„Te voi iubi până când ...” Află când se termină iubirea fiecărei zodii

14.MARTIE.2019
„Te voi iubi până când ...” Află când se termină iubirea fiecărei zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cu toții avem o limită de care nu putem trece, oricât de mare ar fi iubirea care ne leagă de perechea noastră. Află care este aceasta în cazul zodiilor. Te

voi iubi etern. De câte ori ai auzit asta? Probabil ai și spus-o! Dragostea este minunată, poate înlătura tristețea, poate vindeca, poate deschide porțile cerului. Care este însă acel lucru care poate pune punct? Iată cum continuă zodiile fraza. „Te voi iubi...” Berbec: „... până când nu mă vei trăda!” Este un semn competitiv, ceea ce înseamnă că fiecare zi din viața lor este o bătălie constantă.

Nativul Berbec este pregătit să lupte până la ultima suflare. În plus, adoră să cucerească, așa că oferă-i motive mereu, dar fără a-i trăda încrederea.

Loading...

Taur: „... până când nu îmi frângi inima!”

Este ușor să îi rănești sentimentele unui Taur, dar nu și să îi frângi inima. Singurul mod în care se poate întâmpla asta este criticându-i constant casa ori modul în care arată.

Gemeni: „... până când nu încerci să mă păcălești!”

Jocurile mintale nu sunt indicate cu Gemenii, pentru că totuși ei sunt stăpânii în înșelăciune. Mințile lor rulează mai repede decât poate oricine anticipa. 

Rac: .„.. până nu mă abandonezi!”

Compania este foarte importantă pentru acești nativi. Le place să aibă timp de calitate pentru ei înșiși, dar relația le oferă echilibru. Siguranța emoțională este esențială pentru ei.

Leu: „... până când mă faci să arăt ca un nebun!”

Guvernat de Soare, Leul simte că este centrul Universului, așa că imaginea sa socială este extrem de importantă, iar în relație are nevoie să se simtă apreciat.

Fecioară: „... până când începi să mă minți!”

Maeștri în adevăr și critici, acești nativi sunt atenți observatori ai comportamentului uman, iar momentul în care își dau seama că i-ai mințit este cel în care renunță pentru totdeauna  la tine.

Balanță: „... până când nu îmi disturbi pacea!”

Adoră armonia și echilibrul, așa că va căuta mereu o cale de a pune capăt certurilor. Dacă îi faci „dezordine” în armonia pe care și-a creat-o cu greu, te duci pentru totdeauna de la inima sa.

Scorpionul: „... până când începi să ai secrete față de mine!”

Are o capacitate aparte de a descoperi minciunile și secretele, așa că indiferent cât de neplăcut ar fi, cel mai bine ar fi să îi spui îndotdeauna adevărul.

Săgetător: „... până când îmi iei speranța!”

Săgetătorii nu suportă să se simtă triști, lipsiți de speranță, pesimiști. Au nevoie ca persoana iubită să fie optimistă și plină de viață, la fel ca ei.

Capricorn: „... până când renunți!”

Capricornul este sincer, cu inima caldă, muncitor și dornic să se dezvolte. Asta așteaptă și de la jumătatea sa – orice s-ar întâmpla să meargă mai departe, să nu renunțe la țelurile înalte.

Vărsător: „... până când ajungi să fii ca toată lumea!”

Acești nativi sunt atrași de tot ceea ce te face unic - atât calități, cât și defecte. Le place să fie diferiți de restul lumii. Iubirea se stinge atunci când încerci să îi copiezi pe alții.

Pești: „... până când mă faci să nu mai visez!”

Visători înnăscuți, Peștii au nevoie să fie încurajați să creadă în visele lor. Uneori, se retrag în lumea lor interioară, ca într-un refugiu. Cel mai mare rău pe care ai putea să îl faci acestui nativ este să nu îl lași să viseze.

Cunoscându-ți partenerul foarte bine, poți evita ca relația voatră de cuplu să se termine.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec dragoste 2019: prima parte a anului 2019, din punct de vedere sentimental, aduce
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de
Este fericit numai când atrage atenția. Are mâna largă și îi place să meargă la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.