Cum poți pierde iubirea cuiva într-o singură clipă și cât ține supărarea

20.NOIEMBRIE.2018
Cum poți pierde iubirea cuiva într-o singură clipă și cât ține supărarea

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Cum ar putea zodia cuiva să te ajute să câștigi o ceartă, să nu ajungeți la despărțire. Secretele zodiilor . Se spune că iubirea se câștigă în timp,

chiar dacă a fost dragoste la prima vedere, dar se poate pierde într-o singură clipă. În plus, cu cât pasiunea este mai mare, cu atât resentimentele de după despărțire vor fi mai greu de suportat.

Pentru Berbec, fiecare zi este o ocazie pentru câștigarea de noi orizonturi, de a se bucura de viață, alături de perechea sa. Totul se poate pierde însă dacă se simte trădat, când renunță la luptă și la relație.

Taurul poate fi rănit foarte ușor, deși par persoane extrem de curajoase și puternice. Suportă bine criticile constructive, făcute în mod blând. Îl vei pierde definitiv dacă îl vei critica dur și în mod repetat.

Loading...

Nativul Gemeni este foarte inteligent, cu abilități extraordinare de comunicare, un adevărat maestru al jocurilor. Dacă vei încerca să îl atragi în jocuri perverse, să îl manipulezi, cu siguranță nu va rămâne în relație.

Racul are nevoie de siguranță emoțională în relație, de atenție din partea partenerului. În momentul în care va simți că nu îi meriți dragostea și încrederea, se va răci față de tine și încetul cu încetul îți va arăta că nu își mai dorește să fiți un cuplu.

Evită să faci un Leu să se simtă nesigur în forțele proprii, să îl critici, mai ales în public. De asemenea, este important să nu fii prefăcut cu acest nativ, care preferă să îți recunoști defectele de la început, nu să le ascunzi sub o poleială de aur.

Extrem de atenți la detalii, nativii Fecioară observă ușor când ceva nu este în regulă la comportamentul tău. Evită să îți minți partenerul Fecioară, deoarece asta urăște cel mai tare.

Balanța are nevoie de echilibru și pace, așa că va încerca să liniștească orice conflict dintre voi. Dacă vei încerca să o împiedici, sunt toate șansele să îi pierzi iubirea, oricât de mare ar fi.

Oricât de grav ar fi, Scorpionul preferă să se confrunte cu adevărul, deoarece și el este extrem de sincer. Evită să îl minți, dar și să îl faci să se simtă inferior ție ori oricui altcuiva.

Săgetătorul este dependent de optimismul său și de atitudinea sa pozitivă. Dacă reușești să îl faci să se îndoiască de ele, fii sigur că relația se va încheia.

Capricornul are nevoie de stabilitate, în primul rând. Apoi, trebuie să simtă că are pentru ce te admira. Dacă ai tendința de a renunța, de a te da bătut, cu siguranță vei pierde aprecierea și iubirea Capricornului, care nu va ezita nicio clipă să renunțe la relația voastră.

Vărsătorul renunță la iubirea pentru partener în momentul în care descoperă în el doar o copie a standardelor dictate de societate. Fii cât mai original cu el și veți avea o relație de invidiat.

Nativul Pești are nevoie constantă de motivare de la partenerul de viață. Va renunța la iubirea față de perechea sa când aceasta și-a pierdut capacitatea de a-l motiva.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.