Rac. Zodia Rac femeia și bărbatul Rac în zodiac

Soarele se află în semnul zodiacal RAC de la 22 Iunie până la 23 Iulie. Este locul de domiciliu al Lunii

Semnul zodiacal RAC influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul RAC și pe cei care au ascendentul naşterii în Rac.

În zodiac Racul este un semn de apă, fecund şi instabil. Indică tradiția, patriotismul, lucrurile care au legătură cu trecutul, cu familia.

La o aspectare armonică, Racul este foarte ataşat, receptiv la suferința aproapelui şi binevoitor. Este creativ, cu înclinație către poezie sau artă abstractă, ori religie.

La o aspectare dizarmonică, Racul este susceptibil, leneş, fabulează, fără cuvânt, vagabond, vicios.

Loading...

Verbul Racului este „a simţi” și este foarte tenace în urmărirea scopului propus.

Nu-ți place să vorbești despre tine și îți păzești bine secretele. În interior poți fierbe, dar în exterior afișezi un zâmbet pașnic și inocent. De cele mai multe ori Racii au un ten ori foarte deschis ori foarte închis la culoare.

Femeia din zodia Rac

Cea mai familistă femeie din Zodiac este Femeia Rac, aceasta este guvernată de Lună, cu alte cuvinte toate activitățile ei se bazează pe instinct, pe iubire, pe devotament și credulitate.

La începutul unei relații, Femeia Rac poate să se arate indiferentă față de tine, dar odată ce vei insista și îi vei dovedi că îți dorești ca ea să devină partenera ta, aceasta se va îndrăgosti iremediabil.

Dintre nativele din zodii doar femeia Rac este dependentă de sprijinul celor pe care îi iubeşte, de aceea în situațiile de criză sentimentală va ajunge la șantaj, la urmărire, la manipulare și va face absolut tot posibilul ca să te recucerească, ceea ce se și întâmplă.

Are simțul umorului bine dezvoltat, de multe ori ajunge la ironie, dar de regulă, în momentul în care este într-un cerc de prieteni stă și analizează și intervine doar cu câte o remarcă dură.

Este o femeie răzbunătoare dacă te joci cu sentimentele ei, de cele mai multe ori toate strategiile ei sunt duse la bun sfârșit, îi place să se bucure de succes.

Este o femeie fidelă, care ține la siguranța familiei, de cele mai multe ori acolo unde întâlnim o Femeie Rac întâlnim și o relație de lungă durată, își dorește mulți copii, se implică alături de aceștia în procesul de învățare.

Bărbatul din zodia Rac

Bărbatul Rac este un cavaler care poate face pe orice femeie să îl dorească, știe cum să își folosescă tonul vocii, mimica feței și cuvintele, astfel încât să te vrăjească de la prima întâlnire.

Știe că prima impresie contează și de aceea dă tot ce este mai bun din el pentru a te impresiona de la primele întâlniri. Nu îți vei da seama ce se ascunde în spatele imaginii pe care acesta și-o proiectează. Adevărul este că acest semn din zodii de apă va încerca să își protejeze sensibilitatea și vulnerabilitatea afișând o imagine mai dură decât este de fapt.

Înțelegător, vesel, dispus să te asculte și să îți vorbească, bărbatul Rac s-ar putea transforma deodată într-o persoană închisă, prea puțin comunicativă. Te vei obișnui cu schimbările lui dese de dispoziție, după ce vei descoperi că are tendinta de a-și ascunde sentimentele reale și sensibilitățile, mai ales la începutul relației, când încă nu te cunoaște.

Bărbatul Rac își dorește de la femeia de lângă el sprijin constant, necondiționat, încurajări, oferind în schimb iubire, stabilitate, cuvinte frumoase. În cercul de prieteni este acea persoană care mereu vine cu întrebări într-o discuție. Este un bărbat fidel, dar îi place să se joace cu mintea soției pentru a vedea cum se manifestă aceasta la gelozie.

Copilul Rac

Copiii Rac sunt din fire lacomi, trebuie supraveghiat din vreme și puşi la punct, să nu depășească normele unei diete echilibrate.

Copilul este sensibil la cei din jur de aceea părinţii vor fi atenți la anturajul copilului întrucât, prost ales, îi poate provoca nenorociri.

loading...

În continuare Zodiac Rac, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea
Horoscop Rac 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2020!

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.