Nu poți să îi reziști oricât ai încerca! El este tipul care te atrage în funcție de zodie

Nu poți să îi reziști oricât ai încerca! El este tipul care te atrage în funcție de zodie
Ce tip de bărbat te atrage în funcţie de zodie. Lui nu îi vei putea rezista. De-a lungul vieții avem mai multe relații amoroase, dar dacă suntem atente,

observăm că aproape de fiecare dată tiparul este același. Iată ce tip de bărbat este irezistibil pentru fiecare zodie în parte.

Femeia Berbec este atrasă de bărbații puternici, încrezători și care sunt sufletul petrecerii. Are nevoie de cineva care să îi satisfacă nevoia de a trăi totul la maximum.

Femeia Taur își dorește un bărbat răbdător, chiar și în momentele sale extreme, care să îi satisfacă nevoia de iubire și afecțiune.

Femeia Gemeni este dată pe spate de bărbați carismatici, simpli, cu care poate purta o conversație interesantă și alături de care se poate simți ea însăși.

Femeia Rac adoră bărbatul empatic, sensibil, asemenea ei, și care nu se ferește de ceea ce simte și cu atât mai puțin să vorbească despre emoțiile sale.

Femeia Leu nu poate fi ținută în frâu, așa că preferă bărbații care îi respectă libertatea, care o ajută să strălucească și care o încurajează să lupte pentru visul ei.

Femeia Fecioară are nevoie de un bărbat matur lângă ea, care să fie practic, să știe ce vrea de la viață și să facă ceva în acest sens și care îi respectă limitele.

Femeia Balanţă este atrasă de bărbații care pot purta o conversație, care este mândru să fie lângă tine și căruia îi plac ieșirile în societate.

Femeia Scorpion consideră că bărbatul ideal este cel care îi tolerează doza de nebunie, care îi înțelege emoțiile și care îi este alături la greu.

Femeia Săgetător are nevoie de un bărbat responsabil, capabil să își asume angajamentele și implicat.

Femeia Capricorn își dorește un bărbat care să poate întreține familia, care să poate prelua conducerea atunci când ea are nevoie de o pauză.

Femeia Vărsător este atrasă de bărbații rebeli, care nu respectă regulile și sunt departe de normele tradiționale.

Femeia Peşti adoră bărbații sensibili, romantici, dulci, care își demonstrează constant iubirea prin gesturi de dragoste, care să îi scrie poezii, să îi ofere flori.

10190
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.