Transport gratuit peste 140 lei

Compatibilitate Pești - Explozie uimitoare de emoții pentru nativii Pești

Află totul despre relațiile de dragoste și profesionale dintre nativii Pești și ceilalți nativi din zodiac. Află ce predomină în relație și dacă există

armonie. Descoperă care sunt zodiile cu care nativii Pești au o bună compatibilitate și cât de bine se înțeleg cu celelalte zodii. Tu ai aflat cu cine au Peștii o bună compatibilitate?


Compatibilitatea Pești - Berbec

În această relație, divergențele de gândire și atitudine creează o uvertură pentru un spectacol al certurilor și conflictelor, ce aduce un dramatism captivant în povestea lor.
NivelNivelNivelNivelNivel

Berbecul: zodie de Foc, Cardinală

Personalitate: Marte

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Venus.

Pești: zodie de Apă, Mutabil

Personalitate: Neptun (modern) și Jupiter (tradițional)

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Mercur

Personalitate comună: imaginație, inteligență, gândire profundă, scepticism, critică, bârfă, blamare, cruzime, invidie. Berbecul, semn de Foc, iar Peștii, semn de Apă.

Relație Berbec-Pești: Bazate pe teama nativului Pești de a nu fi înșelat de nativul Berbec, care se va plictisi groaznic în preajma sa. Agresivul Marte, guvernatorul Berbecului, împreună cu vindecătorul Jupiter și Neptun, guvernatorii Peștilor, pot scoate la suprafață pasiuni, obiceiuri oculte, ritualuri.

Pentru ca această relație să depășească momentul critic al începutului și pentru ca relația să dureze, va fi necesar să renunțați la orgoliu, la îngâmfare, bârfă, șantaj și să îngropați securea războiului pentru totdeauna. O asftel de relație poate funcționa doar atunci când este vorba de o situație karmică.

Relația Berbec Pești

Diferențele dintre parteneri sunt de la cer la pământ. Pentru ca aceasta relație să ajungă la stadii superioare trebuie schimbată atitudinea, gândirea, ideile și concepțiile ambilor parteneri, de la naștere și până se întâlnesc.

Nativului Pesci îi place ca partenerul său să fie puternic: bun, pe asta o ai. Nu vrea să dețină controlul: încă un punct câștigat. Nu îi place să ia hotărâri: ai zice că este perechea perfectă pentru tine. DAR...

Nativul Pesci este dedicat celorlalți, personalitatea lui este aproape volatilă, este altruist și capabil de sacrificii enorme. Asta e frumos, și sigur te va fascina lumea lui interioară, numai că este cam prea des cu capul în nori, iar chestia aia cu sacrificiul de sine o să te calce pe nervi când o să vezi cum îi lasă pe ceilalți să profite de el, fără să spună nimic.

Iar dacă ai să încerci să îi spui asta, ori o să ridice din umeri (ce îi pasă lui de chestii de astea lumeste), ori o să înceapă să-ți explice că nu contează, că pe el îl interesează binele pe care l-a făcut, nu ce a primit în schimb.

Ehei, cam aici începe Berbecul să spună STOP. Pesci se ocupă de salvarea omenirii, dar Berbecul este semnul lui "EU, eu, eu primul"... Se spune că Pesci are sufletul bătrân și că înțelege toată durerea lumii, că are o lumină interioară, dar toate chestiile astea care-l interesează pe el ție ți se par de-a dreptul bizare, dacă nu chiar nesănătoase.

Dragoste Berbec Pești

Dacă ai pus ochii pe un Peste, ține minte să fii tu însuți: nativul Pesci adoră spiritul viu, agresivitatea și optimismul Berbecului. Iar dacă ai să vrei un răspuns cinstit, poți să fii sigur că-l vei avea, fiindcă Pesci înțelege foarte bine natura umană. Din păcate, uită adesea să trăiască (sau să revină) pe Pământ ca toți ceilalți și o să te scoată din sărite destul de repede, epuizându-ți energia.

Dacă ai să fii în stare de puțină răbdare din când în când, nativul Pesci va fi mulțumit. Dar, în timp, o să te exaspereze această eternă victimă a universului, căreia în plus îi mai și place să stea acasă sâmbătă seara, în loc să meargă la vreo petrecere. Iar nativul Pesci se va simți neglijat, fiindcă în adâncul sufletului este foarte posesiv, o calitate care pe tine te cam terorizează.

Berbecul nu este o zodie prea subtilă, așa că vei sesiza târziu că Pesci cel sensibil s-a saturat în sfârșit. Adesea prea târziu, când acesta din urmă a și plecat. Pentru a nu se mai întoarce. Oricum, ar fi sfârșit prin a-ți face viața mult mai dificilă: Focul nu poate coborî în adâncurile Apei fără a se stinge.

O relație care promite mult și poate debuta adesea furtunos, dar în care niciunul nu va fi satisfăcut după un timp, când atracția noului s-a sfârșit.

Bani și carieră Berbec Pești

Când vine vorba de bani și carieră, cuplul format din Berbec și Pești poate fi o combinație intrigantă. Berbecul, energic și ambițios, este gata să ia lumea cu asalt, având o dorință puternică de succes și realizare. Pe de altă parte, Peștii, fiind sensibili și creativi, aduc o perspectivă unică asupra lucrurilor.

Berbecul poate oferi impulsul și determinarea necesară pentru a atinge obiectivele financiare, în timp ce Peștii aduc o intuiție profundă și o abilitate de adaptare în fața schimbărilor. Această combinație poate aduce succes în domenii creative sau în care empatia și sensibilitatea sunt valorizate.

Totuși, trebuie să existe o echilibrare între ambiția Berbecului și nevoia de stabilitate și siguranță a Peștilor. Comunicarea deschisă și sprijinul reciproc sunt cheia pentru a evita conflictele și a dezvolta o strategie financiară comună.

În final, cuplul Berbec Pești poate atinge succesul în bani și carieră atunci când își folosesc abilitățile și talentele complementare, respectând și susținându-se reciproc în călătoria lor către prosperitate.

Recomandări pentru o relație de succes

Pentru a construi o relație de succes între Berbec și Pești, este important să adopți anumite recomandări. În primul rând, cultivă comunicarea deschisă și sinceră, în care să-ți exprimi nevoile și gândurile într-un mod clar și empatic.

În al doilea rând, dezvoltă înțelegerea și acceptarea reciprocă. Berbecul, plin de energie și hotărâre, trebuie să își recunoască și să respecte sensibilitatea și natura visătoare a Peștilor.

În plus, este vital să creezi un echilibru între independență și colaborare. Fiecare partener trebuie să aibă spațiu și libertatea de a-și urma propriile pasiuni și interese, dar și să se implice activ în construirea unei relații solide.

Nu în ultimul rând, manifestă empatie și susținere reciprocă în fața provocărilor și dificultăților. Această legătură solidă între Berbec și Pești poate să aducă armonie și împlinire într-o relație de succes.

Compatibilitatea Pești - Taur

Cu atât de multe puncte comune, căsătoria pare un destin inevitabil pentru acest cuplu.
NivelNivelNivelNivelNivel

Taur: zodie de Pământ, Fixă

Personalitate: Venus

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Pluton/Marte

Pești: zodie de Apă, Mutabil

Personalitate: Neptun (modern) și Jupiter (tradițional)

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Mercur

Personalitate comună: înțelepciune, imaginație, visare, nostalgie, inteligență, gândire profundă, iubire, creativitate, dogme și înclinații spre critică. Taurul este un semn de Pământ, iar Peștii, un semn de Apă.

Relație Taur Pești: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de devotament, care fac ca iubirea să apară din senin sau chiar de la prima vedere. Succesul material, creativitatea și fericirea sunt atuurile acestei relații, deoarece vorbim despre două semne ce se completează de minune.

Un pericol este că Taurul, fiind fix, va dori să dețină controlul, uneori exagerând cu pretențiile la adresa caracterului nativului Pești. Rezultatul acestor încercări de dominare se vor materializa în certuri inutile. Peștii vor completa lipsa de imaginație a Taurului, prin urmare, se pot susține reciproc.

Dragoste Taur Pești

Taur și Pești, Pământ senzual și lacuri visătoare...

Pentru un Taur, Peștele chiar este o combinație perfectă, cu poezia lui ciudată, cu sensibilitatea, înțelegerea și spiritul de sacrificiu care caracterizează acești nativi aflați sub semnul lui Neptun, cel dătător de vise și ceturi.

Peștele te va învăța subtilitatea vieții trăite la nivel artistic, altruismul, iar tu ai putea să-l scoți mai mult în lume, să-l ajuți să aibă încredere în sine și, mai ales, să-i oferi o bază materială (Pestele nu prea are treabă cu banii, nu-l interesează chestiile astea atât de lumești), să-l înveți să-și administreze mai bine banii și să nu se lase exploatat. Vă veți simți bine împreună, iar Peștele te va înțelege și aprecia foarte mult, deoarece admira și respectă soliditatea și perseverența, tarmurile și tărâmurile pe care se poate baza.

În curând, însă, vei realiza că Peștele acesta nu are niciun os de realitate în trup! Nu-i nimic, vei spune, ai tu simț practic cât pentru doi. Pe deasupra, nativului din Pești îi place să fie condus, așa că și în acest aspect combinația este perfectă.

Peștele nu are un ego prea proeminent (unii încă se mai întreabă dacă zodia asta ARE sau nu o personalitate proprie!), el este apa care ia forma oricărui vas, așa că se va adapta foarte repede la stilul tău de viață. În plus, un duș rece de realism îi face bine din când în când și știe să aprecieze un sfat bun. Nu se va sprijini prea mult pe tine: cel mai adesea, are propriile lui planuri și proiecte.

Când se îndrăgostește, nativul din Pești se îndrăgostește cu sufletul, cu trupul și cu mintea, și pentru el dragostea este o experiență aproape mistică. Asta s-ar putea să te enerveze uneori, dar în general este atât de dispus să lase de la el, încât obții ușor ceea ce vrei. El, pe de altă parte, se va înfiora îngrozit când te va vedea cum tot strângi bani și îi pui deoparte, asta nu-i normal în lumea în care trăiește el și nici nu înțelege goana asta după lucruri materiale.

Așadar, e clar, dacă cineva va aduce bani în casă, tu vei fi acela: chiar dacă Peștele este bărbat, el nu face bani de dragul banilor, el doar își face meseria cu pasiune... Singura problemă s-ar putea să apară când îl vei vedea cum cheltuiește pentru a ajuta copii orfani sau bătrâni neajutorați, pentru a-i lua nu știu ce vecinei de la etajul 7, pentru că îi este milă de ea, sau pur și simplu fiindcă îi place atât de mult să dea, să ofere.

Asta o să te cam calce pe nervi, fiindcă tu nu înțelegi astfel de porniri, nesănătoase: banii trebuie strânși și administrați cu chibzuială, nu dați pe niște vaze cu picturi simbolice, fără de care Peștele nu mai poate trăi.

De fapt, chestia cu banii ar putea fi singura voastră problemă: Peștele dă fără să aștepte nimic în schimb, iar Taurul (ca și noi, ceilalți, de altfel) nu prea pricepe astfel de chestiuni!

Fidelitate? Da, Peștele are și așa ceva în stoc și o oferă cu drag, ba chiar fără să ceară prea mult în schimb. Cu greu se hotărăște, ca și tine, dar hotărârile lui sunt ferme.

Cel mai bine se amestecă apa și Pământul la nivelul relațiilor fizice. Pentru nativul din Pești, sexul este o experiență aproape mistică, ceea ce - în combinație cu darul tău de a face dragoste, moștenit de la frumoasa Venus, ce-ți este stăpână a zodiei - nu poate duce decât la perfecțiune. Aceasta este o dragoste care durează.

Tendrețea și afecțiunea? Peștele are și de dat la alții. Fiind și imaginativ, sexul cu el poate fi mereu o experiență interesantă, mai ales pentru un Taur care iese greu din tiparele care îi plac atât de mult. Tu te pricepi la forme și realități, la tangibil. Peștele este adesea exotic și uneori chiar ciudat, așa că, uneori, o să te cam chinuie întrebări de genul: "auzi, dar chiar TREBUIE să mănânc toate chestiile astea la lumina lumânărilor? Nici nu văd ce bag în gură!" Dacă poți să o iei pe drumul creat de el, vei descoperi o lume eterică și fascinantă.

Numai să nu-ți lași Peștele să o ia prea mult razna - are această tendință în tot ce face. Dacă, pe de altă parte, încerci să-i scoți capul din nori cu chestii practice... o să-l dezumfli complet, așa că mai ușor cu prozaismul în preajma lui, altfel îl pierzi de tot și, în general, Peștele când pleacă, pleacă pe bune, adică de tot.

Așadar, se poate? Da, cu siguranță, dacă ești dispus să fii iubit într-un fel pe care nu-l pricepi, să-i accepți Pestelui capriciile și să intri într-o lume fără nicio bază solidă, doar cu multă, multă imaginație și trăire în prezent.

Bani și carieră Taur Pești

Bani și carieră: Cuplul Taur Pești, o combinație prosperă și intuitivă. Taurul aduce stabilitate financiară și un simț practic în gestionarea resurselor, fiind orientat către succesul material. Peștele adaugă o doză de inspirație și creativitate în abordarea profesională, urmărind chemarea interioară și conexiunea cu lumea subtilă.

Împreună, acești parteneri pot construi o fundație solidă și prosperă, având un echilibru între pragmatism și visare. Taurul oferă Peștelui sprijin și încredere în administrarea finanțelor, în timp ce Peștele îl încurajează pe Taur să-și exploreze talentele ascunse și să se conecteze la sensul mai profund al carierei. În acest cuplu, bani și carieră devin elemente armonios integrate în viața lor împreună

Recomandări pentru o relație de succes

Recomandări pentru o relație de succes Taur Pești: Cultivați empatia și înțelegerea reciprocă, deoarece sunteți două semne sensibile. Fiți deschiși și comunicativi, împărtășind visele și aspirațiile voastre. Acordați timp și spațiu pentru a vă bucura de latura voastră creativă și spirituală împreună. Învățați să gestionați diferitele abordări ale banilor și ale planificării financiare. Încurajați-vă reciproc să vă dezvoltați și să explorați noi oportunități în carieră.

Construiți un mediu de încredere și sprijin, unde vă puteți susține reciproc în momentele de dificultate. Păstrați vie pasiunea și romantismul în relația voastră, creând momente speciale și surprinzătoare. Fiți receptivi și găsiți echilibrul între stabilitatea și adaptabilitatea necesare pentru a face ca această relație să prospere.

Compatibilitatea Pești - Gemeni

Este o relație cu multă tensiune, divergențe, păreri diferite. Șanse minime ca relația să reziste, doar în funcție de harta natală.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: creativitate, credință, religie, psihologie, inteligență, gândire profundă, imaginație, artă, visare, călătorie. Gemenii, semn de Aer, iar Peștii, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de neîncredere și caracterizate de instabilitate, ceea ce face ca iubirea să aibă parte de schimbări bruște. În relația dintre nativul Pești (plin de imaginatie, guvernat de Neptun, semn de Apă, cu tendință spre introspecție) și nativul Gemeni (practic, comunicativ, deschis, guvernat de Mercur) fiecare pleacă de la premize diferite, dar cu mult efort puteți ajunge la un numitor cumun. Latura senzuală face ca această combinație astrală să fie posibilă.
Bani, carieră, afaceri: este un punct sensibil, indicat ar fi să vă consultați de fiecare dată când unul dintre voi va dori să facă o investiție, altfel totul se va termina foarte repede. Gusturi diferite pe multe planuri: vestimentar, culinar, imobiliar, artă etc.

Compatibilitatea Pești - Rac

Dragoste la prima vedere, o relație de complementaritate din toate punctele de vedere.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: emoție, depresie, insomnie, înțelepciune, inteligență, telepatie, șantaj, sabotaj, gândire profundă, cu înclinații spre izolare de alte persoane. Racul este un semn de Apă, iar Peștii, un semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de fidelitate și caracterizate de stabilitate, ceea ce va face ca iubirea să se manifeste cât mai repede. Ambele semne sunt de Apă, așadar, se pune accentul pe emoții și pe sentimente. Latura senzuală va atinge cote maxime și va consolida relația și sentimentele dintre voi. Nativul Pești își va idolatriza partenerul, iar în cele din urmă își va asuma responsabilitatea totală față de necesitățile acestuia.
Bani, carieră, afaceri: în echipă, reușita financiară este garantată. Fiecare va veni cu aportul caracteristic și va face ca orice inițiativă să fie o reușită. În afaceri, veți lucra foarte mult cu intuiția.

Compatibilitatea Pești - Leu

O relație predispusă certurilor, din cauză multor diferențe de gândire, de atitudine etc.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, orgoliu, gândire profundă, mânie, șantaj, visare, credibilitate, aroganță. Leul este un semn de Foc, iar Peștii, un semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de instabilitate, ceea ce va face ca iubirea să dispară repede. Inițial, lucrurile se precipită, întrucât atracția este mare. Leul găsește pe cineva care să îi satisfacă fanteziile și cam atât. Pentru ca această relație să prindă rădăcini va fi nevoie ca nativul Pești să își asume mai multă responsabilitate și să mai renunțe la atâta visare. Multe puncte diferite, dar cu unele eforturi se poate conviețui.
Bani, carieră, afaceri: Leul nici nu va dori să audă că partenerul său dorește să preia controlul financiar. În opinia sa, partenerul lor nu cunoaște valoarea banului.

Compatibilitatea Pești - Fecioară

O relație în care arta, romantismul, dragostea pot stârni în fiecare partener pasiuni noi. Multe puncte comune, ceea ce va face ca aceast cuplu să ajungă repede la starea civilă.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: creativitate, inteligență, gândire profundă, sensibilitate, iubire, artă, visare, emoție, fidelitate, gelozie. Fecioara, semn de Pământ, iar Pești, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de sinceritate, care conferă relației stabilitate. Deoarece ambii sunteți semne mutabile, comunicarea va ocupa un lor important în relația voastră. Chiar dacă Fecioara este renumită pentru critica pe care o face, alături de Pești va învăța că este în avantajul vostru să gândescă înainte să vorbească. Dacă veți învăța să vă respectați unul pe celălalt, totul va decurge de la sine în familie: fără certuri, reporoșuri, șantaj, violență.
Bani, carieră, afaceri: nativul Pești va prelua controlul financiar, va avea grijă să o motiveze pe muncitoarea Fecioară, asfel încât, la final, situația financiară să fie una satisfăcătoare.

Compatibilitatea Pești - Balanță

O relație predispusă multor certuri, din cauză multor diferențe de gândire, de atitudine etc.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: sensibilitate, emoție, depresie, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, singurătate, reproșuri, intuiție. Balanța, semn de Aer, iar Peștii, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de neîncredere și caracterizate de instabilitate, care fac ca această relație mereu să fie "pe muchie de cuțit", chiar dacă la început totul se leagă, pentru că atracția fizică este mare, pe parcurs totul poate să se termine cu un gust amar. Fiecare dintre voi are anumite secrete pe care nu le va mărturisi, de fapt nu va avea încredere în partener ca să facă acest pas, asa că, se va izola de celălalt. Balanțele vor atrage asupra lor multe priviri, dar și gelozia nativului Pești, care va riposta violent. Indicat ar fi să se mai renunțe la orgolii și să se ofere încredere în partener.
Bani, carieră, afaceri: Balanța va prelua conducerea, întrucât, în viziunea sa, nativul Pești nu oferă stabilitate. Va fi o luptă pentru putere.

Compatibilitatea Pești - Scorpion

Armonia și echilibrul sunt cuvintele care caracterizează această relație. Există compatibilitate din toate punctele de vedere: spiritual, financiar, familial etc.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: sensibilitate, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, depresie, intuiție, creativitate, izolare de ceilalți. Scorpionul, semn de Apă, iar Pești, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente profunde de sinceritate, compasiune, înțelegere, care vor face ca această relație Scorpion-Pești să fie durabilă. Ambii parteneri sunt de Apă, așadar, veți stabili scopuri comune și veți lucra ca două pârâuri care se unesc și formează un râu. Peștii si Scorpionii comunică la un nivel mai subtil, chiar prin telepatie. De aici va veni și partea cu consolidarea relației. Va fi un echilibru în toate: financiar, profesional.
Bani, carieră, afaceri: Scorpionul va prelua controlul deciziilor financiare, iar nativul Pești, văzând că ceea ce inițiază partenerul dă roade, îl va urma. Vă susțineți reciproc.

Compatibilitatea Pești - Săgetător

O relație predispusă multor certuri, din cauză diferențelor de gândire, de atitudine. Totuși, dacă veți comunica mai mult, orice situație poate fi depășită.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: visare, iubire, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, dramatism, introspecție, contradicție. Săgetător, semn de Foc, iar Pești, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de curiozitate și caracterizate de dorință accentuată de a cunoaște misterele lumii înconjurătoare. Ambii parteneri sunt guvernați de Jupiter, planeta prosperității, dar totodată sunt semne mutabile, având caractere diferite. În timp ce Săgetătorul va dori să calătorescă, să exploreze fizic și, astfel, să se dezvolte spiritual, Peștele va alege să se retragă în spațiul său de intimitate, unde să exploreze spiritual (nu are nevoie să își consume energia cutreierând, asemenea Săgetătorului). Dacă vor cădea de acord asupra modului de gestionare a timpului liber, alegând detașarea unul de celălalt, vor face această relație posibilă.
Bani, carieră, afaceri: Fiecare consideră că celălalt cheltuie mai mult, prin urmare, vor deveni suspicioși. Săgetătorul va prelua inițiativele, iar nativul Pești, cu intuiția sa, va direcționa cârma relației.

Compatibilitatea Pești - Capricorn

Dragoste la prima vedere... o relație de complementaritate. Mereu va fi o luptă pentru preluarea controlului în relație.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: imaginație, intuiție, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, singurătate. Capricornul, semn de Pământ, iar Pești, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de stabilitate, ceea ce face ca acest cuplu să ajungă repede la altar. Ambii parteneri sunt atrași de partea credinței, de religie, de dogme și de principii tradiționale, acest aspect va ajuta ca relația să fie de durată. Atracția psihică este foarte mare, uneori se poate ajunge chiar la dependență reciprocă. Divergențele pot să apară de la prea multă visare venită din partea nativului Pești. Totuși, munca este necesară pentru a putea trăi, dar alături de Capricorn, nativul Pești va învăța să înțeleagă importanța acestui aspect.
Bani, carieră, afaceri: Controlul financiar și-l va asuma Capricornul, care va fi mulțumit că partenerul să se ocupe de casă și copii.

Compatibilitatea Pești - Vărsător

O relație predispusă multor certuri, din cauză multor diferențe de gândire, de atitudine. Totuși, dacă veți comunica mai mult, orice situație poate fi depășită.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: visare, vindecare, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, terapii alternative, telepatie, clarviziune. Vărsător, semn de Aer, iar Pești, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: Acest cocktail dintre Vărsător (semn de Aer, guvernat de Saturn și Uranus) și Pești (guvernați de Jupiter și Neptun) poate să te ducă cu gândul că orice e posibil atunci când îți dorești. Fiecare este încăpățânat și are creat un sistem de valori la care nu ar renunța nici dacă ar fi supuși torturii, dar, dacă vor găsi cauze comune pentru ce să lupte (ajutorarea copiilor, bătrânilor, nevoiașilor etc.) vor reuși să aibă o relație de durată. Ambii sunteți visători, însă Vărsătorul vrea să concretizeze prin muncă ceea ce vizualizează, în timp ce nativul Pești deja vede ceea ce o să se întâmple la final, motiv pentru care nu se agită.
Bani, carieră, afaceri: este recomandat ca fiecare să urmeze profesiile ce îi sunt pe plac și să țineți banii separat. Dacă se va opta pentru bani la comun, vor apărea certuri. Vărsătorul este mână largă.

Compatibilitatea Pești - Pești

O relație specială, marcată de mult romantism, sensibilitate, eros. Totuși, trebuie să se tină cont și de realitate.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: religie, încredere, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, imaginație, sinceritate, visare, spiritualitate, telepatie. Două semne mobile de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: Inițial, atracția fizică va fi mare, totul va fi bine și frumos, până când veți fi puși în fața faptului de a conviețui. Ambii aveți nevoie de un impuls pentru a face ceva, pentru a nu mai amâna la nesfârșit ceea ce vă propuneți. Dacă veți fi mai practici și nu vă veți mai îndoi atât de mult de voi înșivă, de partener, de colaborator, de oricine, veți reuși să faceți o relație în care armonia și pacea va fi la ea acasă.
Bani, carieră, afaceri: Partea financiară pentru voi contează doar pentru a supraviețui.

Alege zodia care te interesează și descoperă secrete despre compatibilitatea cu nativii din zodia Berbec și despre cât de bine se înțeleg împreună în

Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.