Transport gratuit peste 199 lei

Zodii de bărbaţi care gătesc mai bine decât femeile, sunt buni de luat acasă

Zodii de bărbaţi care gătesc mai bine decât femeile, sunt buni de luat acasă

Bucătarii zodiacului. Zodii de bărbați care chiar știu să gătească preprate culinare delicioase. Unii dintre noi cred că femeia este cea care trebuie să

gătească în casă, însă dacă ne uităm la statistici, cei mai buni bucătari sunt bărbații. Acest lucru are legătură și cu zodia din care fac parte. Să vedem ce zodii de bărbați sunt fascinați de arta culinară:

Curios și spontan - bărbatul BERBEC

Nativii din zodia Berbec au o curiozitate molipsitoare, le place să experimenteze... de ce nu și în bucătărie. Aici se vor simți în largul lor, se vor juca cu aluatul precum un copil cu plastilina. Este bărbatul care adoră să decoreze masa de dining cu lumânări și floricele, pentru a-și recuceri persoana iubită.

Familist convins - bărbatul RAC

Nativii zodiei Rac au un suflet aparte, cald și iubitor, nu le este frică să-și exprime sentimentele, dar nici să empatizeze cu nevestele lor. De aceea, se vor implica în egală măsură cu acestea în treburile casnice, inclusiv la bucătărie. Atunci când gătesc, Racii se lasă purtați de imaginație și reușesc să prepare mâncăruri delicioase de te lingi pe degete.

Pretențios din fire - bărbatul CAPRICORN

Fiind o zodie de pământ, cei din zodia Capricorn sunt mari amatori de delicatese, ne vor uimi în primul rând cu prăjiturele și tortulețe făcute chiar de mâna lor. Vor fi perfecționiști și deosebit de bine organizați în bucătărie, de aceea nu trebuie să ne fie teamă că vor arde mâncarea sau că o vor scăpa în foc.

Geniul cu șorț - bărbatul VĂRSĂTOR

Tot ce ține de o nouă descoperire captează atenția nativului Vărsător, de aceea nu se poate abține nici când vine vorba de bucătărie. Aici adoră să descopere noi rețete care alintă simțurile, ceea ce îi face pe nativi să se simtă ca niște genii cu șorțul legat în față. Acești bărbați ne vor aștepta acasă cu pâinea caldă pusă pe masă, apoi ne vor uimi cu ceva inedit, poate cu ceva care ține de bucătăria moleculară, însă deosebit de gustos.

Viziteaza magazinul online