Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei

Senzualitate și pasiune, dar te jigneşte de multe ori cu sinceritatea dusă la extrem – Gemeni

Senzualitate și pasiune, dar te jigneşte de multe ori cu sinceritatea dusă la extrem – Gemeni

Comportamentul în dragoste al nativului Gemeni. Trăsături dominante de caracter ale femeii și bărbatului Gemeni. Nativii Gemeni au nevoie de o pereche de la

care să aibă ce învăţa şi care să le susţină dorinţa de a se dezvolta, care să le ofere comunicare de calitate, înţelegere şi căldură sufletească.

Deseori vorbesc atât de mult încât îşi obosesc partenerii, care trebuie să înţeleagă că toate aceste întrebări se datorează minţilor lor curioase şi dornice să afle lucruri noi. Se comportă aşa doar cu persoanele de care sunt atrași şi faţă de care se simt confortabil. Chiar dacă vă certaţi cu un nativ Gemeni, acesta va uita în scurt timp cauza conflictului. Pe de altă parte, dacă le iese cineva de la inimă, acea persoană va fi tratată cu maximă indiferenţă.

Au o fire excesiv de independentă şi nu suportă ca partenerul să îi controleze. Pentru a le scoate la lumină latura emoţională, trebuie doar să ai răbdare ca ei prindă încredere în tine şi în relaţia voastră. Când se îndrăgostesc, cei din Gemeni se deschid ca o carte ce abia aşteaptă să fie citită şi fac totul pentru fericirea şi confortul persoanei dragi.

Viziteaza magazinul online