Adu-ți partenerul la extaz, cunoscându-i zona erogenă

14.IANUARIE.2019
Adu-ți partenerul la extaz, cunoscându-i zona erogenă

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Sărutări intense sau mângâieri delicate? Cei mai mulți descoperă zonele erogene ale partenerului după destul de mult timp, însă cum ar fi să știe de la

început care este locul ce îl duce pe culmile fericirii? Specialiștii au descoperit că semnul zodiacal poate rezona și în corpul nostru. Iată care este zona erogenă a fiecărui semn din zodiac: BERBEC – părul. Nativului din Berbec îi place enorm să fie mângâiat pe păr, să se joace persoana iubită în părul lor. Jocurile blânde aduc fiori pe coloana vertebrală, trezindu-i simțurile și excitându-l.

TAUR  gâtul și ceafa
Săruturile ușoare pe spatele gâtului înnebunesc orice Taur! Orice acțiune delicată pe gât sau ceafă îți vor aduce o partidă greu de uitat.

Loading...

GEMENI – mâinile
Dintre toate zonele erogene zodiacale, aceasta este una dintre cele mai surprinzătoare. Dar pentru Gemeni acesta este micul lor secret.

RAC  sânii
Pentru majoritatea, sânii sunt adevărate zone erogene, dar la Rac totul este dus la un alt nivel! Sărutările blânde, masajele ușoare pe piept și sâni vor încânta chiar și cele mai grele zile pentru un Rac.

LEU  coloana vertebrală
Data viitoare când mâinile se înfășoară în jurul partenerului Leu, insistați pe coloana vertebrală. Asta va trezi o adevărată pasiune în inima Leului. Cu un masaj puteți ajunge amândoi la un orgasm extrem și, în plus, crește intimitatea emoțională dintre voi.

FECIOARĂ – talia și abdomenul
Fecioara se poate aprinde chiar și prin jocul cel mai simplu în jurul taliei. Sărută-l, mușcă-l încet și vei dezlănțui toată pasiunea partenerului tău Fecioară.

BALANȚĂ – fundul
Balanța iubește să fie mângâiată pe fund și chiar să fie lovită ușor. Atunci se va excita atât de tare, cum rareori ai văzut-o. Încearcă asta când sunteți în public, dar fără să vă observe cineva, iar acasă vei avea parte de o mare surpriză.

SCORPION  oriunde
Norocoșilor! Natura Scorpionilor este reprezentată de senzualitate și sexualitate. Nu există limite sau o zonă a corpului care să nu fie excitantă pentru ei!

SĂGETĂTOR  șoldurile și coapsele
Masajele pe coapse și șolduri îți aduc partide de amor sălbatic alături de partenerul Săgetător, care pur și simplu se va simți înnebunit după prima atingere.

CAPRICORN – picioarele
Chiar și o atingere ușoară a coapsei ori a gambei poate conduce nativul din Capricorn la extaz. Iubeşte atingerile uşoare! Sărutaţi-i picioarele când sunt pe umerii voştri şi veţi avea o surpriză de zile mari.

VĂRSĂTOR  gleznele
Mângâierea sau masarea ușoară a gleznelor va face din Vărsătorul vostru un partener pasional, fierbinte, mai ales în timpul actului intim. Puteţi încerca şi să îi legați gleznele partenerului Vărsător!

PEŞTI  laba piciorului
Un masaj la tălpi va face ca Peştii să explodeze de extaz! Calm, tradiţional de multe ori, acum va face totul pentru a-ţi aduce plăcerea supremă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Jupiter, marele benefic, este plasat în casa sănătății pe durata lui
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Șobolan este Nordul. Prin urmare, Șobolanii trebuie
Steaua zburătoare 3, cunoscută ca steaua ostilităților, aspecte pozitive și negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.