Cum poți pierde iubirea cuiva într-o singură clipă și cât ține supărarea

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea

Cum ar putea zodia cuiva să te ajute să câștigi o ceartă, să nu ajungeți la despărțire. Secretele zodiilor

Se spune că iubirea se câștigă în timp, chiar dacă a fost dragoste la prima vedere, dar se poate pierde într-o singură clipă. În plus, cu cât pasiunea este mai mare, cu atât resentimentele de după despărțire vor fi mai greu de suportat.

 

Pentru Berbec, fiecare zi este o ocazie pentru câștigarea de noi orizonturi, de a se bucura de viață, alături de perechea sa. Totul se poate pierde însă dacă se simte trădat, când renunță la luptă și la relație.

Taurul poate fi rănit foarte ușor, deși par persoane extrem de curajoase și puternice. Suportă bine criticile constructive, făcute în mod blând. Îl vei pierde definitiv dacă îl vei critica dur și în mod repetat.

Nativul Gemeni este foarte inteligent, cu abilități extraordinare de comunicare, un adevărat maestru al jocurilor. Dacă vei încerca să îl atragi în jocuri perverse, să îl manipulezi, cu siguranță nu va rămâne în relație.

Racul are nevoie de siguranță emoțională în relație, de atenție din partea partenerului. În momentul în care va simți că nu îi meriți dragostea și încrederea, se va răci față de tine și încetul cu încetul îți va arăta că nu își mai dorește să fiți un cuplu.

Evită să faci un Leu să se simtă nesigur în forțele proprii, să îl critici, mai ales în public. De asemenea, este important să nu fii prefăcut cu acest nativ, care preferă să îți recunoști defectele de la început, nu să le ascunzi sub o poleială de aur.

Extrem de atenți la detalii, nativii Fecioară observă ușor când ceva nu este în regulă la comportamentul tău. Evită să îți minți partenerul Fecioară, deoarece asta urăște cel mai tare.

Balanța are nevoie de echilibru și pace, așa că va încerca să liniștească orice conflict dintre voi. Dacă vei încerca să o împiedici, sunt toate șansele să îi pierzi iubirea, oricât de mare ar fi.

Oricât de grav ar fi, Scorpionul preferă să se confrunte cu adevărul, deoarece și el este extrem de sincer. Evită să îl minți, dar și să îl faci să se simtă inferior ție ori oricui altcuiva.

Săgetătorul este dependent de optimismul său și de atitudinea sa pozitivă. Dacă reușești să îl faci să se îndoiască de ele, fii sigur că relația se va încheia.

Capricornul are nevoie de stabilitate, în primul rând. Apoi, trebuie să simtă că are pentru ce te admira. Dacă ai tendința de a renunța, de a te da bătut, cu siguranță vei pierde aprecierea și iubirea Capricornului, care nu va ezita nicio clipă să renunțe la relația voastră.

Vărsătorul renunță la iubirea pentru partener în momentul în care descoperă în el doar o copie a standardelor dictate de societate. Fii cât mai original cu el și veți avea o relație de invidiat.

Nativul Pești are nevoie constantă de motivare de la partenerul de viață. Va renunța la iubirea față de perechea sa când aceasta și-a pierdut capacitatea de a-l motiva.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,43  7
VOTURI
3264
4.43
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-20%
Calendar 1 an
5 VOTURI
4800 lei
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.