Cum să obții iubirea mult așteptată. Sfaturi ideale pentru o relație perfectă

07.MAI.2018
Cum să obții iubirea mult așteptată. Sfaturi ideale pentru o relație perfectă

Categorie: Feng Shui Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:onehowto.com

Cum să obții dragostea adevărată în viața ta. Sfaturi care te ajută să stabilești o relație stabilă de cuplu. „Povestea lor a început în momentul în

care îngerul iubirii le-a împletit privirile. S-au întrebat atunci cum de s-au întâlnit, neştiind că o mână nevăzută le-a strâns razele din ochi, le-a răsucit în două şnururi, pe care le-a împletit într-o coroniţă cu care le-a apropiat inimile”. „Ar fi vrut să le picure pe buze şi nectar, dar le-a lăsat lor bucuria de a descoperi sticluţa magică pe colţul mesei din casa în care s-au mutat curând.

Drept dar, le-a oferit o carte cu tainele iubirii eterne”.

Aşa ar putea începe orice poveste de dragoste, cu final fericit. Şi dacă noi nu avem cum să alegem ţinta înspre care Cupidon va arunca săgeata, putem în schimb să sporim iubirea fără de care niciun muritor nu este perfect.

Loading...

Câteva sfaturi la îndemână, să ştim că mereu vom fi aleşii inimii celui în braţele căruia adormim seară de seară.

Cei care stăpânesc tainele Feng-Shui ne spun că, ori de câte ori vine vorba de dragoste, este important să avem grijă de colţul iubirii din zona de Sud-Vest (stabilit cu ajutorul busolei) al dormitorului, în care tare bine ar fi să aşezăm simbolul Dubla Fericire, obiecte-perechi (2 fiind numărul iubirii), adică două raţe mandarin, două pernuţe de culoare roşie, o pereche de porumbei, cocori sau o statuetă cu îndrăgostiţi.

DE INTERES: Ce gen de partener atragi în funcție de zodie

Astfel, putem spori romantismul sau putem atrage iubirea în viaţa noastră. Este bine să acordăm atenţie sporită şi culorilor, colţul dragostei fiind asociat elementului Pământ, care este potenţat de Foc, ale cărui culori sunt roşu, galben, portocaliu şi mov. Putem aşeza piese de mobilier ori decoraţíuni astfel colorate, dar şi copăcei cu cristale din ametist ori cuarţ roz.

Şi cum orice poveste de dragoste este completă prin apariţia unui copil, în colţul dragostei putem aşeza imagini cu femei însărcinate ori o imagine cu rodii, în cazul în care femeia vrea să sporească energia fertilității.

Dragostea nu este doar un leac pentru orice inimă, ci şi un dar preţios de care trebuie să avem grijă în fiecare clipă.

Pe lângă îmbrăţişări, încurajări, cuvinte frumoase, şi mediul în care ne trăim iubirea este important, aşa că scoateţi din dormitor tablourile cu flori sau cu reprezentări de apă, plantele vii, fotografiile cu persoane singure, imaginile cu fluturi ori fântânile arteziene.

Renunţaţi şi la oglinzile în care se reflectă patul, dacă vreţi ca partenerul să vă fie fidel.

Acum că aţi aflat tainele iubirii eterne nu mai rămâne decât să le şoptiţi şi partenerului şi poate să decoraţi împreună colţul dragostei.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Pentru
Acțiunea fastă a stelei 1 se va manifesta sub formă de reușite în realizarea planurilor.
Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.