Fecioară. Zodia Fecioară femeia și bărbatul Fecioară în zodiac

Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22 septembrie. Este locul de domiciliu al planetei Mercur

Semnul zodiacal FECIOARĂ influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul FECIOARĂ și pe cei care au ascendentul naşterii în Fecioară.

În zodiac Fecioară este un semn de pământ, steril şi mutabil. Indică ființe care muncesc și caută înțelegerea, nu confruntările.

La o aspectare armonică, cel însemnat de zodia Fecioară este chibzuit, de cuvânt, iubitor de animale și natură, bun sfătuitor.

La o aspectare dizarmonică vom avea contrariul: preocupări exagerate, idei fixe, maniac, tipicar.

Loading...

Caracteristica acestui semn este: „a analiza”. Nativii din zodia Fecioară sunt persoane realiste, care oferă sfaturi după un proces atent de analiză.

Face parte din zodii de pământ și are caracteristicile:

FEMEIA din zodia Fecioară

Primul sentiment care îl încerci în momentul în care întâlnești o Femeie din zodia Fecioară este că ai întâlnit femeia ideală, care cuprinde trăsăturile mamei, soției, surorii, amantei și prietenei la un loc.

Această femeie poate juca mai multe roluri în relația cu tine.

Femeia Fecioară își va asuma responsabilitatea și pentru viața ta, se va identifica cu problemele tale, va încerca să le rezolve cât mai repede, dar nu va uita să îți atragă mereu atenția asupra ceea ce a făcut pentru tine. De fapt ea încearcă prin acest șantaj al responsabilității și al datoriei să te facă să nu renunți la ea, să ajungi să crezi că ea este ceea ce tu îți poți dori în viață.

La un moment dat se va identifica atât de mult cu această misiune de a salva familia, prietenii, omenirea, încât va uita să mai trăiască pentru ea, între timp vei constata faptul că s-a schimbat radical, din toate punctele de vedere fizic, psihic, spiritual.

În momentul în care își va da seama că face o greșeală renunțând la propria viață, abia atunci va începe să trăiască. De regulă conștientizează aceste stări când se ajunge la o boală sau când va observa că ceilalți o evită.

Recomandăm doamnelor Fecioară să nu își mai asume rolul de Super Erou și să încerce să își dea seama de unde vine acest instinct.

BĂRBATUL din zodia Fecioară

Bărbatul Fecioară asigură stabilitate în relație, este unul dintre fidelii Zodiacului.

Loialitatea față de femeia pe care o iubește de multe ori face ca această relație să fie invidiată de toți cei apropiați. Bărbatul Fecioară mereu se consultă cu partenera când dorește să ia o decizie, de aceea se bucură de respectul acesteia.

Dacă ai o întâlnire cu un bărbat Fecioară, îți recomandăm să fii atentă la tot, dacă este călcată cămașa, dacă te-ai machiat simplu, dacă este curată vestimentația etc. deoarece acesta te va analiza din toate punctele de vedere. Dacă vei trece testul cu detaliile, ai șanse să fii căutată și pentru o a doua întâlnire. Nu îi plac femeile neîngrijite, vulgare sau obraznice. Îi displac manifestările emoționale în public.

Copilul din zodia Fecioară

Dacă ai un copil în zodia Fecioară este bine să-l anunți din timp ce are de făcut, deoarece el vrea să facă totul bine.

Știe mai mult decât arată, observă mai mult decât îți dai seama, gândește mai mult decât vorbește. Totuși, nu-i permite să-i vorbească pe alții, folosind metode de corecție adecvate, spre deosebire de alte zodii el suferă în tăcere dacă este criticat.

Îl poți disciplina și ajuta oferindu-i posibilitatea să facă lucruri simple, pe care știi sigur că le poate face singur. Nu-l chinui cu obiective prea înalte, pentru că, dacă nu le va putea îndeplini, va fi dezamăgit.

loading...

În continuare Zodiac Fecioară, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Nu te interesează efectele pe care le au acțiunile tale asupra celor din jur. Uneori poți răni
Horoscop 2019 FECIOARĂ DRAGOSTE: La nivelul acestui capitol, luna Ianuarie 2019 va face lumină

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.