Horoscop amoros: top 3 native care te duc pe culmile plăcerii

19.SEPTEMBRIE.2019
Horoscop amoros: top 3 native care te duc pe culmile plăcerii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Fiecare dintre noi avem propriul comportament amoros, dar aspectele generale ne pot încadra în diverse categorii. Iată care sunt nativele capabile să satisfacă orice bărbat.

Femeia Berbec adoră să fie cea mai bună în tot ceea ce face, iar activitatea intimă nu face excepție de la regulă. Se poate spune despre ea că are o inteligență amoroasă extraordinară și o excelentă intuiție în ceea ce privește dorințele partenerului.

De multe ori, nici nu trebuie ca el să îi ceară ceva, că ea deja simte și pune în practică. Este de părere că activitatea din pat este una eliberatoare și că o ajută să scape de stresul de peste zi. Nu suportă bărbații care văd asta doar ca o activitate fizică și nu se implică mental. Este la curent cu cele mai noi jocuri pasionale, are fantezii dintre cele mai diverse și mereu vine cu idei noi și provocatoare.

Loading...

Nici femeia Leu nu este mai prejos la acest capitol. Pasională, curajoasă și curioasă, nu refuză niciodată ceva nou. De fapt se plictisește repede și are nevoie de schimbare. Nu așteaptă ca inițiativa să vină doar din partea bărbatului, mai ales pentru că este obișnuită ca mereu să își ia singură ce își dorește.

Îi este ușor să vorbească despre fanteziile sale și nu refuză să le împlinească pe ale partenerului său. Nimic nu i se pare mai incitant decât satisfacția bărbatului de lângă ea.

Nu o putem uita pe femeia Capricorn, care implică sentimente de fiecare dată când face dragoste. Nu poate ajunge în pat cu un bărbat pentru care nu simte nimic, iar aventurile de o noapte sunt excluse în cazul ei. Plăcerea partenerului este totul pentru ea și nu îi refuză nicio dorință amoroasă.

Sentimentele și emoțiile pe care le pune în relație se simt și în actul intim, iar bărbatul de lângă ea este unul dintre cei mai fericiți și satisfăcuți. Perfecționistă din fire, încearcă de fiecare dată ca plăcerea să fie mai mare decât data trecută.

Femeile Berbec, Leu și Capricorn sunt nonconformiste, își iubesc trupul și au nevoie de bărbați maturi și puternici lângă ele.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa căsătoriei și a relațiilor

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.