Senzualitate și pasiune, dar te jigneşte de multe ori cu sinceritatea dusă la extrem – Gemeni

19.MAI.2019
Senzualitate și pasiune, dar te jigneşte de multe ori cu sinceritatea dusă la extrem – Gemeni

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Comportamentul în dragoste al nativului Gemeni. Trăsături dominante de caracter ale femeii și bărbatului Gemeni. Nativii Gemeni au nevoie de o pereche de la

care să aibă ce învăţa şi care să le susţină dorinţa de a se dezvolta, care să le ofere comunicare de calitate, înţelegere şi căldură sufletească.

Deseori vorbesc atât de mult încât îşi obosesc partenerii, care trebuie să înţeleagă că toate aceste întrebări se datorează minţilor lor curioase şi dornice să afle lucruri noi. Se comportă aşa doar cu persoanele de care sunt atrași şi faţă de care se simt confortabil. Chiar dacă vă certaţi cu un nativ Gemeni, acesta va uita în scurt timp cauza conflictului. Pe de altă parte, dacă le iese cineva de la inimă, acea persoană va fi tratată cu maximă indiferenţă.

Loading...

Au o fire excesiv de independentă şi nu suportă ca partenerul să îi controleze. Pentru a le scoate la lumină latura emoţională, trebuie doar să ai răbdare ca ei prindă încredere în tine şi în relaţia voastră. Când se îndrăgostesc, cei din Gemeni se deschid ca o carte ce abia aşteaptă să fie citită şi fac totul pentru fericirea şi confortul persoanei dragi.

Femeia Gemeni este extrem de energică, genul de persoană foarte comunicativă şi care le ştie pe toate. Se îndrăgostește de cele mai multe ori la prima vedere, cum vin persoanele în viața ei, cum încearcă să le schimbe ea viața.

Optimist, spontan, plin de energie şi umor, bărbatul Gemeni jigneşte de multe ori cu sinceritatea sa dusă la extrem. Dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat Gemeni, pune accent pe studiul continuu, el fiind pasionat de acumularea de informaţii, de discuțiile despre esenţa vieții, de provocările la mici confruntări de informaţii.

Nativii Gemeni – atât femeile, cât şi bărbaţii adoră să facă surprize, complimente, favoruri, dar ceea ce îi enervează cel mai tare este să nu primească acelaşi tratament. Din fericire, certurile cu cei din Gemeni sunt trecătoare, nu au resentimente după ce vă împăcaţi.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste FECIOARĂ
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
Horoscop Gemeni dragoste 2020: capitolul dragoste în 2020 pentru nativii Gemeni este învăluit
Horoscop Gemeni 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2020

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.