Care este farmecul zodiilor de FOC?

17.IULIE.2018
Fiecare zodie are ceva unic și special, însă doar semnele de foc au trăsături care te atrag ca un magnet. Fiecare dintre noi avem atât calităţi, cât şi

defecte, iar ceea ce ne face unici şi fascinanţi este combinaţia lor. Dacă unele trăsături pot fi acumulate pe parcursul vieţii, cu altele ne naştem şi putem să le ignorăm sau să le fructificăm, astfel încât să ajungem la apogeul dezvoltării noastre.

Unele persoane sunt altruiste, altele sunt afectuoase, fidele sau sincere. Deoarece e foarte bine să ne cunoaştem atuurile, astrologii noştri au făcut un top 4 cele mai importante trăsături pozitive pentru fiecare zodie.

Iată cele 4 calităţi definitorii pentru fiecare zodie de foc, trăsături care le accentuează farmecul:

Loading...

Nativul Berbec impresionează prin curajul său în orice aspect al vieţii. El este cel care poate lua hotărâri pe muchie de cuţit, cel care îşi asumă responsabilitatea şi cel care nu dă înapoi când ajunge la un obstacol. Este întotdeauna pregătit de acţiune, deoarece este plin de energie şi nu suportă să se plictisească nici el, nici cei din jurul lui.

De asemenea, are o voinţă de fier, iar atunci când îşi stabileşte obiective, nu poate să îi stea nimeni în cale. Altruismul este cea de-a cincea calitate a nativilor Berbec, ea determinându-i să nu calce pe cadavre pentru scopurile lor.

Nativul Leu este cunoscut ca un bun lider, muncind mult alături de subalternii săi, respectându-i, apreciindu-i şi ajutându-i să se dezvolte profesional şi personal. Este hotărât şi nu îi este greu să ia decizii, chiar şi atunci când trebuie să facă unele compromisuri pentru ele.

Sinceritatea îl ajută să îşi facă prieteni adevăraţi. De asemenea, este generos, ceea ce îl face foarte apreciat, deşi uneori nu este tocmai în beneficiul său.

Nativul Săgetător este unul dintre cele mai fidele semne, loialitatea sa manifestându-se atât în cuplu, cât şi în viaţa de zi cu zi. Optimismul său este molipsitor şi nu ai cum să vezi nuanţe de gri când vorbeşti cu el despre problemele tale.

Este extrem de sincer, ceea ce are nevoie să vadă şi de la cei apropiaţi, deoarece o minciună simplă îl poate face să îşi piardă toată încrederea în cel care i-a greşit. Spiritul de corectitudine este un alt atu al Săgetătorului în relaţiile personale, dar mai ales la locul de muncă şi în relaţia de iubire.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,43  7
VOTURI
2974
4.43
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc 2019 SOBOLAN, horoscop DRAGOSTE, căsătorie și relații
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Compatibilitate Zodii Europene
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.