Scorpionul în dragoste și relații, după horoscop Scorpion dragoste

Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul scorpion îndrăgostit și în relație

Din punct de vedere sentimental, bărbaţii Scorpion sunt excesiv de senzuali şi nesăţioşi. Femeile Scorpion - cu rare excepţii - sunt batjocoritoare, inventive, câteodată sadice şi purtătoare de intrigi. Se dedau adesea la practici vrăjitoreşti. Când semnul este bun, atunci vor iubi cu pasiune pe bărbat şi nu-l vor înşela.

Promiți o viață plină de plăcere și de intensitate. Cu tine, nimeni nu se plictisește. Ești greu de citit și, prin urmare, imposibil de controlat. Faci numai ce ai chef și când ai chef.
Când te îndrăgostești, o protejezi pe persoana iubită. Dar ea nu are voie să se joace cu mintea sau cu inima ta.

Loading...

Îți place amorul, mult și bun. Nu să dai explicații despre sentimentele tale. Emani mister prin toți porii. Ești cool și provocator. Cine oare ar putea să-ți reziste?

Te arunci în relații cu pasiune, din curiozitate și fără frică, pentru că nu te interesează așa de mult sentimentele tale.
În familie, ai nevoie de o persoană care să te aprobe, să te respecte și care să-ți fie loială. Dacă aceste considerente nu sunt respectate, îi vei face viața mai puțin ușoară. Simți cu ușurință mirosul trădării. Nu te poate minți nimeni, iar dacă o face, nu va scăpa nepedepsit, într-un fel sau altul. Îți place să pozezi, dar să ți se dea libertate.

În continuare Zodiac Scorpion, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 SCORPION DRAGOSTE: acest domeniu va aduce cele mai frumoase evenimente în acest an
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub
Horoscop Scorpion 2020: anul 2020 începe pentru acești nativi cu o serie întreagă de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.