Transport gratuit peste 170 lei

Horoscop amoros: top 3 native care te duc pe culmile plăcerii

Horoscop amoros: top 3 native care te duc pe culmile plăcerii

Fiecare dintre noi avem propriul comportament amoros, dar aspectele generale ne pot încadra în diverse categorii. Iată care sunt nativele capabile să satisfacă orice bărbat.

Femeia Berbec adoră să fie cea mai bună în tot ceea ce face, iar activitatea intimă nu face excepție de la regulă. Se poate spune despre ea că are o inteligență amoroasă extraordinară și o excelentă intuiție în ceea ce privește dorințele partenerului.

De multe ori, nici nu trebuie ca el să îi ceară ceva, că ea deja simte și pune în practică. Este de părere că activitatea din pat este una eliberatoare și că o ajută să scape de stresul de peste zi. Nu suportă bărbații care văd asta doar ca o activitate fizică și nu se implică mental. Este la curent cu cele mai noi jocuri pasionale, are fantezii dintre cele mai diverse și mereu vine cu idei noi și provocatoare.

Nici femeia Leu nu este mai prejos la acest capitol. Pasională, curajoasă și curioasă, nu refuză niciodată ceva nou. De fapt se plictisește repede și are nevoie de schimbare. Nu așteaptă ca inițiativa să vină doar din partea bărbatului, mai ales pentru că este obișnuită ca mereu să își ia singură ce își dorește.

Viziteaza magazinul online