Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Despre zodii. Iubirea zodiilor de Foc

Despre zodii. Iubirea zodiilor de Foc

Dacă încă îl aștepți pe Făt Frumos și simți că nu ai trăit iubirea adevărată, e posibil ca răspunsul să îl găsești în astre. Descoperă acum ce spune horoscopul despre vârsta la care apare marea iubire.

Zodiile de Foc sunt pasionale, carismatice, magnetice, dar cum crezi că stau la capitolul iubire?

Nativele Berbec sunt hotărâte, energice și pasionale, dar nu sunt genul de femei care să își piardă ușor capul. Nu cred în povești sau în marea iubire și nici nu le interesează aceste aspecte, așa că au toate șansele să nu își recunoască sortitul atunci când îl întâlnesc. Chiar și așa nativele Berbec au parte de adevărate distracții toată viața.

Femeia Leu are o fire foarte pătimașă și are o relație specială cu însuși Cupidon. Personalitatea sa magnetică și carisma sa atrag bărbații din prima secundă, îndrăgostindu-se iremediabil de ea. Însă, nu trebuie să uităm că această nativă iubește cu aceeași pasiune libertate ca și să fie îndrăgostită.

Best seller

Astfel, reușește să se implice cu adevărat într-o relație după 30 de ani, când începe să se plictisească de compania sa și acceptă să își împartă viața cu cineva.

Nativele Săgetător sunt pur și simplu adorabile, datorită intelegenței, curajului și a lipsei de inhibiții de care dau dovadă la fiecare pas, dar mai ales în arta iubirii. În câteva cuvinte este visul oricărui bărbat – iubită pasională, prietenă adevărată și companie plăcută.

Cel mai probabil, își întâlnește marea iubire până la vârsta de 25 de ani și dacă are grijă să nu cadă în capcana rutinei, această relație poate dura toată viața.

Îți recomandăm

„Nu iubești pe cineva pentru că este perfect, îl iubești în ciuda faptului că nu este.” - Jodi Picoult

Viziteaza magazinul online