Zodii de bărbaţi care gătesc mai bine decât femeile, sunt buni de luat acasă

25.NOIEMBRIE.2018
Zodii de bărbaţi care gătesc mai bine decât femeile, sunt buni de luat acasă

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Moni Paraschiv ZODIACOOL Foto:alexandruiuilian.deviantart.com

Bucătarii zodiacului. Zodii de bărbați care chiar știu să gătească preprate culinare delicioase. Unii dintre noi cred că femeia este cea care trebuie să

gătească în casă, însă dacă ne uităm la statistici, cei mai buni bucătari sunt bărbații. Acest lucru are legătură și cu zodia din care fac parte. Să vedem ce zodii de bărbați sunt fascinați de arta culinară:

Curios și spontan - bărbatul BERBEC

Nativii din zodia Berbec au o curiozitate molipsitoare, le place să experimenteze... de ce nu și în bucătărie. Aici se vor simți în largul lor, se vor juca cu aluatul precum un copil cu plastilina. Este bărbatul care adoră să decoreze masa de dining cu lumânări și floricele, pentru a-și recuceri persoana iubită.

Loading...

Familist convins - bărbatul RAC

Nativii zodiei Rac au un suflet aparte, cald și iubitor, nu le este frică să-și exprime sentimentele, dar nici să empatizeze cu nevestele lor. De aceea, se vor implica în egală măsură cu acestea în treburile casnice, inclusiv la bucătărie. Atunci când gătesc, Racii se lasă purtați de imaginație și reușesc să prepare mâncăruri delicioase de te lingi pe degete.

Pretențios din fire - bărbatul CAPRICORN

Fiind o zodie de pământ, cei din zodia Capricorn sunt mari amatori de delicatese, ne vor uimi în primul rând cu prăjiturele și tortulețe făcute chiar de mâna lor. Vor fi perfecționiști și deosebit de bine organizați în bucătărie, de aceea nu trebuie să ne fie teamă că vor arde mâncarea sau că o vor scăpa în foc.

Geniul cu șorț - bărbatul VĂRSĂTOR

Tot ce ține de o nouă descoperire captează atenția nativului Vărsător, de aceea nu se poate abține nici când vine vorba de bucătărie. Aici adoră să descopere noi rețete care alintă simțurile, ceea ce îi face pe nativi să se simtă ca niște genii cu șorțul legat în față. Acești bărbați ne vor aștepta acasă cu pâinea caldă pusă pe masă, apoi ne vor uimi cu ceva inedit, poate cu ceva care ține de bucătăria moleculară, însă deosebit de gustos.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec sănătate 2020: corpul răspunde provocărilor profesionale
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon: ani: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.