Transport gratuit peste 199 lei

Top 5 cele mai compatibile cupluri zodiacale din toate timpurile

Top 5 cele mai compatibile cupluri zodiacale din toate timpurile

Adevărat! Dragostea este scrisă în astre, zodiacul îţi oferă informaţii prețioase pentru viaţa în doi. Deşi fiecare ne-am născut cu o hartă natală

proprie, totuși caracteristicile de bază ale zodiei nu mint, ne regăsim în ele într-o anumită măsură. De aceea putem face un top al celor mai bune compatibilități zodiacale în ceea ce privește viața de cuplu.

Berbec – Leu: CREATIVII

Aveți o relație ideală, care se caracterizează prin stabilitate și onestitate, două nestemate ale iubirii care vă fac să rămâneți mereu împreună. Aveți toate șansele de a fi invidiați de cei din jur, dragostea dintre nativii Berbec și Leu va dura până ce moartea vă va despărți.

Taur-Rac: IUBĂREȚII

Expresia care face ca relația voastră să fie magică de la început și până la sfârșit este dragoste la prima vedere. Sunteți acel cuplu care, dacă ar exista o competiție pentru îndrăgostiții care ajung cel mai repede la altar, ați câștiga-o cu siguranță. Vă dăruiți unul altuia exact ceea ce are nevoie fiecare, unul primește realism, celălalt fantezie.

DE INTERES: 5 Bărbați care nu dezamăgesc în pat

Fecioară-Pești: FIDELII

Creativitatea vă face să aduceți dragostea la nivel de artă. Fidelitatea de care dau dovadă nativii din zodiile Fecioară și Pești îi face pe cei din jur să nu vă poată influența relația în mod negativ. Sinceritatea este piatra de temelie a cuplului vostru, iar comunicarea se desfășoară în cei mai buni termeni, asigurând continuitatea relației.

Balanță-Leu: ÎNȚELEPȚII

Aici vorbim despre creativitate și rafinament, umor și inteligență. Relația voastră este bazată pe respect reciproc și dorința de a atinge stabilitatea pe plan afectiv. Sunteți făcuți unul pentru altul, fascinația este cuvântul vostru de ordine, iar atmosfera în cuplu este drăgăstoasă, relaxată.

Săgetător – Vărsător: AVENTURIERII

Pentru voi cuplul se clădește pe intuiție, rafinament, dorința de a cunoaște locuri, oameni și lucruri noi. Ascundeți în mânecă diamantul relațiilor reușite, respectiv încrederea. Cei din jur vă admiră pentru curajul de a vă oferi independență unul altuia, dar tocmai acesta este atuul vostru.

Viziteaza magazinul online