Pasiune și dezinvoltură – Leu, cum se exprimă cel mai bine acești nativi

Horoscop. Zodii AUTOR: Ivona Mara

Comportamentul în dragoste al nativului Leu. Trăsături dominante de caracter ale femeii și bărbatului Leu

Firi pasionale, nativii Leu nu pot trăi fără iubire! Atât de importantă este pentru ei, încât ajung să renunţe până şi independenţa lor caracteristică, doar pentru a petrece cât mai mult timp cu persoana iubită.

 

Atrag prin încrederea în forţele proprii, prin optimism şi curaj şi pentru că ştiu să se distreze şi să creeze o atmosferă de basm în cămin.

Leul are nevoie lângă el de o persoană care să-l adore, să trateze relaţia cu seriozitate, să fie vivace şi vesel, o persoană căreia să nu-i fie frică de complimente şi surprize. În aceeaşi măsură, jumătatea lui trebuie să îi poată acorda libertatea şi încrederea de care are nevoie şi pe care le merită, nefiindu-i în fire să fie infidel.

Dacă este îndrăgostit, nativul Leu nu se simte atras de altcineva, se linişteşte şi se bucură de prezenţa persoanei iubite. Tot ce vrea este să fie iubit şi respectat pentru ceea ce este, nu vrea să impună iubirea. În caz contrar, nu stă pe gânduri, părăseşte.

De asemenea, îi place să vadă o mică doză de gelozie din partea persoanei iubite, deoarece aşa crede că ar trebui să arate dragostea adevărată. Tot când este îndrăgostit se transformă dintr-un leu feroce într-o pisicuţă blândă şi alintată. Nu uitaţi însă că, uneori, pisica blândă zgârie rău.

Femeia Leu trebuie să fie mereu bine informată, îi place să se distreze, să fie în centrul atenției şi o poţi întâlni la evenimente din lumea bună. Când este arogantă, înseamnă că nu te cunoaşte prea bine şi că preferă să te domine, să te intimideze.

Pare a vrea să trăiască doar pentru ea, dar este în stare să se sacrifice pentru familie. Are nevoie să se simtă protejată, să fie răsfăţată, să i se ofere libertate, iar în schimb oferă loialitate, sinceritate şi devotament.

Bărbatul Leu este plin de viață, îi place să fie provocat, extrem de sincer, mereu cu zâmbetul pe buze. Impresionează prin șarm și inteligență şi îi place să se joace cu mintea femeilor până își dorește să fie aleasa lui. Urăște rutina, își dorește mereu să fie pus la test de către parteneră.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste FECIOARĂ
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
2381
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.