăvârșită.

PEȘTI - Fără îndoială bărbatul iubitor de modă. Din dorința de a urma ultimele tendințe, o dă însă și în bară uneori. De aceea are nevoie de sfaturi, de recomandări, pentru a face alegeri bune, cu stil.

Sursa foto: i.pinimg.com

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul
Previziuni pentru anul 2020 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații:
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.