Transport gratuit peste 199 lei

Care este farmecul zodiilor de FOC?

Care este farmecul zodiilor de FOC?

Fiecare zodie are ceva unic și special, însă doar semnele de foc au trăsături care te atrag ca un magnet. Fiecare dintre noi avem atât calităţi, cât şi

defecte, iar ceea ce ne face unici şi fascinanţi este combinaţia lor. Dacă unele trăsături pot fi acumulate pe parcursul vieţii, cu altele ne naştem şi putem să le ignorăm sau să le fructificăm, astfel încât să ajungem la apogeul dezvoltării noastre.

Unele persoane sunt altruiste, altele sunt afectuoase, fidele sau sincere. Deoarece e foarte bine să ne cunoaştem atuurile, astrologii noştri au făcut un top 4 cele mai importante trăsături pozitive pentru fiecare zodie.

Iată cele 4 calităţi definitorii pentru fiecare zodie de foc, trăsături care le accentuează farmecul:

Nativul Berbec impresionează prin curajul său în orice aspect al vieţii. El este cel care poate lua hotărâri pe muchie de cuţit, cel care îşi asumă responsabilitatea şi cel care nu dă înapoi când ajunge la un obstacol. Este întotdeauna pregătit de acţiune, deoarece este plin de energie şi nu suportă să se plictisească nici el, nici cei din jurul lui.

De asemenea, are o voinţă de fier, iar atunci când îşi stabileşte obiective, nu poate să îi stea nimeni în cale. Altruismul este cea de-a cincea calitate a nativilor Berbec, ea determinându-i să nu calce pe cadavre pentru scopurile lor.

Nativul Leu este cunoscut ca un bun lider, muncind mult alături de subalternii săi, respectându-i, apreciindu-i şi ajutându-i să se dezvolte profesional şi personal. Este hotărât şi nu îi este greu să ia decizii, chiar şi atunci când trebuie să facă unele compromisuri pentru ele.

Sinceritatea îl ajută să îşi facă prieteni adevăraţi. De asemenea, este generos, ceea ce îl face foarte apreciat, deşi uneori nu este tocmai în beneficiul său.

Nativul Săgetător este unul dintre cele mai fidele semne, loialitatea sa manifestându-se atât în cuplu, cât şi în viaţa de zi cu zi. Optimismul său este molipsitor şi nu ai cum să vezi nuanţe de gri când vorbeşti cu el despre problemele tale.

Este extrem de sincer, ceea ce are nevoie să vadă şi de la cei apropiaţi, deoarece o minciună simplă îl poate face să îşi piardă toată încrederea în cel care i-a greşit. Spiritul de corectitudine este un alt atu al Săgetătorului în relaţiile personale, dar mai ales la locul de muncă şi în relaţia de iubire.

Viziteaza magazinul online