12 Cristale și obiecte care îți aduc noroc în funcție de zodie

09.IUNIE.2018
12 Cristale și obiecte care îți aduc noroc în funcție de zodie
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: zenskimagazin.mk
Talismane, simboluri, obiecte de decor și statuete norocoase, accesorii și cristale cu energie pozitivă. În mod instinctiv ne simțim atrași de anumite obiecte

și cristale, despre care astrologii cred că ne sunt benefice și pot fi considerate talismane norocoase.

Berbec

Steaua simbolizează perfecțiunea îi va atrage întotdeauna, prin urmare, cei din zodia Berbec pot folosi simbolul stelei de la pandantive, cercei, până la suporturi de lumânări, lenjerie de pat.

Cristalul talisman: rubin

Taur

Taurii au nevoie să folosească simbolul spiralei pentru a menține echilibrul în viața lor. Bijuteriile lor ar trebui să aibă o culoare roșiatică, precum cuprul, metalul specific planetei lor guvernatoare, Venus.

Loading...

Cristalul talisman: citrin

Gemeni

Imaginația nativului Gemeni va atinge cote maxime dacă va purta simboluri cu păsări. Cei mai agresivi nativi vor prefera vulturul, dar majoritatea vor prefera bufnița, pe care o vor folosi în designul vestimentar, la bijuterii sau pot ține pe biroul de lucru statuete cu păsări.

Cristalul talisman: cuarț alb

Rac

Nativii Rac pot beneficia de pe urma energiei fascinante a Lunii, de aceea ar fi bine să colecționeze bijuterii cu simbolul lunii. În casă este benefic să etaleze un tablou cu luna care se oglindește în mare.

Cristalul talisman: piatra lunii

Leu

Reprezentările cu Soare le poartă noroc Leilor. Pot folosi tablouri cu răsărit de soare deasupra unei câmpii întinse, oglinzi cu ramă în formă de Soare, bijuterii ce reprezintă raze de soare.

Cristalul talisman: piatra soarelui

Fecioară

Clepsidra este obiectul norocos al Fecioarei, pentru că le amintește de eficiență și perfecțiune. Ar putea să țină în casă o decorațiune tip grădină Zen, care le va ajuta să elimine energia negativă, grijile zilnice.

Cristalul talisman: pirita

DE INTERES: Ce plante te vindecă şi îţi poartă noroc, în funcţie de zodie

Balanță

Câinele este animalul său spiritual, ar putea folosi acest simbol sub formă de bijuterii, statuete, în designul vestimentar, pentru a-și spori energia vitală și a crea armonie în jurul ei.

Cristalul talisman: acvamarin

Scorpion

Scorpionii au o senzualitate bine dezvoltată, obiectele care le poartă noroc trebuie să aibă simbolul șarpelui, un animal de putere ce le întreține curiozitatea pentru mister. Acesta poate fi folosit de la accesorii din piele de șarpe (veritabilă sau imitație), la tablouri abstracte și bijuterii.

Cristalul talisman: opal

Săgetător

Obiectul norocos este cel care îl reprezintă pe Cupidon cu arcul și săgeata. Acesta le va întreține optimismul, carisma, spiritul liber și deschiderea în fața iubirii fizice.

Cristalul talisman: lapis lazuli

Capricorn

Se simte bine dacă are în preajmă o reprezentare cu un bivol, animalul său de putere, care are o energie ce sporește șansele de reușită pe plan material și financiar. De asemenea, cuferele sunt pe placul lui.

Cristalul talisman: cuarț roz

Vărsător

Tigrul este animalul lor spiritual, acest simbol le va întreține creativitatea. Se recomandă să nu țină în casă reprezentări cu tigri, deoarece ar amplifica energia agresivității, dar pot folosi acest simbol în vestimentație, bijuterii.

Cristalul talisman: ochi de tigru

Pești

Corăbiile sunt obiectele lor norocoase. Ar putea colecționa vapoare, vase de croazieră în miniatură, ar putea amenaja un port simbolic în casa lor, care va crea energia bogăției.

Cristalul talisman: turcoaz

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,8  5
VOTURI
9653
4.80
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: În sectorul
Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.