Ești o mămică care se împacă bine cu copilul său?

27.APRILIE.2018
Ești o mămică care se împacă bine cu copilul său?

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:pietrolombardo.it

Zodia mamei si cea a copilului influențează relația mamă-copil. Comportamentul matern în funcție de zodie. Relația mama-copil este cea mai frumoasă din

lume. Se spune că bebelușii sunt bucățică ruptă din mamă, însă atunci când vine vorba de personalitate și compatibilitate astrologică, așa o fi?

Berbec
Extrem de implicată în educarea copilului ei, mămica Berbec este compatibilă în special cu bebelușii născuți în semnele Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător. Datorită felului în care îi va educa, copiii vor fi puternici, extrem de hotărâți și independenți. Punctul slab al mămicii Berbec? Cu siguranță doza redusă de calm.

Taur
Mămica Taur se va înmuia atunci când cel mic o va privi, devenind extrem de drăgăstoasă și prea protectoare, deseori exagerând cu grija. Copiii cu care va lega o strânsă legătură vor fi cei din semnele Fecioară, Rac și Pești, tocmai pentru că sunt semne sensibile, care au nevoie de protecție și iubire.

Loading...

Gemeni
Ea însăși un copil într-un corp de adult, nativa Gemeni este cu siguranță cea mai amuzantă mămică. Dacă vei vedea o femeie jucându-se cot la cot cu copilul ei, atunci poți fi sigur că este născută în Gemeni. Compatibilă mai ales cu semnele Berbec, Balanță, Leu și Vărsător, aceasta este văzută drept o mămică simpatică foc.

Rac
Femeia născută să fie mamă. Dorindu-și pentru copilul ei tot ce e mai bun, mămica Rac îl va susține și încuraja în tot ceea ce va considera necesar pentru educația lui. Va avea o legătură strânsă cu copiii din semnele Taur, Pești, Scorpion și Fecioară, care vor fericiți să aibă o mamă așa dedicată și ambițioasă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.