Ce CADOURI preferă nativii din zodia RAC

731
0
SHARE
Astrologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: birkatelyon.com

Cele mai inedite și mai potrivite cadouri pentru zodia Rac, în funcție de caracteristicile acestei zodii

Soarele se află în semnul zodiacal RAC de la 22 Iunie la 23 Iulie. Este locul de domiciliu al Lunii. Semnul zodiacal Rac influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Rac și pe cei care au ascendentul naşterii în Rac.

Cei născuți în zodia Rac au o fire complexă, sunt iubitori, creativi, iubesc arta, în special poezia. Ca să alegem cadouri potrivite în funcție de zodie pentru cei din zodia Rac, ideal ar fi să ne orientăm spre obiecte care să le atingă coarda sensibilă a sufletului prin simbolistica lor.

Din dorința de a nu ne supăra, Racul va juca teatru și ne va face să credem că l-am făcut fericit prin cadoul pe care i l-am oferit, dar în realitate numai el va ști ce este în sufletul său. Poate că de aceea nu este cel mai simplu lucru să alegem un cadou potrivit pentru un Rac.

Totuși, putem intui ceea ce le place, racii sunt atât de sensibili, încât tresar de cum zăresc cadoul, de aceea acesta trebui să fie ambalat într-un mod inedit, să-i taie răsuflarea și să-l facă curios. După ce desfac ambalajul, Racii se așteaptă să vadă un cadou făcut din suflet, iar un mesaj romantic, o strofă dintr-o poezie scrisă pe o felicitare ar trebuie să fie primul lucru pe care să le cadă ochii.

Apoi ar fi încântat să descopere un obiect pe care să-l păstreze ca amintire, decorațiune pentru casă, statuetă care să exprime iubirea, fericirea, armonia, față de masă și ustensile pentru bucătărie, un covor special etc.

DE INTERES: Zodia RAC

Poate că Racii sunt singurii care se bucură să primească un obiect de anticariat sau un obiect pe care l-au văzut la noi acasă și apoi l-au dorit pentru ei.

O altă alegere potrivită ar putea fi cărțile de colecție, cu coperți deosebite, albumele foto, cuțitele pentru bijuterii sau pentru ceasuri.

“Familist de meserie”, Racul se va simți stânjenit să primească doar el un cadou, de aceea ar trebui să avem grijă să dăruim câte ceva și celor din familia sa. Numai așa l-am putea face cu adevărat fericit.

Racilor le place arta, am putea să-i răsfățăm cu o reproducere după un pictor celebru sau cu un tablou pictat de noi, ceea ce îi va da complet pe spate, vor aprecia gestul nostru de a investi atâta timp pentru a le face o bucurie.

Racii nu refuză nici invitațiile în oraș, se vor simți ca în rai la un restaurant boem cu grădină de vară. Ca un secret, Racii sunt topiți după croaziere, iar pentru cine își permite financiar, ar putea să le ofere un bilet surpriză, gest pe care aceștia nu îl vor uita toată viața.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
PE ACELAȘI SUBIECTSecrete dezvăluite

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

Top vizualizate

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.