Farmec și seducție: surprize și provocări pentru Berbec

22.MARTIE.2019
Farmec și seducție: surprize și provocări pentru Berbec

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Comportamentul în dragoste al nativului Berbec. Trăsături dominante de caracter ale femeii și bărbatului Berbec. Aflaţi sub dominaţia lui Marte, Zeul

Războiului, nativii Berbec sunt firi puternice şi au tendinţa de a conduce întotdeauna – în discuţii, în afaceri, în relaţie. Totuşi, în aceeaşi măsură sunt sensibili, confruntându-se şi cu perioade de depresie şi confuzie, când au nevoie să se simtă apreciaţi şi iubiţi pentru a-şi reveni. Nativul Berbec, femeie sau bărbat, poate fi cucerit cu muzică bună, romantism, o cină la lumina lumânărilor sau un restaurant special.

Sunt persoane pasionale, creative, extrovertite, deci şi impulsive şi nestatornice.

Loading...

Berbecul are nevoie de un stimul pentru a acţiona în primă fază şi apoi este dependent de micile dovezi de iubire şi încredere, de îmbrăţişări, atenţie, spontaneitate, sex, sinceritate. Adoră fiecare clipă alături de persoana iubită şi îşi petrece cea mare parte din timp împreună cu ea. Fiind firi sensibile, Berbecii suferă enorm dacă sunt părăsiți sau dezamăgiți de persoana iubită.

Când este îndrăgostit, nativul Berbec îşi protejează relaţia şi persoana dragă şi este în stare să dărâme munţii pentru a o ajuta. Este întreprinzător, înflăcărat, dar dă dovadă şi de o timiditate de neimaginat. Până va şti că poate avea încredere în tine, va fi extrem de gelos. Totuşi, se plictiseşte destul de repede dacă nu este în centrul atenţiei sau nu primeşte ce îşi doreşte.

Dacă vrei să fii împreună cu un nativ Berbec, trebuie să fii pregătit(ă) să-i faci surprize, să-l provoci, să-i arăţi constant ceea ce simţi pentru el (ea), să oferi sinceritate şi implicare încă de la început.

Bărbatului Berbec îi place la nebunie să îl provoci, dar va fi dejamăgit dacă tu vei abandona lupta pe parcurs și nu vei ține ritmul cu el. Femeia Berbec este atrasă de bărbaţii care rezistă farmecului ei şi îşi stăpânesc pornirile erotice.

Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste FECIOARĂ
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
Horoscop BERBEC BANI în 2019: la nivelul locului de muncă, în 2019 se înregistrează cea mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.