Top 5 cele mai compatibile cupluri zodiacale din toate timpurile

04.OCTOMBRIE.2018
Top 5 cele mai compatibile cupluri zodiacale din toate timpurile
Horoscop. Zodii AUTOR: FOTO: pixabay.com
Adevărat! Dragostea este scrisă în astre, zodiacul îţi oferă informaţii prețioase pentru viaţa în doi. Deşi fiecare ne-am născut cu o hartă natală

proprie, totuși caracteristicile de bază ale zodiei nu mint, ne regăsim în ele într-o anumită măsură. De aceea putem face un top al celor mai bune compatibilități zodiacale în ceea ce privește viața de cuplu.

Berbec – Leu: CREATIVII

Aveți o relație ideală, care se caracterizează prin stabilitate și onestitate, două nestemate ale iubirii care vă fac să rămâneți mereu împreună. Aveți toate șansele de a fi invidiați de cei din jur, dragostea dintre nativii Berbec și Leu va dura până ce moartea vă va despărți.

Loading...

Taur-Rac: IUBĂREȚII

Expresia care face ca relația voastră să fie magică de la început și până la sfârșit este dragoste la prima vedere. Sunteți acel cuplu care, dacă ar exista o competiție pentru îndrăgostiții care ajung cel mai repede la altar, ați câștiga-o cu siguranță. Vă dăruiți unul altuia exact ceea ce are nevoie fiecare, unul primește realism, celălalt fantezie.

DE INTERES: 5 Bărbați care nu dezamăgesc în pat

Fecioară-Pești: FIDELII

Creativitatea vă face să aduceți dragostea la nivel de artă. Fidelitatea de care dau dovadă nativii din zodiile Fecioară și Pești îi face pe cei din jur să nu vă poată influența relația în mod negativ. Sinceritatea este piatra de temelie a cuplului vostru, iar comunicarea se desfășoară în cei mai buni termeni, asigurând continuitatea relației.

Balanță-Leu: ÎNȚELEPȚII

Aici vorbim despre creativitate și rafinament, umor și inteligență. Relația voastră este bazată pe respect reciproc și dorința de a atinge stabilitatea pe plan afectiv. Sunteți făcuți unul pentru altul, fascinația este cuvântul vostru de ordine, iar atmosfera în cuplu este drăgăstoasă, relaxată.

Săgetător – Vărsător: AVENTURIERII

Pentru voi cuplul se clădește pe intuiție, rafinament, dorința de a cunoaște locuri, oameni și lucruri noi. Ascundeți în mânecă diamantul relațiilor reușite, respectiv încrederea. Cei din jur vă admiră pentru curajul de a vă oferi independență unul altuia, dar tocmai acesta este atuul vostru.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,08  24
VOTURI
17303
4.08
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
Denumire: You Bi – Ajutorul din partea dreaptă Aspecte pozitive: Succes, promovare, reputație

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.