Puterile secrete ale zodiilor. Care este talentul tău paranormal

29.DECEMBRIE.2018
Puterile secrete ale zodiilor. Care este talentul tău paranormal

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:paranormal-encounters.com

Descoperă ce puteri paranormale ai și la ce le poți folosi în viața de zi cu zi. Să avem puteri paranormale nu înseamnă neaparat să putem îndoi linguri

sau să mutăm obiectele prin casă. Sfera supranaturală vizează și lucruri mai simple decât atât. Fiecare semn zodiacal se remarcă printr-un talent unic, care îl face special din punct de vedere spiritual. Plini de energie, de o curiozitate molipsitoare, Berbecii nu suferă niciodată de plafonare. În spatele succesului lor este curajul de a obține ceea ce-și doresc, fie că vorbim de dragoste, afaceri, carieră.

Ar putea vindeca lumea de depresie, prin puterea exemplului. Comunică ușor cu lumea astrală în timpul visului, datorită faptului că au sufletul curat ca al copiilor. Tot inocența îi face să descifreze cu acuratețe mesajele pe care le primesc pe calea visului, pe care de cele mai multe ori le consideră „semne divine” și le aplică în viața de zi cu zi.

Taur

Simțul artistic al Taurilor este deja proverbial, au sufletul deschis să vadă frumusețea lumii, le place să lucreze cu emoțiile pozitive și să comunice cu cei din jur, verbal și non-verbal. Deschiderea lor la nivel afectiv îi face pe cei din jur să li se confeseze. Taurii sunt buni ascultători, nu critică și pot oferi sfaturi înțelepte.

Având o vitalitate de invidiat, cu o pregătire corespunzătoare, Taurii ar putea vindeca prin pase energetice, folosind palmele pentru a curăța aura (învelișul de energie al corpului).

Gemeni

Acești nativi sunt fascinați de tot ceea ce ține de telepatie. Datorită faptului că sunt receptivi la ceea ce gândesc alții, Gemenii sunt capabili să ne ajute să scăpăm de ideile preconcepute, să vedem dincolo de limitele pe care, de cele mai multe ori, singuri ni le punem.

Astfel, Gemenii își pot folosi puterea mentală pentru a face “curățenie” în mințile noastre, a ne ajuta să gândim pozitiv, iar aici își pot valorifica din plin creativitatea și imaginația.

De asemenea, Gemenii au capacitatea și deschiderea de a comunica și cu lumile paralele, în timpul visului sau atunci când meditează.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.