Transport gratuit peste 170 lei

Farmec și seducție: surprize și provocări pentru Berbec

Farmec și seducție: surprize și provocări pentru Berbec

Comportamentul în dragoste al nativului Berbec. Trăsături dominante de caracter ale femeii și bărbatului Berbec. Aflaţi sub dominaţia lui Marte, Zeul

Războiului, nativii Berbec sunt firi puternice şi au tendinţa de a conduce întotdeauna – în discuţii, în afaceri, în relaţie. Totuşi, în aceeaşi măsură sunt sensibili, confruntându-se şi cu perioade de depresie şi confuzie, când au nevoie să se simtă apreciaţi şi iubiţi pentru a-şi reveni. Nativul Berbec, femeie sau bărbat, poate fi cucerit cu muzică bună, romantism, o cină la lumina lumânărilor sau un restaurant special.

Sunt persoane pasionale, creative, extrovertite, deci şi impulsive şi nestatornice.

Berbecul are nevoie de un stimul pentru a acţiona în primă fază şi apoi este dependent de micile dovezi de iubire şi încredere, de îmbrăţişări, atenţie, spontaneitate, dragoste, sinceritate. Adoră fiecare clipă alături de persoana iubită şi îşi petrece cea mare parte din timp împreună cu ea. Fiind firi sensibile, Berbecii suferă enorm dacă sunt părăsiți sau dezamăgiți de persoana iubită.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Când este îndrăgostit, nativul Berbec îşi protejează relaţia şi persoana dragă şi este în stare să dărâme munţii pentru a o ajuta. Este întreprinzător, înflăcărat, dar dă dovadă şi de o timiditate de neimaginat. Până va şti că poate avea încredere în tine, va fi extrem de gelos. Totuşi, se plictiseşte destul de repede dacă nu este în centrul atenţiei sau nu primeşte ce îşi doreşte.

Dacă vrei să fii împreună cu un nativ Berbec, trebuie să fii pregătit(ă) să-i faci surprize, să-l provoci, să-i arăţi constant ceea ce simţi pentru el (ea), să oferi sinceritate şi implicare încă de la început.

Bărbatului Berbec îi place la nebunie să îl provoci, dar va fi dejamăgit dacă tu vei abandona lupta pe parcurs și nu vei ține ritmul cu el. Femeia Berbec este atrasă de bărbaţii care rezistă farmecului ei şi îşi stăpânesc pornirile amoroase.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit