Transport gratuit peste 170 lei

Horoscopul iubirii – descoperă topul celor mai greu de cucerit femei ale zodiacului

Horoscopul iubirii –  descoperă topul celor mai greu de cucerit femei ale zodiacului

Sunt frumoase, inteligente, senzuale și ... foarte greu de cucerit. Descoperă care sunt femeile care pun inimile bărbaților pe jar în doar câteva clipe!

Femeia Berbec are mereu nevoie de ceva nou. Aceasta este independentă, pasională, impulsivă și adoră să fie în centrul atenției.

La fel de mult îi place să cucerească, dar nu și să fie cucerită. Femeia Berbec are nevoie de un bărbat la fel de independent lângă ea și care să nu o lase să se plictisească, pentru că din secunda în care apare monotonia în cuplu, va accepta avansurile altcuiva. Este greu să îi intre cineva la inimă femeii Berbec, dar o metodă sigură este să o atragă cu invitații la sporturi extreme sau la activități inedite.

Femeia Leu este greu de cucerit din cauza ego-ului său puternic și pentru că se plictisește extrem de repede. Știe să se facă plăcută de oricine, se cunoaște foarte bine și are o încredere excepțională în propria persoană. Adoră să primească multe complimente, să simtă că fiecare întâlnire este mai palpitantă decât cea anterioară și detestă să fie criticată.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Femeia Fecioară se simte atrasă doar de bărbații extrem de inteligenți și se lasă greu cucerită, pentru că are standarde foarte înalte, la care nu este dispusă să renunțe prea ușor.

În spatele măștii de gheață se ascunde frica de a fi vulnerabilă. Pune accentul pe defecte, pentru a nu se lăsa impresionată de calități și poate părea indiferentă, chiar dacă inima îi este plină de iubire.

În top ar putea intra ușor și alte femei ale zodiacului, dar acestea trei conduc detașat orice clasament de acest tip. Dar, să nu uităm că oricare dintre aceste trei zodii, chiar dacă se lasă greu de cucerit, face fiecare secundă să merite osteneala și răsplătesc înzecit pe cel care le-a trecut testul.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit