Nu poți să îi reziști oricât ai încerca! El este tipul care te atrage în funcție de zodie

27.NOIEMBRIE.2018
Nu poți să îi reziști oricât ai încerca! El este tipul care te atrage în funcție de zodie
Horoscop. Zodii AUTOR: FOTO: unsplash.com
Ce tip de bărbat te atrage în funcţie de zodie. Lui nu îi vei putea rezista. De-a lungul vieții avem mai multe relații amoroase, dar dacă suntem atente,

observăm că aproape de fiecare dată tiparul este același. Iată ce tip de bărbat este irezistibil pentru fiecare zodie în parte.

Femeia Berbec este atrasă de bărbații puternici, încrezători și care sunt sufletul petrecerii. Are nevoie de cineva care să îi satisfacă nevoia de a trăi totul la maximum.

Femeia Taur își dorește un bărbat răbdător, chiar și în momentele sale extreme, care să îi satisfacă nevoia de iubire și afecțiune.

Femeia Gemeni este dată pe spate de bărbați carismatici, simpli, cu care poate purta o conversație interesantă și alături de care se poate simți ea însăși.

Loading...

Femeia Rac adoră bărbatul empatic, sensibil, asemenea ei, și care nu se ferește de ceea ce simte și cu atât mai puțin să vorbească despre emoțiile sale.

Femeia Leu nu poate fi ținută în frâu, așa că preferă bărbații care îi respectă libertatea, care o ajută să strălucească și care o încurajează să lupte pentru visul ei.

Femeia Fecioară are nevoie de un bărbat matur lângă ea, care să fie practic, să știe ce vrea de la viață și să facă ceva în acest sens și care îi respectă limitele.

Femeia Balanţă este atrasă de bărbații care pot purta o conversație, care este mândru să fie lângă tine și căruia îi plac ieșirile în societate.

Femeia Scorpion consideră că bărbatul ideal este cel care îi tolerează doza de nebunie, care îi înțelege emoțiile și care îi este alături la greu.

Femeia Săgetător are nevoie de un bărbat responsabil, capabil să își asume angajamentele și implicat.

Femeia Capricorn își dorește un bărbat care să poate întreține familia, care să poate prelua conducerea atunci când ea are nevoie de o pauză.

Femeia Vărsător este atrasă de bărbații rebeli, care nu respectă regulile și sunt departe de normele tradiționale.

Femeia Peşti adoră bărbații sensibili, romantici, dulci, care își demonstrează constant iubirea prin gesturi de dragoste, care să îi scrie poezii, să îi ofere flori.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  8
VOTURI
9107
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.