Zodia Fecioara bani. Bani, cariera si afaceri pentru Fecioara

Nu te cerți pentru a-ți apăra punctele de vedere. Pur și simplu te încăpățânezi și le pui în practică.

Cu o perseverență de nezdruncinat, Fecioara își îndeplinește sarcinile, acestea o fac un angajat ideal.

O Fecioară, ca șef, își face griji dacă angajații își fac sau nu treaba așa cum trebuie și de aceea preferă să facă totul pe cont propriu.

Profesii potrivite pentru Fecioară: organ de control, contabil, ceasornicar, bibliotecar, tipograf, funcţionar de birou, mecanic sau inginer mecanic, medic generalist, farmacist, gastroenterolog, statistician, veterinar, analist.

Sunt persoane plăcute la serviciu și le place să interacționeze cu cei din jur chiar dacă nu își fac prieteni așa de ușor. Nu înseamnă NU și da înseamnă DA, pentru că au încredere în judecata lor. Nu tolerează trădările din partea colegilor, șefilor sau angajaților tăi. O promisiune este o promisiune și trebuie respectată. Dacă cineva o încalcă se îndepărtează pentru totdeauna de acea persoană. Au o fire mai tăcută și nu se agită.

În postura de lider, o Fecioară dă dovadă de generozitate și de o modestie demnă de admirat. Își bazează afacerile pe statistici și nu își asumă riscuri majore. Dacă nu înțelege ce ai de făcut, nativii pun întrebări.

Totul despre zodia Fecioară:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!