Aplica

Scorpionul in dragoste si relatii, horoscop Scorpion dragoste

Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul scorpion îndrăgostit și în relație

Din punct de vedere sentimental, bărbaţii Scorpion sunt excesiv de senzuali şi nesăţioşi. Femeile Scorpion - cu rare excepţii - sunt batjocoritoare, inventive, câteodată sadice şi purtătoare de intrigi. Se dedau adesea la practici vrăjitoreşti. Când semnul este bun, atunci vor iubi cu pasiune pe bărbat şi nu-l vor înşela.

Promiți o viață plină de plăcere și de intensitate. Cu tine, nimeni nu se plictisește. Ești greu de citit și, prin urmare, imposibil de controlat. Faci numai ce ai chef și când ai chef.
Când te îndrăgostești, o protejezi pe persoana iubită. Dar ea nu are voie să se joace cu mintea sau cu inima ta.

Îți place amorul, mult și bun. Nu să dai explicații despre sentimentele tale. Emani mister prin toți porii. Ești cool și provocator. Cine oare ar putea să-ți reziste?

Te arunci în relații cu pasiune, din curiozitate și fără frică, pentru că nu te interesează așa de mult sentimentele tale.
În familie, ai nevoie de o persoană care să te aprobe, să te respecte și care să-ți fie loială. Dacă aceste considerente nu sunt respectate, îi vei face viața mai puțin ușoară. Simți cu ușurință mirosul trădării. Nu te poate minți nimeni, iar dacă o face, nu va scăpa nepedepsit, într-un fel sau altul. Îți place să pozezi, dar să ți se dea libertate.

În continuare Zodiac Scorpion, pe domenii de viață:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!