Compatibilitate Femeia Berbec și bărbatul Rac

Femeia Berbec își dorește mereu mai mult și consideră că Bărbatul Rac este cam sensibil, alteori leneș și ea trebuie să le facă pe toate.

Berbecul este sub dominația lui Marte (Zeul Războiului) și Racul a Lunii. O combinație karmică.

DE INTERES: Compatibilitate Femeia Rac și bărbatul Berbec

Femeia BERBEC este cea care conduce, în orice tip de relație. Apropie-te cu multă precauție, de o femeie din Berbec, dacă nu ai intenții serioase. Recomandăm ca în cazul în care abordați o astfel de femeie puternică, să o lăsați pe ea să conducă relația. În societate Femeia Berbec va ieși cu un partener care este la înălțimea așteptărilor ei.

Bărbatul Rac știe cum să își folosescă cuvintele, astfel încât să te vrăjească de la prima întâlnire. Nu îți vei da seama ce se ascunde în spatele imaginii pe care acesta și-o proiectează. Vesel, dispus să te asculte, bărbatul Rac s-ar putea transforma deodată într-o persoană închisă, prea puțin comunicativă. Este un bărbat care îi place să se joace cu mintea soției pentru a vedea cum se manifestă aceasta la gelozie.

Berbec
Rac

COMPATIBILITATEA BERBEC - RAC


O relație care dovedește că extremele se atrag. Se recomandă multă cumpătare.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: calm, blândeţe, irascibilitate, obositor. Berbecul, un semn de Foc, iar Racul, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: Natura acestor semne este diferită şi, prin urmare, pot întâlni nenumărate obstacole. Întâlnirea dintre Marte, guvernatorul Berbecului, semn de Foc, și Luna, guvernatoarea Racului, semn de Apă, este una dificilă. Relația este destul de agitată, cu multe situații contradictorii, cum ar fi: prieteni total diferiți, obiceiuri diferite, moduri de relaxare și raportarea la familie diferite. Pentru ca această relație să poată funcționa, trebuie mai întâi să acceptați diferențele care există între voi. Acestea ţin de caracter, de atitudine, de educaţie. Dar în cazurile karmice se poate observa contrariul, iar relaţia poate să meargă foarte bine.
Bani, carieră, afaceri: Nu vă încăpățânați şi încercaţi să colaboraţi. Berbecul ar putea reproşa nativului Rac faptul că investeşte mult în locuinţa proprie. Iar acesta, la rândul lui, poate fi deseori certat, deoarece face speculaţii financiare.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în
Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.