Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Senzualitate și pasiune, dar te jigneşte de multe ori cu sinceritatea dusă la extrem – Gemeni

Senzualitate și pasiune, dar te jigneşte de multe ori cu sinceritatea dusă la extrem – Gemeni

Comportamentul în dragoste al nativului Gemeni. Trăsături dominante de caracter ale femeii și bărbatului Gemeni. Nativii Gemeni au nevoie de o pereche de la

care să aibă ce învăţa şi care să le susţină dorinţa de a se dezvolta, care să le ofere comunicare de calitate, înţelegere şi căldură sufletească.

Deseori vorbesc atât de mult încât îşi obosesc partenerii, care trebuie să înţeleagă că toate aceste întrebări se datorează minţilor lor curioase şi dornice să afle lucruri noi. Se comportă aşa doar cu persoanele de care sunt atrași şi faţă de care se simt confortabil. Chiar dacă vă certaţi cu un nativ Gemeni, acesta va uita în scurt timp cauza conflictului. Pe de altă parte, dacă le iese cineva de la inimă, acea persoană va fi tratată cu maximă indiferenţă.

Au o fire excesiv de independentă şi nu suportă ca partenerul să îi controleze. Pentru a le scoate la lumină latura emoţională, trebuie doar să ai răbdare ca ei prindă încredere în tine şi în relaţia voastră. Când se îndrăgostesc, cei din Gemeni se deschid ca o carte ce abia aşteaptă să fie citită şi fac totul pentru fericirea şi confortul persoanei dragi.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Femeia Gemeni este extrem de energică, genul de persoană foarte comunicativă şi care le ştie pe toate. Se îndrăgostește de cele mai multe ori la prima vedere, cum vin persoanele în viața ei, cum încearcă să le schimbe ea viața.

Optimist, spontan, plin de energie şi umor, bărbatul Gemeni jigneşte de multe ori cu sinceritatea sa dusă la extrem. Dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat Gemeni, pune accent pe studiul continuu, el fiind pasionat de acumularea de informaţii, de discuțiile despre esenţa vieții, de provocările la mici confruntări de informaţii.

Nativii Gemeni – atât femeile, cât şi bărbaţii adoră să facă surprize, complimente, favoruri, dar ceea ce îi enervează cel mai tare este să nu primească acelaşi tratament. Din fericire, certurile cu cei din Gemeni sunt trecătoare, nu au resentimente după ce vă împăcaţi.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste FECIOARĂ
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit