Transport gratuit peste 199 lei

Relație de durată sau aventuri? Tendințele fiecăruia dintre noi în dragoste

Relație de durată sau aventuri? Tendințele fiecăruia dintre noi în dragoste

Aventuri versus relații serioase. Care sunt zodiile adepte ale aventurilor şi ce zodii preferă relaţiile serioase. Indiferent dacă suntem abia la primele

întâlniri sau într-o relație stabilă, astrele ne influențează abordarea în cuplu și, prin urmare,alegerile pe care le facem. Ești mai mult o persoană a relațiilor de lungă durată sau a celor mai puțin serioase? Tendințele fiecăruia dintre noi în dragoste sunt scrise pe cer.

Pasionalul Berbec are tendința de a fi impulsiv în iubire. Adoră provocările și să cucerească, așa cum preferă spontaneitatea în locul rutinei. Tinde să se îndrăgostească ușor, dar se străduiește să se stabilească într-o relație de durată.

Tradiționalul Taur caută relații senzuale, dar serioase. Pentru a cuceri un Taur, mesele fine sunt o necesitate, ca și răsfățarea! Vrea să se afle în relații durabile și are nevoie de sentimente reale și sincere pentru a se simți sigur.

Distractivilor Gemeni le place enorm să flirteze, să cucerească, să fie în centrul atenției. Nu prea iau viața în serios, iar când sunt singuri cu siguranță au numeroși oameni care vor să iasă cu ei. Adoră să aibă de unde să-și aleagă sufletul pereche.

Grijuliul Rac consideră că seara perfectă de vineri este doar cea petrecută vizionând filme de dragoste, alături de partenerul său de cuplu, pe canapea. Se implică într-o relație reală și își doresc să aibă pe cineva lângă el, pentru că nu se simt deloc în largul lor când nu sunt într-un cuplu serios.

Dramaticul Leu adoră să fie venerat de admiratorii și partenerii săi! Contrar aparenței de adevărați cuceritori fără dorință de stabilitate, Leii sunt monogami. Rămân devotați într-o relație atât timp cât se simt apreciați și iubiți.

Altruistele Fecioare preferă relațiile simple, fără complicații. Nu sunt genul de persoane care să fie implicate în mai multe relații în același timp și nici nu-i suportă sau înțeleg pe cei care fac asta. Angajamentul și seriozitatea nativilor din Fecioară sunt esențiale pentru ele în orice domeniu al vieții.

Iubitoarele Balanțe au inimi de aur și vor fi întotdeauna pregătite să se sacrifice pentru a-și face partenerii să se simtă bine. Sunt foarte deschise în privința sentimentelor pe care le au și nu se sfiesc să-și arate dragostea, datorită sensibilității lor!

Atrăgătorul Scorpion este semnul cel mai seducător al zodiacului. Mai presus de toate, Scorpionul caută relații emoționale profunde cu partenerii. Adoră întâlnirile intense și poate obține cu ușurință ceea ce își propune. Cu toate acestea, un Scorpion nu ezită să se implice serios dacă a găsit ce căuta la partener.

Curajosul Săgetător este puternic, aventuros și preferă întâlnirile nonconformiste, ieșite din normal. Săgetătorii sunt orice altceva decât tradiționali și sunt spirite mai degrabă libere în viața de zi cu zi și, mai ales, în dragoste. Cu ei, orice este imprevizibil!

Loialul Capricorn este orientat spre familie și această atitudine se observă de la primele întâlniri. Caută angajamentul și stabilitatea, își dorește siguranță și stabilitate, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional. Îi poate lua totuși ceva timp până se implică serios, deoarece vrea să fie sigur de partenerul său.

Excentricul Vărsător este omul cu gândire liberă, deosebită, căruia nu îi place să fie legat de nimeni și de cele mai multe ori nu caută relații serioase, pe termen lung. Pentru a se stabili în ceva serios, trebuie să simtă că partenerul i-a întors viața cu susul în jos.

Romanticii Pești sunt cunoscuți pentru latura lor sensibilă. Sunt adevărați visători cu ochii deschiși și adesea își pun sufletul pe tavă, din dorința de a se stabili într-o relație serioasă. Adoră să își petreacă nopțile în îmbrățișarea partenerului.

Viziteaza magazinul online