Transport gratuit peste 199 lei

Cum să îți regăsești liniștea în perioadele stresante în funcție de zodie

Cum să îți regăsești liniștea în perioadele stresante în funcție de zodie

Uneori ne simțim copleșiți de griji, problemele cotidiene și stres. Chiar și cei mai calmi oameni trec uneori prin astfel de momente tensionate. Descoperă

modul în care își pot reveni nativii din zodiac. Nativul Berbec – deși stresul este un mod de viață pentru tine, ai nevoie și de perioade de relaxare. Soluția este sportul – orice tip. Ieși la alergat, când te confrunți cu o criză! Nativul Taur – de obicei, ești foarte stabil din punct de vedere emoțional, dar ai și tu momentele tale de stres. Atunci, ai nevoie de o sesiune de cumpărături.

Nativul Gemeni – orice te-ar stresa, dacă începi să vorbești, te relaxezi instant. Nimic nu e mai liniștitor pentru tine decât o discuție cu cei dragi, presărată cu sfaturile lor.

Nativul Rac – te stresează cam orice, ca urmare a sensibilității native. Ceea ce te readuce în oaza de liniște este scrisul (și mesele copioase, dar scrisul face mai mult bine decât mâncarea în exces).

Nativul Leu – deoarece pui accent pe propria persoană și pe dezvoltare, te relaxează să investești în imaginea ta – o piesă vestimentară de calitate, o carte (de psihologie sau dezvoltare personală, bineînțeles) pe care ți-o doreai de mult timp, spa...

Nativul Fecioară – în general, ești foarte strictă cu tine și cu cei apropiați, așa că relaxarea pentru tine înseamnă să iei o pauză, în care să faci ordine (într-un dulap, de exemplu) sau să faci ceva cu multă migală.

Nativul Balanță – oricând resimți stresul, fă o pauză alături de oamenii dragi, de familie, pentru a-ți reveni. Alte metode - dansează sau citește o carte motivațională.

Nativul Scorpion – cu o pasiune nativă greu de egalat, te relaxezi cel mai bine cu o partidă bună de dragoste. Orice nemulțumire este ștearsă cu o îmbrățișare pasională, ceva senzualitate și puțină acțiune în pat.

Nativul Săgetator – te stresezi foarte rar și destul de puțin ca intensitate, datorită optimismului debordant ce te caracterizează. În cazuri extreme însă, o călătorie rezolvă orice urmă de neliniște.

Nativul Capricorn – ai nevoie de liniște pentru a-ți reveni din stres, să ieși la o plimbare în mijlocul naturii, iar dacă e într-o zonă montană, e și mai bine.

Nativul Vărsător – nu ai nevoie de foarte multe pentru a te relaxa, ci doar de câteva clipe de singurătate, un film sau o carte.

Nativul Pești – oaza ta de liniște e undeva la mare, cu valurile calde și nisipul fin, iar masajul, meditația și, bineînțeles, muzica trebuie să completeze tabloul. Atenție la alcool în aceste perioade.

Viziteaza magazinul online