Poveștile de dragoste ale zodiilor. Află dacă te iubește în funcție de zodie

28.FEBRUARIE.2019
Poveștile de dragoste ale zodiilor. Află dacă te iubește în funcție de zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Află dacă bărbatul vieții tale este îndrăgostit de tine, în funcție de zodie . Bărbații își arată mai greu sentimentele, însă dacă se

îndrăgostesc, au un comportament care îi trădează. Descoperă cum se manifestă barbații îndrăgostiți în funcție de semnul zodiacal. Berbec: Un Berbec îndrăgostit nu-și mai ia gândul de la femeia iubită, o tratează ca pe o o nouă jucărie, care îl fascinează. Se uită după numărul mașinii ei prin oraș și o sună când îl vede, o răsfață cu complimente, îi cere să-i trimită poze cu ea, semn că îi este dor.

Taur

Nativul Taur este un romantic incurabil, iar în postura de îndrăgostit va dori să impresioneze prin mesaje poetice, invitații la cinema sau la teatru, flori. Va veni la întâlniri dichisit și parfumat din cap până în picioare și va încerca să nu facă nicio greșeală de exprimare sau de comportament, făcând gesturi galante.

Loading...

Gemeni

Chiar dacă cei din zodia Gemeni sunt samuraii horoscopului când vine vorba despre dragoste, adică își dosesc cu măiestrie sentimentele, o femeie își poate da seama de ceea ce se petrece cu adevărat în sufletul lui, dacă acesta se va ține scai de ea, chiar și la shopping.

Rac

Bărbații Rac cred în poveștile cu zâne și feți frumoși, se îndrăgostesc la prima vedere și încep să vorbească des despre frumusețea vieții în doi. Dacă discută des despre căsătorie și copii, chiar dacă o face și numai la modul general, este clar că s-a îndrăgostit până peste cap.

Leu

Pasionalii nativi din Leu sunt printre puținii din horoscop care nu se feresc să își arate sentimentele pentru femeia de care s-au îndrăgostit prin cuvinte și gesturi frumoase. Un Leu o va răsfăța pe aleasa inimii cu cadouri extravagante sau chiar și simbolice și îi va mărturisi că nu poate trăi fără ea.

Fecioară

Nu pentru că sunt timizi, ci pentru că sunt precauți și nu vor să sufere în dragoste, nativii Fecioară încearcă să abordeze dialogul cu femeia de care îi place dintr-o perspectivă filosofică, o provoacă la discuții și uită de familie, prieteni, pentru a petrece cât mai mult timp lângă ea.

Balanță

Un bărbat Balanță îndrăgostit nu se poate abține să nu o atingă pe femeia care i-a captat atenția. Astfel, va pune mâna pe spatele ei atunci când intră pe ușă sau traversează strada, îi va mângâia părul atunci când dansează cu ea și nu o va scăpa din ochi.

Scorpion

Bărbații Scorpion sunt vestiți în horoscop pentru faptul că nu se pot abține de la contactul amoros, însă dacă se îndrăgostesc, îi va propune femeii iubite să se mute cât mai repede cu ei, semn că nu este vorba doar despre o aventură de o noapte.

Săgetător

Aventurierii din Săgetător se îndrăgostesc fulgerător și își oferă pe tavă sentimentele de iubire. Declarațiile de dragoste și pasionalitatea reprezintă punctul lor forte, însă, din păcate, nu toți pot oferi afectivitate pe termen lung.

Capricorn

Nativii din Capricorn îndrăgostiți fac tot posibilul să demonstreze contrariul, se ascund, o fac pe-a gladiatorii greu de cucerit, dar la un moment dat nu mai suportă să păstreze secretul și încep să-și arate sentimentele prin gesturi frumoase.

Vărsător

Nativii Vărsător se îndrăgostesc de femeile care le dau sentimentul de prietenie, pentru că lângă acestea se vor simți în siguranță. Aceștia au grijă să o cunoască bine pe femeia de lângă ei, pentru a-i putea oferi o iubire ca-n povești.

Pești

Pentru misterioșii nativi Pești dragostea nu este nimic altceva decât o altă suferință, însă dacă se îndrăgostesc, ajung la concluzia că poate fi și plăcere, mai ales în dormitor.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: Situația pe plan profesional și
Previziuni pentru Șobolan, zodiac chinezesc 2019, pentru domeniul financiar: Pe plan financiar,
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.