Transport gratuit peste 199 lei

Când își întâlnesc sufletul pereche zodiile de Foc

Când își întâlnesc sufletul pereche zodiile de Foc

Iubirea nu este uşor de găsit pentru oricine. Uneori, ne petrecem viaţa întreagă în căutarea jumătăţii. Află ce spun astrele despre Berbeci, Lei şi Săgetători!

Nativii Berbec sunt pasionali, ca orice altă zodie de Foc, hotărâți și plini de energi, însă greu își pierd capul când apar fluturașii iubirii. Sunt mult prea raționali pentru a crede în că există doar o mare iubire în viață sau pentru a se visa într-un basm cu Ilene Cosânzene și Feți Frumoși.

Deoarece sunt mereu pe fugă sau ocupați cu ceva, este foarte posibil ca nici măcar să nu își recunoască sortiții atunci când îi întâlnesc, dar asta nu este o problemă, deoarece orice Berbec autentic își găsește fericirea în preajma pretendenților nelipsiți.

Leul este cunoscut pentru firea sa pătimașă, ca și pentru relațiile în care se implică. Rareori, acest nativ alege să fie singur, dar chiar și atunci are cel puțin o persoană care să-i facă puțină curte și care să îi hrănească egoul și nevoia de iubire.

Emană atracție, senzualitate și pasiune prin fiecare por, simpla sa prezență fiind ca un magnet pentru cei din jur. Iubește momentele în care este îndrăgostit la fel de mult ca libertatea, așa că va putea accepta cu adevărat pe cineva în viața sa abia după vârsta de 30 de ani.

Săgetătorul este pur și simplu adorabil și un cuceritor înnăscut, fiind ajutat de inteligența sa nativă, ca și de firea curajoasă și dezinhibată, mai ales când vine vorba de iubire. Este genul de persoană lângă care nimeni nu s-ar putea plictisi.

Are toate șansele să își întâlnească marea iubire foarte devreme, în jurul vârstei de 20-25 de ani și ar putea rămâne împreună toată viața, dacă nu lasă rutina să intervină în cuplu.

Firi pasionale, zodiile de Foc se implică în relații încă din adolescență și sunt mereu în căutarea fiorilor iubirii, pe care îi resimt la cote maxime.

Viziteaza magazinul online