Horoscop Amoros Fecioara. Ce vor femeia si barbatul Fecioara in pat

Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe principiul ”nicio femeie nu îmi va rezista”. Dorințe ascunte din viața amoroasă a nativilor Fecioara

Femeia Fecioară în pat

Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Te-ai aștepta de la ea să aibă unele standarde mai înalte, să fie mai firavă, mai sensibilă, dar din contra, îi place tot ce este mai sălbatic.

Toate acestea însă vor ieși la suprafață în momentul în care aveți o relație serioasă, până atunci va ține în ea aceste fantezii. Poate transforma un sărut într-o experienţă pasională. Chiar dacă este atât de deschisă la provocări, își alege un bărbat timid, care să accepte aceste provocări, care să aștepte încuviințarea ei pentru a se urca în pat.

Femeia Fecioară crede că romantismul e foarte important, iar bărbatul care se limitează la aspectele fizice nu înţelege şi nici nu apreciază esenţa amorului.

Răspunde la provocările cele mai complicate, întrucât este guvernată de Mercur în ceea ce înseamnă curiozitate.

În concluzie, sub masca ei rece, Fecioara ascunde o latură sălbatică. Iubitul care va accepta ceea ce își dorește se va bucura de fidelitatea ei pe vecie.

Bărbatul Fecioară în pat

Bărbatul Fecioară merge pe principiul ”nicio femeie nu îmi va rezista”, ceea ce este adevărat, deoarece are toate replicile cu el, inteligența sa nativă va face ca din primele minute acea femeie să își dorească să fie în brațele sale.

Este o fire logică și știe cum să pună problema, astfel încât să dea impresia că deține adevărul absolut. Îi place să facă pe timidul, să lase partenera să aleagă ceea ce își dorește, când, de fapt, el observă în tot acest timp și decide dacă acea femeie este de viitor sau nu.

Pune mare preț pe tactul, bunele maniere, capacitatea de a purta o discuţie despre subiecte foarte variate.

Asemenea Bărbatului Gemeni, se incită psihic, vizual, dar se manifestă în mod diferit. Este genul de bărbat care așteaptă să fie dominat, căruia îi place să îi spui ce să facă, să îi ordoni, pe unii chiar să îi umilești, la modul pozitiv. Își doreşte manifestări furtunoase din partea ta, iar el să fie un simplu sclav, metaforic vorbind.

Bărbatul Fecioară îți va satisface toate fanteziile, el se mulțumește doar dacă tu ai ajuns la extaz. Dacă nu vei comunica cu el pentru a afla ce își dorește, să știi că va ajunge la indiferență în ceea ce înseamnă relația intimă.

Îl plictisește monotonia. Această frigiditate este mai degrabă reflectarea răcelii emoţionale pe care o cultivă bărbatul Fecioară cu o perseverenţă demnă de o cauză mai bună.

Nativul intuieşte corect acest fapt – a face dragoste înseamnă contact total cu femeia, o fuziune care depăşeşte epiderma. Iar el tocmai de asta se teme.

Vrea să păstreze controlul mental şi cum erosul trezeşte în om suprema beţie, preferă să suprime erosul. Desigur, asemenea tendinţe nu sunt conştiente în general şi nici extreme în majoritatea cazurilor.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare Zodiac Fecioară, pe domenii de viață:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.