Scorpion. Zodia Scorpion femeia și bărbatul Scorpion în zodiac

Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie. Este locul de domiciliu al planetei Pluton

Semnul zodiacal SCORPION influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Scorpion și pe cei care au ascendentul naşterii în Scorpion.

În zodiac Scorpionul este un semn de apă, fertil şi fix. Indică ființe calme, cu multă imaginație și sexualitate.

La o aspectare armonică, cei însemnați de zodia Scorpion sunt persoane atente la detalii, sufletiști, dedicați.

La o aspectare dizarmonică vom avea contrariul: persoane care fac rău, care rănesc.

Caracteristica acestui semn este: „a dori”. Nativii din zodia Scorpion sunt buni observatori, au soluții pertinente și realiste, folosesc umorul pentru a ascunde supărarea.

Loading...

Face parte din zodii de apă și are caracteristicile:

FEMEIA din zodia Scorpion

Femeia Scorpion în societate își dorește să treacă neobservată de ceilalți, iar dacă este însoțită, să fiți siguri că i-a făcut un instructaj partenerului înainte de a ieși cu el în oraș.

Îi place să stea mai mult să-i observe pe alții cum epatează, ea dorindu-și să rămână neutră. Dacă cunoașteți mame Scorpion în anturaj, ați observat că așa se comportă și cu cei mici.

Femeia Scorpion are un simț al intuiției bine dezvoltat, nu tolerează minciuna, dar dacă te-a identificat că ai încercat să profiți de bunătatea și devotamentul ei, te va lăsa în pace să persiști în minciună, numai că mereu va pune paie pe foc, astfel încât să îți dai seama că știe de strategia ta. De fapt această joacă de-a șoarecele și pisica îi aduce satisfacții, îi place să jongleze cu mintea oamenilor, de fapt nici nu prea își pune bază în oameni, este foarte analitică, prin urmare nu prea îi scapă multe lucruri. Își poate da seama de intențiile cuiva, chiar înainte ca acestea să fie puse în practică.

Totul se schimbă când e vorba de partea sentimentală sau de dragostea față de copii, aici arată cât este de corectă, va ști mereu ce strategie să abordeze astfel încât cei dragi să o respecte.

În general, este o femeie amabilă, cu zâmbetul pe buze, care poate fi o prietenă adevărată doar dacă te ții de cuvânt și ești corect cu ea.

De regulă, femeia Scorpion își alege un bărbat puternic, capabil să conducă relația, de cele mai multe ori acesta va obosi și conducerea îi va reveni ei.

BĂRBATUL din zodia Scorpion

Bărbatul Scorpion este cel mai pasional din zodiac, de fapt are un instinct sexual bine dezvoltat din naștere și îi place să cunoască, nu îi este frică de nimic și de nimeni.

Guvernat de două planete de război, acest bărbat este al extremelor: poate fi binedispus și poate deveni în câteva secunde nervos și ostil, mai ales când îi oferi motive de gelozie. E imprevizibil și îi place ca ceilalți să îi știe de frică.

Bărbatul Scorpion este condus de instinct și intuiție, iar în momentul în care s-a îndrăgostit are multă energie. Scorpionul pătrunde în mintea femeii care îi place asemenea unui hipnotizator, fără ca aceasta să își dea seama, iar odată ce anii au trecut și aceasta vrea să facă o schimbare de comportament, acesta se va opune și o va șantaja, întrucât îi știe punctele slabe. În place să aibă parte constant de cuceriri, dar nu va părăsi niciodată familia care îl așteaptă acasă. El trebuie să își demonstreze potențialul sexual.

Relația cu bărbatul Scorpion nu va fi una ușoară, impredictibilitatea lui va stârni gelozia partenerei, dar după o astfel de relație, acea femeie poate să afirme că a trecut prin rai și iad.

Copilul din zodia Scorpion

Copilul Scorpion va fi educat cu responsabilitate, să respecte principiile morale și etice.

Trebuie să învețe să-i respecte pe cei din jur. Dacă atunci când se joacă își manifestă tendința de a-i asupri pe alții, trebuie corijat cu blândețe și înțelepciune. Dacă părinții se ceartă, copilul își va face gânduri negre. Trebuie familiarizat cu educația sexuală.

loading...

În continuare Zodiac Scorpion, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Te poți epuiza sexual dacă nu-ți controlezi pornirile erotice.
Horoscop SCORPION 2019: anul 2019 aduce nativilor un plus de imagine, putere, încredere, o să
Horoscop 2019 SCORPION DRAGOSTE: acest domeniu va aduce cele mai frumoase evenimente în acest an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.