Cu cine te potrivești în pat? Femeia Fecioară și bărbații zodii de Foc

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Fecioară și bărbații zodii de Foc

Pasiunea și vitalitatea bărbaților din zodiile de Foc o pot transforma pe femeia Fecioară. Alături de un astfel de partener, descoperă plăcerea eliberată de orice inhibiții.

Bărbatul Berbec are un efect extraordinar asupra femeii Fecioară, determinând-o să se lase pradă instinctelor. Pentru început, felul lui de a se abandona amorului o sperie, dar în același timp o și atrage, ispitind-o și incitându-o.

Carisma ei, stilul elevat, seducția subtilă și puritatea ei sunt ca un magnet pentru nativul Berbec, în timp ce el o atrage cu firea sa pasională și chiar cu doza sa de centrare asupra propriei persoane.

Relația dintre ei este exemplul clar că uneori „contrariile se atrag” și poate fi pe viață, dacă el învață să îi înțeleagă nevoile introvertite, iar ea pe cele extrovertite ale lui.

122
0
SHARE

Vezi compatibilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Berbec

Bărbatul Leu se simte excelent cu femeia Fecioară și invers, pentru că lui îi place să domine și să fie servit, iar ea adoră să facă asta. În plus, el este atras de aspectul, clasa, eleganța și rafinamentul ei, când este în societate, și de aura sa feminită și senzuală, în pat.

Din punct de vedere amoros, femeia Fecioară este incitată de pasiunea lui arzătoare, de senzualitatea egocentrică care i se potrivește atât de bine și de dorința lui de a excela.

Vezi compatibilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Leu

În brațele bărbatului Săgetător, femeia Fecioară poate învăța să savureze spontaneitatea și să se deschidă celor mai profunde dorințe ale sale, lucruri total neobișnuite pentru firea ei statică și dornică de stabilitate.

Relația dintre ei este exemplul clar că uneori „contrariile se atrag” și poate fi pe viață, dacă el învață să îi înțeleagă nevoile introvertite, iar ea pe cele extrovertite ale lui.

Pe de altă parte, el este vrăjit de senzualitatea și calmul de care dă dovadă în pat. Abordările lor sunt total diferite, dar pot învăța să se completeze și să se bucure de cele mai intense partide.

Vezi compatibilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Sagetator

Știi cu cine se potrivește fiecare nativă în pat? Descoperă și celelalte combinații de zodii!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!