Compatibilitate Femeia Fecioară și Bărbatul Berbec

Femeia Fecioară va critica mereu stângăciile pe care le vede la bărbatul Berbec.

Este o relație karmică. Fecioara este o zodie de pămînt iar Berbec este o zodie de foc.

DE INTERES: Compatibilitate femeia Berbec și bărbatul Fecioară

Femeia Fecioară își va asuma responsabilitatea și pentru viața ta, ea se va identifica cu problemele tale, va încerca să le rezolve cât mai repede, dar nu va uita să îți atragă mereu atenția de ceea ce a făcut ea. La un moment dat se va identifica atât de mult cu această misiune de a salva familia, încât va uita să mai trăiască pentru ea, între timp vei constata faptul că s-a schimbat radical, din toate punctele de vedere fizic, psihic, spiritual.

Bărbatului Bebec îi face plăcere să îl provoci, dar va fi dejamăgit dacă tu vei abandona lupta pe parcurs și nu vei ține ritmul cu el. Știe să iubească viața, tocmai de aceea fidelitatea nu este punctul său forte. Este guvernat de Marte, poate de aceea are calități bune de lider, deoarece poate să motiveze pe oricine. Poate fi dominat de o gelozie mare, dar cu timpul va avea încredere în tine.

Fecioară
Berbec

COMPATIBILITATEA FECIOARĂ - BERBEC


O relație care poate să schimbe pe ambii parteneri, întrucât iubirea schimbă tot.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: imaginație, intuiție, multă muncă de convingere, plăcere spre artă, în special dansul, înclinații spre discuții despre alte persoane. Berbecul, un semn de Foc, iar Fecioara, semn de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de neîncredere și caracterizate de tendințe de spionaj din partea Fecioarei. Totul poate pleca de la o petrecere, o licitație și poate să se reia cu mult după ce s-au văzut prima dată. Însă pe măsură ce timpul va trece, Fecioara cea înțeleaptă și cu picioarele pe pământ va face tot ce îi poftește inima din Berbec. Manierele Fecioarei vor face mereu pe neînfricatul Berbec să lase armele jos. Inițial, Fecioara nu oferă nicio șansă nebunaticului Berbec, care mereu își ia asupra lui responsabilități pe care nu le poate duce la bun sfârșit. Mereu Fecioara îl va judeca și îl va critica pe Berbec, iar acesta din urmă își va pierde răbdarea cu o Fecioară care mereu va fi atentă la cele mai mici detalii.
Bani, carieră, afaceri: împreună ați putea face mai mulți bani, dar ideal ar fi ca nativul Berbec să nu aibă acces la ei. Mereu vor fi discuții aprinse de la banii la comun. Fiecare vede investițiile diferit: Fecioara pe renovări, obiecte casnice, aparatură, iar Berbecul pe echipamente sportive, călătorii, jocuri de noroc.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Iubește cu patimă, știe cum să-și ascundă șiretenia, cu multă eleganță și naturalețe,
Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei
Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.