Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Cum să obții iubirea mult așteptată. Sfaturi ideale pentru o relație perfectă

Cum să obții iubirea mult așteptată. Sfaturi ideale pentru o relație perfectă

Cum să obții dragostea adevărată în viața ta. Sfaturi care te ajută să stabilești o relație stabilă de cuplu. „Povestea lor a început în momentul în

care îngerul iubirii le-a împletit privirile. S-au întrebat atunci cum de s-au întâlnit, neştiind că o mână nevăzută le-a strâns razele din ochi, le-a răsucit în două şnururi, pe care le-a împletit într-o coroniţă cu care le-a apropiat inimile”. „Ar fi vrut să le picure pe buze şi nectar, dar le-a lăsat lor bucuria de a descoperi sticluţa magică pe colţul mesei din casa în care s-au mutat curând.

Drept dar, le-a oferit o carte cu tainele iubirii eterne”.

Aşa ar putea începe orice poveste de dragoste, cu final fericit. Şi dacă noi nu avem cum să alegem ţinta înspre care Cupidon va arunca săgeata, putem în schimb să sporim iubirea fără de care niciun muritor nu este perfect.

Best seller

Câteva sfaturi la îndemână, să ştim că mereu vom fi aleşii inimii celui în braţele căruia adormim seară de seară.

Cei care stăpânesc tainele Feng-Shui ne spun că, ori de câte ori vine vorba de dragoste, este important să avem grijă de colţul iubirii din zona de Sud-Vest (stabilit cu ajutorul busolei) al dormitorului, în care tare bine ar fi să aşezăm simbolul Dubla Fericire, obiecte-perechi (2 fiind numărul iubirii), adică două rațe mandarin, două pernuţe de culoare roşie, o pereche de porumbei, cocori sau o statuetă cu îndrăgostiţi.

Îți recomandăm

DE INTERES: Ce gen de partener atragi în funcție de zodie

Astfel, putem spori romantismul sau putem atrage iubirea în viaţa noastră. Este bine să acordăm atenţie sporită şi culorilor, colţul dragostei fiind asociat elementului Pământ, care este potenţat de Foc, ale cărui culori sunt roşu, galben, portocaliu şi mov. Putem aşeza piese de mobilier ori decoraţíuni astfel colorate, dar şi copăcei cu cristale din ametist ori cuarţ roz.

Şi cum orice poveste de dragoste este completă prin apariţia unui copil, în colţul dragostei putem aşeza imagini cu femei însărcinate ori o imagine cu rodii, în cazul în care femeia vrea să sporească energia fertilității.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Dragostea nu este doar un leac pentru orice inimă, ci şi un dar preţios de care trebuie să avem grijă în fiecare clipă.

Pe lângă îmbrăţişări, încurajări, cuvinte frumoase, şi mediul în care ne trăim iubirea este important, aşa că scoateţi din dormitor tablourile cu flori sau cu reprezentări de apă, plantele vii, fotografiile cu persoane singure, imaginile cu fluturi ori fântânile arteziene.

Renunţaţi şi la oglinzile în care se reflectă patul, dacă vreţi ca partenerul să vă fie fidel.

Acum că aţi aflat tainele iubirii eterne nu mai rămâne decât să le şoptiţi şi partenerului şi poate să decoraţi împreună colţul dragostei.

Viziteaza magazinul online
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii