Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Compatibilitate Femeia Berbec și bărbatul Rac

Femeia Berbec își dorește mereu mai mult și consideră că Bărbatul Rac este cam sensibil, alteori leneș și ea trebuie să le facă pe toate.

Berbecul este sub dominația lui Marte (Zeul Războiului) și Racul a Lunii. O combinație karmică.

DE INTERES: Compatibilitate Femeia Rac și bărbatul Berbec

Femeia BERBEC este cea care conduce, în orice tip de relație. Apropie-te cu multă precauție, de o femeie din Berbec, dacă nu ai intenții serioase. Recomandăm ca în cazul în care abordați o astfel de femeie puternică, să o lăsați pe ea să conducă relația. În societate Femeia Berbec va ieși cu un partener care este la înălțimea așteptărilor ei.

Bărbatul Rac știe cum să își folosescă cuvintele, astfel încât să te vrăjească de la prima întâlnire. Nu îți vei da seama ce se ascunde în spatele imaginii pe care acesta și-o proiectează. Vesel, dispus să te asculte, bărbatul Rac s-ar putea transforma deodată într-o persoană închisă, prea puțin comunicativă. Este un bărbat care îi place să se joace cu mintea soției pentru a vedea cum se manifestă aceasta la gelozie.


Berbec
Rac

COMPATIBILITATEA BERBEC - RAC


O relație care dovedește că extremele se atrag. Se recomandă multă cumpătare.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: calm, blândeţe, irascibilitate, obositor. Berbecul, un semn de Foc, iar Racul, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: Natura acestor semne este diferită şi, prin urmare, pot întâlni nenumărate obstacole. Întâlnirea dintre Marte, guvernatorul Berbecului, semn de Foc, și Luna, guvernatoarea Racului, semn de Apă, este una dificilă. Relația este destul de agitată, cu multe situații contradictorii, cum ar fi: prieteni total diferiți, obiceiuri diferite, moduri de relaxare și raportarea la familie diferite. Pentru ca această relație să poată funcționa, trebuie mai întâi să acceptați diferențele care există între voi. Acestea ţin de caracter, de atitudine, de educaţie. Dar în cazurile karmice se poate observa contrariul, iar relaţia poate să meargă foarte bine.
Bani, carieră, afaceri: Nu vă încăpățânați şi încercaţi să colaboraţi. Berbecul ar putea reproşa nativului Rac faptul că investeşte mult în locuinţa proprie. Iar acesta, la rândul lui, poate fi deseori certat, deoarece face speculaţii financiare.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit