Puterile secrete ale zodiilor. Care este talentul tău paranormal

29.DECEMBRIE.2018
Puterile secrete ale zodiilor. Care este talentul tău paranormal

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:paranormal-encounters.com

Descoperă ce puteri paranormale ai și la ce le poți folosi în viața de zi cu zi. Să avem puteri paranormale nu înseamnă neaparat să putem îndoi linguri

sau să mutăm obiectele prin casă. Sfera supranaturală vizează și lucruri mai simple decât atât. Fiecare semn zodiacal se remarcă printr-un talent unic, care îl face special din punct de vedere spiritual. Plini de energie, de o curiozitate molipsitoare, Berbecii nu suferă niciodată de plafonare. În spatele succesului lor este curajul de a obține ceea ce-și doresc, fie că vorbim de dragoste, afaceri, carieră.

 Ar putea vindeca lumea de depresie, prin puterea exemplului. Comunică ușor cu lumea astrală în timpul visului, datorită faptului că au sufletul curat ca al copiilor. Tot inocența îi face să descifreze cu acuratețe mesajele pe care le primesc pe calea visului, pe care de cele mai multe ori le consideră „semne divine” și le aplică în viața de zi cu zi.

Loading...

Taur

Simțul artistic al Taurilor este deja proverbial, au sufletul deschis să vadă frumusețea lumii, le place să lucreze cu emoțiile pozitive și să comunice cu cei din jur, verbal și non-verbal. Deschiderea lor la nivel afectiv îi face pe cei din jur să li se confeseze. Taurii sunt buni ascultători, nu critică și pot oferi sfaturi înțelepte.

Având o vitalitate de invidiat, cu o pregătire corespunzătoare, Taurii ar putea vindeca prin pase energetice, folosind palmele pentru a curăța aura (învelișul de energie al corpului).

Gemeni

Acești nativi sunt fascinați de tot ceea ce ține de telepatie. Datorită faptului că sunt receptivi la ceea ce gândesc alții, Gemenii sunt capabili să ne ajute să scăpăm de ideile preconcepute, să vedem dincolo de limitele pe care, de cele mai multe ori, singuri ni le punem.

Astfel, Gemenii își pot folosi puterea mentală pentru a face “curățenie” în mințile noastre, a ne ajuta să gândim pozitiv, iar aici își pot valorifica din plin creativitatea și imaginația.

De asemenea, Gemenii au capacitatea și deschiderea de a comunica și cu lumile paralele, în timpul visului sau atunci când meditează.

loading...
28060
4.18
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an
Horoscop sănătate Capricorn: în anul 2020, nativii Capricorn sunt plini de energie, dar extrem
Anul 2020 vine cu o atenționare, posibil să trecem prin perioade în care ne vom menține mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.