Aplica

Zodia Fecioara in dragoste si relatii, horoscop Fecioara dragoste

Zodia Fecioară în dragoste, ce femei preferă bărbatul Fecioară și comportament femeia Fecioară în dragoste

Din punct de vedere sentimental, bărbaţii Fecioară sunt foarte susceptibili, dar cu apetituri moderate şi întotdeauna înfrânate de teama bolilor. Femeile sunt plăcute, moderate, vesele şi mereu în aşteptarea unei fericiri la care visează.

Critici tot ce prinzi și acest lucru este dușmanul tău în comunicarea relațională. Ai talentul să te autoconvingi că cineva nu te iubește, nu te apreciază și nu te dorește. Aceasta este o atitudine prin care îți faci foarte mult rău și suferi fără rost.

Dacă ți se înșală încrederea, nu o mai acorzi niciodată. Te atașezi de persoana iubită și o iubești necondiționat, chiar dacă ea greșește. Cu toate acestea, îți exprimi mai greu sentimentele, vorbești puțin și la subiect.

Stabilitatea și loialitatea în cuplu sunt tot ce contează pentru tine. Nu depinzi de compania persoanei iubite. Când ești fără ea, te bucuri de o lectură bună, de un film preferat, creezi ceva sau te gândești la o anumită situație ce trebuie rezolvată.

Nu îți arăți punctele vulnerabile și dacă persoana iubită ți le descoperă, te înfurii rău de tot. Îți place să seduci prin talentele tale și să asculți muzică bună.

În continuare Zodiac Fecioară, pe domenii de viață:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!