Aplica

Sanatate Fecioara

Nu te interesează efectele pe care le au acțiunile tale asupra celor din jur. Uneori poți răni din nepăsare.

Problemele de sănătate pot fi legate de o digestie defectuoasă.

Ai nevoie de perioade în care să ții diete de detoxifiere. Îți sunt foarte utile exercițiile de respirație și plimbările în aer liber, la munte sau la mare. Ai tendințe ipohondre.

Organele sensibile: intestinele
Boli: tulburări de digestie, diaree, balonări, constipații, probleme hepatice și cu tranzitul intestinal, boli datorate unei absorbții defectuoase.

Puncte tari: inteligență, precizie, realism, precauție, sensibilitate, cu picioarele pe pământ, loialitate, echilibru, de cuvânt, de încredere, cu tact, discreție.
Puncte slabe: analiză exagerată, criticism, încăpățânare, scepticism, inflexibilitate, te bagi în vorbă și întrerupi interlocutorul, iritabilitate, persoană maniacă.

Oportunități: gândești situațiile profund și logic. Acest lucru te face să ai rezultate excelente. Te bazezi pe intelectualitatea ta și pe stilul tău rafinat.
Amenințări: uneori înțelegi mai greu situațiile din jurul tău și te înfurii. Te lași influențat de egoismul personal atunci când ești în stări de dizarmonie. Îi critici pe alții, dar nu suporți nicio critică adusă la adresa ta.

Totul despre zodia Fecioară:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!