Cum să îți regăsești liniștea în perioadele stresante în funcție de zodie

31.IANUARIE.2019
Cum să îți regăsești liniștea în perioadele stresante în funcție de zodie
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Uneori ne simțim copleșiți de griji, problemele cotidiene și stres. Chiar și cei mai calmi oameni trec uneori prin astfel de momente tensionate. Descoperă

modul în care își pot reveni nativii din zodiac. Nativul Berbec – deși stresul este un mod de viață pentru tine, ai nevoie și de perioade de relaxare. Soluția este sportul – orice tip. Ieși la alergat, când te confrunți cu o criză! Nativul Taur – de obicei, ești foarte stabil din punct de vedere emoțional, dar ai și tu momentele tale de stres. Atunci, ai nevoie de o sesiune de cumpărături.

Nativul Gemeni – orice te-ar stresa, dacă începi să vorbești, te relaxezi instant. Nimic nu e mai liniștitor pentru tine decât o discuție cu cei dragi, presărată cu sfaturile lor.

Loading...

Nativul Rac – te stresează cam orice, ca urmare a sensibilității native. Ceea ce te readuce în oaza de liniște este scrisul (și mesele copioase, dar scrisul face mai mult bine decât mâncarea în exces).

Nativul Leu – deoarece pui accent pe propria persoană și pe dezvoltare, te relaxează să investești în imaginea ta – o piesă vestimentară de calitate, o carte (de psihologie sau dezvoltare personală, bineînțeles) pe care ți-o doreai de mult timp, spa...

Nativul Fecioară – în general, ești foarte strictă cu tine și cu cei apropiați, așa că relaxarea pentru tine înseamnă să iei o pauză, în care să faci ordine (într-un dulap, de exemplu) sau să faci ceva cu multă migală.

Nativul Balanță – oricând resimți stresul, fă o pauză alături de oamenii dragi, de familie, pentru a-ți reveni. Alte metode - dansează sau citește o carte motivațională.

Nativul Scorpion – cu erotism nativ greu de egalat, te relaxezi cel mai bine cu o partidă bună de dragoste. Orice nemulțumire este ștearsă cu o îmbrățișare pasională, ceva senzualitate și puțină acțiune în pat.

Nativul Săgetator – te stresezi foarte rar și destul de puțin ca intensitate, datorită optimismului debordant ce te caracterizează. În cazuri extreme însă, o călătorie rezolvă orice urmă de neliniște.

Nativul Capricorn – ai nevoie de liniște pentru a-ți reveni din stres, să ieși la o plimbare în mijlocul naturii, iar dacă e într-o zonă montană, e și mai bine.

Nativul Vărsător – nu ai nevoie de foarte multe pentru a te relaxa, ci doar de câteva clipe de singurătate, un film sau o carte.

Nativul Pești – oaza ta de liniște e undeva la mare, cu valurile calde și nisipul fin, iar masajul, meditația și, bineînțeles, muzica trebuie să completeze tabloul. Atenție la alcool în aceste perioade.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,14  7
VOTURI
3930
4.14
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Horoscop saptamanal cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne
Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.