Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Calea spre plăcere. În pat cu nativii din zodia Berbec

Calea spre plăcere. În pat cu nativii din zodia Berbec

Ajunși în dormitor cu Berbecul concentrați-vă pe plăcere și pe tot ceea ce o poate provoca, pentru a-l aduce pe acesta cât mai repede la plăcere.

Dacă ați reușiți din prima să creați plăcere nativilor Berbec, atunci meritați felicitări. Dacă nu, vedeți în continuare sfaturile astrologului ZODIACOOL, pentru a crea fericire, plăcere și a trăi experiențe amoroase de neuitat cu Berbecii.

Dacă sunteți din alte zodii, atunci s-ar putea să aveți chef să vă acordați mult timp pentru a vă onora trupul și a trăi plăcerea, însă Berbecilor nu puteți să le spuneți să aibă răbdare ca să ajungă la plăcere, pentru că nu veți avea succes.

Berbecii vor să trăiască senzații tari cu mult înainte de a se ajunge la penetrarea propriu-zisă. De aceea, atingerile, sărutările pasionale, mușcăturile fine, tachinarea, îi vor conduce pe aceștia pe culmile plăcerii, apoi îi vor stârni dorința de a fuziona la nivel fizic.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Odată ajunși în pat cu un nativ Berbec va fi necesar să renunțați la vechile concepții despre amor și să vă concentrați pe plăcere și tot ceea ce o poate provoca. Cu cât veți fi mai deschiși și vă veți abandona plăcerii, cu atât veți aduce mai repede un Berbec la plăcere.

Berbecii sunt nativii din Horoscop care odată ce și-au trezit terminațiile nervoase, nu uită senzațiile trăite. De aceea amorul cu ei trebuie să fie intens, să le provoace emoții puternice, pentru a considera că au avut parte de o experiență fabuloasă.

Dacă nu mai știti ce să faceți în dormitor, nu vă fie frică să-i cereți Berbecului ajutorul. Acesta va fi mai mult decât fericit să vă ajute cu idei creative în ceea ce privește atingerea plăcerii.

Dar cel mai mare secret atunci când faceți dragoste cu Berbecul este ca după ce atingeți propria plăcere să nu vă „prăbușiți”, ci să mențineți vibrațiile intense pe o perioadă cât mai lungă de timp. Acest aspect îl va face pe Berbec să se simtă ca într-al nouălea cer, deoarece el are capacitatea de a multiplica plăcerea.

Afla mai multe despre horoscop amoros Berbec

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit