Horoscopul iubirii – descoperă topul celor mai greu de cucerit femei ale zodiacului

28.MAI.2019
Horoscopul iubirii –  descoperă topul celor mai greu de cucerit femei ale zodiacului

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Sunt frumoase, inteligente, senzuale și ... foarte greu de cucerit. Descoperă care sunt femeile care pun inimile bărbaților pe jar în doar câteva clipe!

Femeia Berbec are mereu nevoie de ceva nou. Aceasta este independentă, pasională, impulsivă și adoră să fie în centrul atenției.

La fel de mult îi place să cucerească, dar nu și să fie cucerită. Femeia Berbec are nevoie de un bărbat la fel de independent lângă ea și care să nu o lase să se plictisească, pentru că din secunda în care apare monotonia în cuplu, va accepta avansurile altcuiva. Este greu să îi intre cineva la inimă femeii Berbec, dar o metodă sigură este să o atragă cu invitații la sporturi extreme sau la activități inedite.

Loading...

Femeia Leu este greu de cucerit din cauza ego-ului său puternic și pentru că se plictisește extrem de repede. Știe să se facă plăcută de oricine, se cunoaște foarte bine și are o încredere excepțională în propria persoană. Adoră să primească multe complimente, să simtă că fiecare întâlnire este mai palpitantă decât cea anterioară și detestă să fie criticată.

Femeia Fecioară se simte atrasă doar de bărbații extrem de inteligenți și se lasă greu cucerită, pentru că are standarde foarte înalte, la care nu este dispusă să renunțe prea ușor.

În spatele măștii de gheață se ascunde frica de a fi vulnerabilă. Pune accentul pe defecte, pentru a nu se lăsa impresionată de calități și poate părea indiferentă, chiar dacă inima îi este plină de iubire.

În top ar putea intra ușor și alte femei ale zodiacului, dar acestea trei conduc detașat orice clasament de acest tip. Dar, să nu uităm că oricare dintre aceste trei zodii, chiar dacă se lasă greu de cucerit, face fiecare secundă să merite osteneala și răsplătesc înzecit pe cel care le-a trecut testul.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.