Cele mai atractive caracteristici ale zodiilor

Horoscop. Zodii AUTOR: Ivona Mara FOTO: 1.bp.blogspot.com

Care este cea mai atractivă caracteristică a ta? Ce zodie deține trăsătura care te atrage cel mai mult?

Zodiacul poate defini caracterul unei persoane și comportamentul său viitor.

 

DE INTERES: Zodiac european

Fiecare persoană, în funcție de semnul ce o caracterizează în zodiac, este înzestrată cu o trăsătură dominantă, considerată de către ceilalți atractivă.

Ce îi atrage pe ceilalți la tine și poate nu ai habar, dar și cum îți poți găsi jumătatea, în funcție de trăsătura care te atrage cel mai mult la cineva:

BERBEC: Pasiunea

Impulsiv, nativul Berbec nu se gândește la consecințe, ci întotdeauna își exprimă sentimentele fără perdea și ia decizii pe moment. Pasiunea este însă trăsătura forte, care îi atrage ca un magnet pe cei din jur, în special pe cei de sex opus. Vizibilă mai ales în domeniul intimității, este greu să-i rezisți.

TAUR: Succesul

Taurul este liderul înnăscut. Acest nativ rareori face greșeli și reușește să-și atingă obiectivele propuse. Pentru că știe exact ce vrea de la viață, acesta se îndreptă spre împlinire profesională răbdător și focusat. Și ce poate fi mai atrăgător decât succesul?

GEMENI: Sociabilitatea

Inteligent, vesel, plin de idei și energie, nativul Gemeni iubește viața și nimeni nu poate să se plictisească de el. Distractiv, înzestrat cu darul de a povesti și de a-și împărtăși experiențele ceilalți, poate fi considerat cel mai bun prieten din toate semnele zodiacale.

RAC: Spontaneitatea

Atașat de oameni și de tot ce înseamnă pentru el ”acasă”, nativul Rac iubește și este făcut să aibă grijă de oameni. Bun diplomat, activ social, tradiționist, se remarcă oriunde ar apărea mai ales prin căldura interioară, care-i încălzește pe toți asemenea unui foc veșnic aprins.

LEU: Temperamentul

Caracteristica cea mai atractivă a acestui semn zodiacal este temperamentul. Plin de energie, dar și de mândrie, îi place să fie admirat și apreciat. Atunci când vine vorba însă de acțiunile lui, Leul este idealist, crede în ideile lui creative, este entuziasmat și plin de farmec natural.

FECIOARĂ: Inteligența

Ce poate fi mai sexy la o persoană dacă nu inteligența? Perfecționistă, implicată, meticuloasă, o Fecioară iubește să aranjeze, să planifice, să evolueze ca persoană. Inteligența este o armă, iar acest nativ este cel mai bun exemplu.

BALANȚĂ: Sensibilitatea

Gânditoare și obiectivă în autoevaluarea sa, Balanța caută să trăiască în armonie și echilibru. Înzestrată cu bun gust și stil, sensibilă la tot ce o înconjoară, aceasta este întruchiparea artistului desăvârșit. Și cine nu se simte atras de artiști?

SCORPION: Misterul

Ambițios, curajos și perseverent, însă ceea ce îi atrage cel mai mult pe ceilalți este faptul că emană mister prin toți porii. Cu o personalitată complexă, nativul Scorpion se simte atras de magie și misticism, iar acest lucru se reflectă în felul său de a fi.

SĂGETĂTOR: Bunătatea

Spontaneitatea și bunătatea sa farmecă pe oricine se apropie de el. Pentru că îi place să-i ajute pe alții în mod dezinteresat, să fie cinstit și sincer în orice circumstanță, Săgetătorul atrage ca un magnet fericirea, oriunde s-ar afla ea. Un om bun este un om frumos, iar Săgetătorul este cea mai bună dovadă.

CAPRICORN: Calmul

Capricornul este cel mai pașnic dintre toate semnele zodiacale, uimind pe toți prin calmul de care dă dovadă. Adeptul practicii, serios și atent, acesta se străduiește să-și atingă scopul, indiferent de dificultăți și eșecuri, iar calmul este arma care îl ajută să reușească mereu ceea ce și-a propus.

VĂRSĂTOR: Originalitatea

Creativ și original, nativul Vărsător are mereu idei nebune, dar și abilitatea de a le implementa. Inovativ, lucrează pentru binele societății și uimește prin comportamentul neconvențional, care atrage numeroși simpatizanți și susținători.

PEȘTI: Flexibilitatea

Sensibil și emotiv, nativul Pești nu poate rămâne indiferent în față problemelor umane și întotdeauna încearcă să ajute. Iubitor de oameni, dar și bun ascultător, este un prieten de nădejde. Creativ și inventiv, va găsi cele mai bune soluții la problemele tale, atunci când vei avea nevoie de ele.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  32
VOTURI
21531
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Zodia DRAGON. Femeia Dragon in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
O persoană extrem de puternică și cu spirit de conducere, un lider înnăscut
Zodiac chinezesc CAL 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru dragoste, căsătorie și relații. Nativii Cal

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.