Transport gratuit peste 140 lei

Compatibilitate Rac - Evoluția uimitoare a relațiilor dintre zodii

Descoperă cât de compatibili sunt nativii Rac cu celelalte zodii și cum se înțeleg pe toate planurile. Relații dificile pe de o parte și relații pline de

armonie pe de altă parte. Află acum care este cea mai slabă și cea mai puternică compatibilitate a Racului și cum se înțeleg cu restul zodiilor în relațiile de dragoste și la locul de muncă.


Compatibilitatea Rac - Berbec

O relație caracterizată de atracția dintre personalități opuse, iar acest lucru poate fi în același timp fascinant și periculos. Este important să acordați o atenție deosebită acestei relații și să fiți cumpătat în a lua decizii sau acțiuni care ar putea afecta viitorul acesteia.
NivelNivelNivelNivelNivel

Berbecul: zodie de Foc, Cardinală

Personalitate: Marte

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Venus.

Racul: zodie de Apă, Cardinală

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Saturn

Personalitate comună: blândeţe, irascibilitate, obositor.

Relație Berbec-Rac: Berbecul și Racul reprezintă o combinație de zodii Foc-Apă, respectiv Cardinal-Cardinal.

Află mai multe despre compatibilitatea dintre Berbec și Rac în continuare: Ascendent/Soare Berbec și Soar/Ascendent Rac

Compatibilitatea în elementele caracteristice Berbecului și Racului

Planetele Luna cu Marte reprezintă Apă cu Foc sau două elemente diferite. Așa cum apa stinge focul, așa se simte Berbecul lângă Rac. Berbecul este mereu ca un foc stins de o apă, iar această apă este reprezentată de Rac, care își dorește stabilitate și mereu va dori să stingă spiritul aventuros al Berbecului.

Cu toate că Berbecul este atașat de familia sa, el este mereu îngrijorat că ”focul” din el va fi stins și că nu va mai avea inițiativa, care este una dintre caracteristicile sale definitorii.

În timp ce Berbecul visează să exploreze lumea și să facă lucruri mari, luptă pentru bani sau pentru prieteni, Racul preferă siguranța oferită de o slujbă stabilă. Cu toate acestea, Berbecul nu poate fi oprit în planurile sale de independență și continuă să construiască în secret aceste planuri chiar și atunci când lucrează pentru altcineva.

Berbecul își va urmări scopurile cu îndârjire și va simți mereu nevoia de a evada din rutina zilnică, spre deosebire de Rac, care se simte în largul său în mediul familial.

Dragoste, căsătorie, relații

Diferențele naturale dintre semnele Berbec și Rac pot crea obstacole în relația lor. Marte, guvernatorul Berbecului, un semn de Foc, și Luna, guvernatoarea Racului, un semn de Apă, pot duce la o relație agitată, cu multe contradicții, cum ar fi diferențe de prieteni, obiceiuri, moduri de relaxare și raportarea la familie.

În planul sexual, Berbecul și Racul au diferențe evidente: Racul vrea romantism, iar Berbecul preferă pasiunea înflăcărată. Racul este emoțional și capricios, iar Berbecul nu are răbdarea necesară să facă față acestor stări.

Pentru a avea o relație de succes, ambii parteneri trebuie să cedeze mult și să lucreze la comunicare și la înțelegerea reciprocă. În general, Berbecii și Răcii au nevoie de multă răbdare și compromisuri pentru a face relația să funcționeze, un cadou preferat ar ajuta.

Pentru ca această relație să funcționeze, este necesar să acceptați diferențele dintre voi, care se referă la caracter, atitudine și educație - vezi lecția de învățat de mai jos. Cu toate acestea, în cazurile karmice, relația poate merge bine, chiar dacă se observă contrariul.

Bani, carieră, afaceri

Pentru a evita tensiunile care pot apărea într-o relație între un Berbec și un Rac, este important ca ambele semne să învețe să colaboreze și să-și accepte diferențele.

În cazul unei relații între un Berbec și un Rac, poate apărea uneori o situație în care Berbecul reproșează Racului faptul că investește mult în locuința sa, considerând că aceasta este o cheltuială inutilă.

Pe de altă parte, Racul ar putea fi certat de către Berbec pentru că face speculații financiare, ceea ce poate fi considerat un risc inutil și periculos. Pentru a depăși astfel de situații, este important să comunicați deschis și să încercați să înțelegeți punctul de vedere al celuilalt.

Berbecul ar trebui să înțeleagă că pentru Rac, investiția în locuință reprezintă o modalitate de a crea o siguranță și o stabilitate în viață, în timp ce Racul ar trebui să înțeleagă că Berbecul este atras de riscuri și de aventură în domeniul financiar.

Prin acceptarea și respectarea reciprocă a diferențelor, o relație între un Berbec și un Rac poate fi una frumoasă și împlinitoare, oferindu-le ambilor parteneri ocazia de a învăța și de a crește împreună.

Lecția de învățat

Dacă Berbecul va reuși să depășească aceste diferențe dintre semnele zodiacale, Racul îi va oferi o viață de familie frumoasă, stabilitate și siguranță.

Berbecul este cunoscut pentru personalitatea sa pasională, impulsivă și adesea aventuroasă, în timp ce Racul este considerat a fi mai introvertit, sensibil și protector cu persoanele dragi.

Chiar dacă apa stinge focul, în această comparație, se sugerează că lângă Rac, Berbecul se simte liniștit și în siguranță, ca și cum o parte din flacăra sa ar fi stinsă. Așa cum apa este folosită pentru a stinge un incendiu, Racul oferă o atmosferă calmă și stabilă care poate ajuta la temperarea pasiunii și a energiei Berbecului.

De asemenea, se poate înțelege că această afirmație sugerează că Berbecul și Racul formează o pereche complementară, în care punctele lor tari și slabe se completează reciproc.

Dacă învățați această lecție și vă acceptați, Berbecul poate aduce entuziasm și aventură în viața Racului, în timp ce Racul poate oferi stabilitate emoțională și siguranță pentru Berbec.

Compatibilitatea Rac - Taur

În mijlocul unui vortex de emoții, se conturează o relație reușită, etichetată de o dragoste fulgerătoare la prima vedere.
NivelNivelNivelNivelNivel

Taur: zodie de Pământ, Fixă

Personalitate: Venus

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Pluton/Marte

Rac: zodie de Apă, Cardinală

Personalitate: Luna

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Saturn

Personalitate comună: intelegență, simț de a negocia, dorință de expansiune, înțelepciune, simț estetic foarte bun, actorie. Taurul este semn de Pământ, iar Racul este semn de Apă.

Relație Taur-Rac: puteți să ajungeți cu ușurință la altar dacă Racul va face eforturi să se maturizeze alături de nativul Taur. Taurul îi va arăta acestuia o lume mult mai realistă, în care nu tot ce zboară se mănâncă, modalitate prin care îi va câștiga și încrederea.

O relație extrovertită, în cadrul căreia nativul Taur caută mereu aprecierile, încurajările și creativitatea nativului Rac, care este un semn de apă.

Racul va lua de la Taur calmul, răbdarea, este posibil să îți schimbe și atitudinea. Dacă veți renunța la orgolii, dacă Taurul va lucra la fixismele lui, iar Racul la neglijențele sale, veți face un cuplu foarte reușit, unde imaginația se va îmbina de minune cu munca susținută. Dificultățile pot să apară în cazul în care Racul va lua decizii pe cont propriu și nu îi va cere părerea Taurului.

Dragoste Taur Rac

Taurul și Racul formează o pereche perfectă, ca o combinație între pământ și apă învăluitoare. Aveți aceleași dorințe și valori fundamentale: familie, cămin, stabilitate și siguranță. Ambii sunteți ființe senzuale, iar abilitățile aproape telepatice ale Racului îi vor permite să-ți ghicească dorințele înainte să le exprimi. Racul va fi protector și grijuliu față de tine, oferindu-ți un cămin armonios. Cu toate acestea, cum ar putea să nu meargă bine o relație ca aceasta?

Atât ție, cât și Racului, banii au o importanță mare, așa că veți avea resursele necesare pentru a cheltui și veți colabora pentru a câștiga bani pentru cămin. Racul poate fi zgârcit chiar mai mult decât tine, astfel că tu vei fi cel care cheltuiește mai mult în relația voastră.

În sfera sexuală, stilul unic al tău, concentrat pe formă, se îmbină perfect cu sentimentalismul debordant al Racului. Totul va fi ca o armonie muzicală, nimic grăbit sau perturbator. Racul îți va lăsa bilețele de dragoste în locuri neașteptate (fiind foarte romantic și guvernat de Luna), va aprinde lumânări în dormitor și îți va face declarații de iubire cu voce tare. Ce altceva ai putea cere mai mult unul de la celălalt?

Tendința ta de a proteja este foarte benefică în această relație, deoarece Racul are nevoie de multe dovezi de iubire și poate fi uneori capricios. Poți rezolva perfect mici cutremure de emoție ale Racului (aparent din senin) cu calitățile tale de sfătuitor, fiind atent la detalii.

Prin urmare, relația voastră este menită să meargă. În majoritatea timpului, nu va fi nevoie să depuneți eforturi suplimentare pentru a vă menține armonia.

Bani și carieră Taur Rac

În ceea ce privește economiile, Racul își cumpără cea mai performantă aparatură și o îmbunătățește mereu, sau cea mai luxoasă haină, pe care o poartă 15 ani la rând. Taurul investește și abia apoi cheltuiește ce-a mai rămas. Amândoi știți să perseverați, să economisiți și să aveți răbdare.

Pe deasupra, dacă Racul își dorește ceva mult-mult de tot, preferă să aștepte vreo reducere sau să caute un magazin în care să cumpere mai ieftin, ceea ce merge perfect cu stilul tău de viață. Taurilor le mai place din când în când să se dezlănțuie cumpărând cele mai elegante/sofisticate chestii, din magazine de marcă. În fond, frumosul este atât de important pentru un Taur!

Un Rac care are nevoie de bani face economii. Un Taur care are nevoie de bani își mai găsește o slujbă. Oricum, deși stilurile voastre diferă, important este că amândoi aveți aceleași idealuri. Spre deosebire, de exemplu, de un Leu și un Capricorn, care fac bani ca să câștige respect, un statut social mai bun sau admirația celorlalți, tu și Racul tău aveți nevoie de ei ca să vă faceți viața mai frumoasă.

Recomandari pentru o relație de succes  

Comunicare deschisă și sinceră: asigurați-vă că vă puteți exprima nevoile, dorințele și emoțiile unul față de celălalt. Fiecare semn are tendința de a-și păstra emoțiile pentru sine, deci este important să vă asigurați că aveți un mediu sigur în care să vă deschideți reciproc.

Sprijin și înțelegere reciprocă: fiecare semn are anumite nevoi emoționale. Taurul poate avea nevoie de siguranță și stabilitate, în timp ce Racul poate avea nevoie de confort emoțional și afecțiune. Fiți atenți la aceste nevoi și încercați să le îndepliniți reciproc.

Construiți o casă confortabilă: atât Taurul, cât și Racul apreciază confortul și stabilitatea în mediul lor de viață. Lucrați împreună pentru a crea un spațiu care să fie confortabil și plăcut pentru amândoi. Puteți să vă implicați în decorarea casei și să creați un sanctuar care să vă reprezinte pe amândoi.

Compatibilitatea Rac - Gemeni

Totul e roz până când relația se îngroapă în seriozitate și visul se transformă în coșmar.
NivelNivelNivelNivelNivel

Gemeni: zodie de Aer, Mutabilă

Personalitate: Mercur

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Jupiter

Rac: zodie de Apă, Cardinală

Personalitate: Luna

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Saturn.

Personalitate comună: telepatie, inteligență, gândire profundă, dramatism, neîncredere, manipulare, intrigă, sensibilitate, emoție, sinceritate, divertisment, artă.

sensibilitate,emoție,sinceritate,divertisment,artă.

Relație Gemeni - Rac: bazate pe sentimente de incertitudine și caracterizate de multe schimbări, cauzate de stări sufletești diferite. Racul caută mai mult angajament decât este dispus nativul Gemeni să ofere, mai ales la începutul relației, când pasiunea arzătoare este năvalnică. Felul acestuia “nebunatic” de a flirta îl face pe Rac să se simtă nesigur, motiv pentru care o relație între voi ar putea fi nestatornică.

Totuși, dacă ați putea rămâne fideli, relația ar putea fi mai mult decât satisfăcătoare din punct de vedere emoțional, deoarece Racul încearcă să-i protejeze pe cei dragi și să le ofere tot ce e mai bun. Racul este semn de Apă, guvernat de Lună, ceea ce-l face să contribuie prin excelență cu partea sentimentală. Gemenii, semn de Aer, guvernați de Mercur, vin în relație cu carisma, șarmul, umorul și spiritul de aventură. Ambii veți simți că trăiți fiecare secundă cu bune și cu rele. Totul în relația voastră va fi dus la extrem. Aveți însă nevoie să dezvoltați obiceiuri comune.

Divergențele pot să survină în momentul când Geamănul își va da seama că Racul a preluat controlul psihicului sau, atunci va opune rezistență ,poate chear va alege distanțarea.

Dragoste Gemeni Rac

Gemenii și Racul: o combinație între energie debordantă și conservatorism? Spune repede 20 de calități care îți plac la Rac! Dacă le-ai găsit, ai noroc, Racul tău are anumite influențe planetare care îl ajută să fie pe aceeași lungime de undă cu tine, dar asta nu înseamnă că relația voastră va fi măcar un moment ușor.

Racul este adesea considerat adolescentul zodiacului... iar adolescenții trăiesc intens și plin de agitație, simțind că lumea le aparține, dar rareori având timp să se scufunde în adâncurile sentimentelor... Natiul nu pare să grăbit să crească și zăbovește cu complezență în copilărie. Ei bine, acolo, în adâncimi, se află Racul, un semn de Apă, hipersensibil și călduros, dar departe de a accepta atâtea valuri câte le creezi tu prin simpla ta prezență!

Racul este adesea timid și sensibil, neexpunându-și sentimentele ușor (fiind foarte secretos, guvernat de Lună, "mama" misterelor!), iar dragostea are pentru el un înțeles cu totul diferit. Principalul obstacol între voi doi? Tu te simți confortabil să umbluți liber, făcând o mie de lucruri în același timp, în timp ce Racul este recunoscut pentru atașamentul său puternic față de cămin și tot ceea ce acesta înseamnă. Bulboanele de aer nu rezistă mult în apă, ies repede la suprafață. Racul poate fi copleșitor pentru tine...

Racul este asemenea crustaceului care îi reprezintă simbolul: cu greu vei reuși să-i deschizi carapacea, dar odată ce o faci, este vulnerabil într-un mod care nu poate fi exprimat! Poate că nici nu vei ști DE CE Racul tău se simte mereu rănit și trădat... Să vedem: poate pentru că petreci ore în șir la telefon și Racul are o gelozie aparte? Poate pentru că nu prea stai acasă? Poate pentru că tu consideri dragostea o chestiune intelectuală, în timp ce pentru Rac este despre emoție? Poate pentru că are nevoie de laude, iar sinceritatea ta i se pare brutală? Sau poate pentru că Racul se mișcă mereu în zigzag (ai observat cum merge un rac pe nisip? Nu este în stare să meargă în linie dreaptă, chiar dacă ajunge la destinație), în timp ce tu, Gemeni, ești direct și rapid?

Poate că ai găsit într-adevăr un Rac pe care să-l iubești: "Hai să ne căsătorim!", ai putea să-i spui grăbit. Dar el ar spune: "Da, dar să mai așteptăm un pic și să strângem niște bani" – așa este Racul, căutând rădăcini și dorindu-și cu siguranță o familie, dar fiind prea precaut pentru a merge în ritmul tău.

Tot ceea ce îți place ție îl înspăimântă pe Rac, așa că dacă chiar vrei să ai un Rac alături, va trebui să-ți folosești în mod amplu flexibilitatea pentru care ești celebru în zodiac. Dar să nu spui că nu ți-a atras atenția: nevoia ta constantă de schimbare te va face să simți nevoia de a evada măcar din când în când. Și Racul va fi rănit. Și Racul nu uită... Luna lui este și stăpâna amintirilor.

Este adevărat că puțină apă nu strică, iar Racul este adânc și romantic până la cer. În plan sexual, ai multe de învățat de la un astfel de nativ, care, deși rezervat în firea sa, pune întreg sufletul sensibil în actul iubirii. Pentru Rac, a face dragoste este o experiență la fel de profundă ca o revelație și va dori să pătrundă în adâncul sufletului tău, îți va cere să fii și TU mai profund și să-ți exprimi mai multe sentimente sau să le descoperi. În această privință, tu ești mai puternic dintre voi, dar Racul este mai sentimental.

Semnele de Apă, precum Racul, știu să înțeleagă în mod profund pe ceilalți, așa că, dacă vei face un efort să petreci mai mult timp acasă, vei trăi cele mai frumoase momente de intimitate casnică. Doar să nu aduci cu tine toată gașca de prieteni așa des, sau să-l tragi mereu după tine în vizite, deoarece se va obosi repede...

Din punct de vedere financiar, un Rac care își face casa alături de tine este o binecuvântare, mai ales pentru tine, care ai tendința de a cheltui. Racul face economii, mereu gândind la viitor (concept aproape inexistent pentru Gemeni...) și, în plus, se spune că are noroc la bani și o mână bună în gestionarea lor, astfel încât poți să te bazezi liniștit pe el în acest aspect.

Dar numai dacă vei putea simți dragostea în loc să o analizezi și să o gândești, numai dacă vei fi dispus să faci unele compromisuri în spiritul aventurii și să fii mult mai diplomat – doar așa vei reuși să-l ții pe Rac lângă tine. În caz contrar, el se va retrage încet în carapacea sa și, în timp ce tu te vei întâlni cu prietenii sau vei fi în oraș, Racul va căuta alte orizonturi cu pasul său ocolit.

Pe scurt: o relație care solicită într-adevăr întreaga ta putere de dăruire.

Bani și carieră Gemeni Rac

Cuplul format din Gemeni și Rac aduce o combinație interesantă între energia comunicativă a Gemenilor și stabilitatea conservatoare a Racilor în ceea ce privește bani și carieră. Gemenii sunt creativi și versatili în abordarea diferitelor proiecte, având o abilitate remarcabilă de a găsi oportunități și soluții inovatoare.

Pe de altă parte, Racii sunt muncitori și perseverenți, preferând siguranța și stabilitatea în carieră. Împreună, pot construi un echilibru financiar solid, unde Gemenii aduc idei și inițiative, iar Racii asigură stabilitatea și planificarea pe termen lung. Cu o bună comunicare și înțelegere reciprocă, acest cuplu poate prospera și obține succes în plan financiar și profesional.

Recomandări pentru o relație de succes

Cuplul format din Gemeni și Rac aduce o combinație interesantă între energia comunicativă a Gemenilor și stabilitatea conservatoare a Racilor în ceea ce privește bani și carieră. Gemenii sunt creativi și versatili în abordarea diferitelor proiecte, având o abilitate remarcabilă de a găsi oportunități și soluții inovatoare.

Pe de altă parte, Racii sunt muncitori și perseverenți, preferând siguranța și stabilitatea în carieră. Împreună, pot construi un echilibru financiar solid, unde Gemenii aduc idei și inițiative, iar Racii asigură stabilitatea și planificarea pe termen lung. Cu o bună comunicare și înțelegere reciprocă, acest cuplu poate prospera și obține succes în plan financiar și profesional.

Compatibilitatea Rac - Rac

O relație romantică, cu multă pasiune, dar și cu numeroase crize de gelozie.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, emoție, simpatie, inteligență, gândire profundă, clarviziune, insomnie, pasiune, dramă, romantism, șantaj, prefăcătorie, intrigă, manipulare. Două semne cardinale de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de loialitate, dar caracterizate în același timp de exagerări, crize de gelozie, de furie. Racii sunt semne de Apă, așa că latura lor emoțională și sensibilă este profund dezvoltată. Fidelitatea este punctul vulnerabil al relației voastre, întrucât fiecare va șantaja cu acest lucru, arătând celuilalt că el poate, și, deși flirturile vor fi nevinovate, celălalt nu va accepta și se va răzbuna cu aceeași monedă. Uneori, o astfel de relație poate deveni o unealtă de tortură pentru voi.
Bani, carieră, afaceri: împreună este cuvântul de ordine. Veți câștiga doar dacă veți lucra în echipă. Încercați să vă axați pe talente, pe ceea ce vă face plăcere, altfel totul se va sfârși foarte repede.

Compatibilitatea Rac - Leu

O relație predispusă multor certuri, din cauză diferențelor de gândire, de atitudine etc.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, imaginație, familie, copii, artă, muzică, inteligență, gândire profundă, sensibilitate, pasiune, eros. Racul, semn de Apă, iar Leul, semn de Foc.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de fidelitate și caracterizate de stabilitate, care face posibilă dragostea la prima vedere. Ambii sunteți romantici, însă în stiluri diferite. Racul dorește o relație împlinită, cu mulți copii, pe când Leul preferă provocările. Leul va căuta să strălucească, să fie în centrul atenției, iar Racul se va retrage, alegând izolarea. Există diferențe destul de mari între voi, dar tocmai acesta este atuul relației. Divergențele pot să apară de la gelozia exagerată a Racului.
Bani, carieră, afaceri: împreună veți putea cădea de acord asupra investițiilor, dar indicat ar fi să se muncească separat. Fiecare are stilul, ritmul, caracterul lui propriu de a rezolva problemele.

Compatibilitatea Rac - Fecioară

Armonia și echilibrul sunt cuvintele care caracterizează această relație.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, critică, inteligență, gândire profundă, devotament, corectitudine, loialitate, muncă. Racul, semn de Apă, iar Fecioara, semn de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de sinceritate și caracterizate de stabilitate, ceea ce va face ca iubirea să se manifeste într-o manieră matură. Fecioara, un semn mutabil, împreună cu Racul, un semn cardinal, fac o relație fabuloasă și de lungă durată. Fecioara apreciază sensibilitatea Racului, modul în care acesta se comportă și maniera în care își va asigura responsabilitatea de a-i oferi o familie fericită.
Bani, carieră, afaceri: multe păreri în comun legate de bani. Racul va prelua controlul, ceea ce va aduce prosperitate și bunăstare relației.

Compatibilitatea Rac - Balanță

Toate bune și frumoase până când relația va deveni ceva serios, iar visul frumos se va transforma într-un coșmar.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, sensibilitate, artă, prieteni, lux, eros, pasiune, devotament, telepatie, inteligență, gândire profundă. Racul, semn de Apă, iar Balanța, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de loialitate și caracterizate de stabilitate, ceea ce va face ca acest cuplu să avanseze cu pași repezi spre altar. Balanța este sensibilă și apreciază atmosfera plăcută, generată de Rac. Guvernată de Venus, Balanța este atrăgătoare. Racul o va considera irezistibilă și îi va acorda mai multă atenție. Totul se poate distruge însă, dacă Racul va deveni posesiv și gelos, încercând să controleze Balanța. Ambele semne sunt cardinale, ceea ce demonstrează că fiecare are o stabilitate psihică mare și nu vor renunța cu ușurință la ceea ce-și doresc.
Bani, carieră, afaceri: împreună veți merge la cheltuit bani, dar nu îi veți produce tot în echipă. Modul total diferit de a negocia va face să vă răciți unul cu celălalt.

Compatibilitatea Rac - Scorpion

Dragoste la prima vedere, o relație de complementaritate.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, gândire profundă, șantaj, tortură, cinism, dominare, telepatie, senzualitate, pasiune, clarviziune. Racul, semn de Apă, iar Scorpionul, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe trăiri pasionale și caracterizate de o manifestare senzuală sporită. Această relație este caracteristică "dragostei la prima vedere". Scorpionul (semn fix, este guvernat de Marte, regele războiului, dar și de Pluto, regele morții) face echipă bună cu Racul (dominat de Lună). Acesta este atras ca un magnet de misterul pe care îl generează Scorpionul. Ambii sunteți profund intuitivi și fiecare va anticipa mișcarea celuilalt. Comunicarea intimă nu are nevoie de cuvinte și este atât de intensă, încât va ajunge să fie metafizică și telepatică.
Bani, carieră, afaceri: multe păreri în comun legate de bani. Scorpionul va prelua controlul, ceea ce va aduce prosperitate și bunăstare relației.

Compatibilitatea Rac - Săgetător

O relație dificilă din multe puncte de vedere, cel mai important este să vă mențineți respectul unul față de celălalt.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, religie, emoție, credință, călătorii, inteligență, gândire profundă, intuiție, artă. Racul, semn de Apă, iar Săgetătorul, semn de Foc.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de admirație și caracterizate de implicarea fiecărui partener, ceea ce va face ca fiecare să renunțe treptat la orgoliul caracteristic. Dacă veți fi atenți la modul în care vă comportați, veți constata că, în profunzime, sunteți identici. Chiar dacă vorbim de semne diferite, romantismul și emoția vă caracterizează. Latura senzuală ocupă un loc important în această relație și tot ea va face ca relația să fie de lungă durată.
Bani, carieră, afaceri: împreună veți face bani, în special din talentele voastre. Dacă Săgetătorul va fi lăsat să preia controlul financiar, lucrurile vor merge minunat.

Compatibilitatea Rac - Capricorn

Una dintre cele mai reușite relații din horoscop, în cadrul căreia fidelitatea, durabilitatea și încrederea reprezintă baza.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, gândire profundă, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Racul, semn de Apă, iar Capricornul, semn de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de responsabilitate, care fac iubirea să fie de durată. Toate lucrurile decurg încet și sigur, Capricornul va prelua conducerea și-l va putea face pe leneșul Rac, prin exemplul personal, să își asume mult mai multe responsabilități. Divergențele pot să apară de la crizele de gelozie ale Racului nefondate, dar care vor amărî sufletul Capricornului.
Bani, carieră, afaceri: Capricornul își va asuma această responsabilitate financiară a familiei, iar Racul va avea grijă de tot ce înseamnă gospodărie și administrarea acesteia.

Compatibilitatea Rac - Vărsător

Toate bune și frumoase, până când relația va deveni ceva serios, iar visul frumos se poate transforma într-un coșmar.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, gândire profundă, noutate, tehnologie, gelozie, ură, șantaj, ceartă. Racul este un semn de Apă, iar Vărsătorul, un semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: relație bazată pe pasiune și caracterizată de crize de gelozie din partea Racului. Senzualitatea și imaginația romantică ale Racului îl vor intriga pe Vărsător, ale cărui pasiuni vor fi încurajate. Racul, semn de Apă, este guvernat de Lună, în timp ce Vărsătorul, semn de Aer, este ghidat de Saturn și Uranus. Saturn este intelectual, calculat și structurat, în timp ce Luna este mămoasă, sensibilă, ceea ce poate determina un comportament copilăresc.
Bani, carieră, afaceri: Indicat ar fi să vă păstrați banii separat, întrucât Vărsătorul este mână largă, motiv pentru multe certuri și amenințări din partea zgârcitului Rac.

Compatibilitatea Rac - Pești

Dragoste la prima vedere, o relație de complementaritate din toate punctele de vedere.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: emoție, depresie, insomnie, înțelepciune, inteligență, telepatie, șantaj, sabotaj, gândire profundă, cu înclinații spre izolare de alte persoane. Racul este un semn de Apă, iar Peștii, un semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de fidelitate și caracterizate de stabilitate, ceea ce va face ca iubirea să se manifeste cât mai repede. Ambele semne sunt de Apă, așadar, se pune accentul pe emoții și pe sentimente. Latura senzuală va atinge cote maxime și va consolida relația și sentimentele dintre voi. Nativul Pești își va idolatriza partenerul, iar în cele din urmă își va asuma responsabilitatea totală față de necesitățile acestuia.
Bani, carieră, afaceri: în echipă, reușita financiară este garantată. Fiecare va veni cu aportul caracteristic și va face ca orice inițiativă să fie o reușită. În afaceri, veți lucra foarte mult cu intuiția.

Alege zodia care te interesează și descoperă secrete despre compatibilitatea cu nativii din zodia Berbec și despre cât de bine se înțeleg împreună în

Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.