Cum să întărim puterea gândurilor pozitive pentru a deveni mai optimiști

2218
4.00
SHARE
Feng Shui AUTOR: MASTER FENG SHUI FOTO: saratmd.com

Îți dorești liniște, pace, armonie, echilibru? Amplifică energia pozitivă cu ajutorul a 3 obiecte

Majoritatea dintre noi avem un discurs mental continuu, însă nu tot timpul reușim să păstrăm o gândire pozitivă, un factor important care ajută să ne atingem obiectivele. Este important să folosim energia pozitivă pentru a reuși să gândim pozitiv și să fim mai optimiști.

Cum să întărim puterea gândurilor pozitive

Obiectele dintr-o locuință influențează energiile înconjurătoare și au rolul de a activa energia pozitivă sau bloca energia negativă din încăperi, cu scopul de a ne face să ne simțim mai bine, să relaționăm armonios cu cei din jur și să ne atingem obiectivele.

Există obiecte speciale pentru casă sau birou care influențează energia pozitivă ce ne ajută să întreținem gânduri pozitive, să atragem oportunități pentru a dobândi succesul material și financiar:

1. Copăcei cu cristale. Copacul este simbolul creșterii și al dezvoltării, reprezintă triumful vieții asupra morții. Cristalele sunt folosite pentru proprietățile curative și energia acestora influențează armonia, echilibrul, determină să ne simțim bine în mediul ambiant.

Ametistul, aventurinul, cuarțul roz, agatul sunt considerate de excepție în practica feng shui, deoarece stimulează curajul, încrederea în sine, iubirea, generozitatea, optimismul. Acestea au puterea de a bloca energiile negative, protejează împotriva bolilor și suferințelor emoționale.

2. Clopoței de vânt cu mâna Fatimei combat energia negativă și protejează împotriva spiritelor rele.

3. Pietrele dorințelor, în formă de diamant, simbolizează perfecțiunea și bogăția, ne ajută să nu ne facem griji excesive pentru ziua de mâine, să fim generoși și să avem încredere în reușită.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  4
VOTURI

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  4
VOTURI
loading...

Pe același subiect

UNIC ÎN ROMÂNIA
PE ACELAȘI SUBIECT

Informații ce te ajută să descoperi lucruri interesante și să-ți îmbunătățești cunoștințele.

loading...
De interes

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

Top vizualizate

Pe același subiect

*

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.